.
Затворена тема
Страница 4 от 7 ПървиПърви 1234567 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 152
    Цитирай Първоначално написано от global
    Цитирай Първоначално написано от kristo
    Е кво, според теб човека да спре да работи само защото ти го обвиняваш, че като получавал заплата едва ли не "обслужвал" тея, срещу които протестира, баси логиката
    Ти що не спреш да бачкаш за да не обслужваш управляващите тогава? Или караш на социални помощи като "братята" роми...
    Ами това е все едно да отида да работя при мутрите - е, ако искаш го приеми като саможертва, но аз наистина не взимам пари от тези, срещу които се боря. Явно си "голям борец" щом такива прости неща не схващаш. Да, търпял съм много лишения аз и семейството ми за това, че не сме работили за комунистите! Аз наистина не получавам заплата в момента и доходи, защото съм отказал да работя с и за мошеници!
    Ее, забравих, че ти и семейството ти сте търпяли най-много лишения от всички българи, взети заедно. Разбира се, другите българи през това време сме карали на мешена скара, царска салата и ирландско уиски...

Абе Глобале, ти откъде имаш доходи щом не бачкаш бе?! Много интересно, не работиш, пък като гледам не си кой знае колко голям бедняк... Или верно караш на социални помощи, или въртиш тайно някакъв бизнес, дето ти идват пари, бизнес свързан с ДОИП например...

И според тебе всички българи трябва да спрем да бачкаме, така ще "преборим" системата... ще измрем от глад и готово, преборваме я... Преди това ще останем без ток, вода и отопление... Желязна логика, той не работел за мутрите затова изобщо не работи, то и циганите утре така ще кажат

Еее, то и мойте родители да имаха семейна фирма нямаше да ходят да бачкат във военна болница (баща ми) и детска ясла (майка ми), ама за да да създадеш работеща фирма си трябва капитал и преди това, който все от някъде сте го изработили... И не ми казвай, че сте напълно независими от държавата въпреки че имате семеен бизнес, щото за да го почнеш този семеен бизнес, пак трябва да искаш разрешението и подкрепата на държавата в по-голяма или по-малка степен.

Цитирай Първоначално написано от ImaLiBe
    Май двамата сте прекалили с акинетона
    ъхъъ

predi prosto zaplatata beshe 100 lv i na vsi4ki im pukashe..sega vseki 3ti raboti za nad 1000 lv zaplata a drugite za o 500-600 lv a koito ne izdurja se maha i na nikoi ne mu puka
    haide da vidim kakvo ste pravili snoshti v zalata
    - aa..zna4i pravih grub,ramo,triceps

Цитирай Първоначално написано от global
    Еее, то и мойте родители да имаха семейна фирма нямаше да ходят да бачкат във военна болница (баща ми) и детска ясла (майка ми), ама за да да създадеш работеща фирма си трябва капитал и преди това, който все от някъде сте го изработили... И не ми казвай, че сте напълно независими от държавата въпреки че имате семеен бизнес, щото за да го почнеш този семеен бизнес, пак трябва да искаш разрешението и подкрепата на държавата в по-голяма или по-малка степен.
    Започнали сме от нулата, но с повече предприемчивост и много работа като за 10 души. Държавата единствено се е интересувала как може да смъкне максимално много данъци и да затруднява живота с бюрокрация и нови и нови закони, които ти трябва да спазваш - това и е била крадливата роля.
    Ми не знам държава, която да не взема данъци от гражданите си, освен ако не искаш да живеем в бездържавие (анархия). Сега, че нашата държава взима много повече, отколкото дава- така е, но това не означава, че трябва да спреш да работиш за нея и да гледаш само личния си интерес. Как ми кажи ще се оправи тази държава ако спрем да бачкаме? Как ще се развива икономиката, как ще се създават и произвеждат ресурси за функционирането й? В това не се замисляш, нали? Или и ти като оня критикар Георги Ифандиев, които винаги е най-умния и най-знаещия, разбира се най-големия критикар и все останалите българи му криви, той правия... Та ти едно като него, все едно сте като братя... Значи искаш да има държава, обаче да не работим за нея...
    Иначе всеки е почнал от нулата с изключение на представителите на комунистическата номенклатура, които и днес ни управляват. Но всеки нормален български гражданин е почнал от нулата при идването на т. нар. "демокрация". Не знам що пак си мислиш, че ти си единствения и нещо много по-различно от останалите българи.

Мега фен Аватара на Pliok0019
    "не можем да бъдем заедно с Господата откраднали нашия трансперант"...

Ако стане бой между футболни фенове ще станем толкова СМЕШНИ пред света и пред лайната в Парламента, че не мога да го опиша. Никъде по света (освен някъде в Северна Африка, вероятно) хората не отиват на протест, за да се бият с някого, въпреки че имат едни и същи виждания, идеи и се бодят за нещо общо.

http://northside14.org/ това беше част от миналия ми пост по темата, но реших да го изтрия...Хвана ме срам.

По-добре феновете на различните футболни клубове (поне ултрасите) да участват в протеста с разбира се общата цел да протестират срещу правителството, но разделени чисто физически на известно разтояние, защото ще станат наистина цигании, които до нищо добро не биха довели. Иначе за умерените фенове няма никакъв проблем да бъдат рамо до рамо, проблема е в тези, за които привързаността към определения клуб е на първо място, макари да твърдят, че на първо място са български националисти. Дори и да е така обаче, те са такива от своя гледна точка, от призмата на своите футболни пристрастия към Левски, ЦСКА, Ботев или Локо Пловдив... Тъй че по-добре разделени физически и заедно в целите на протеста, отколкото уж заедно, а пък да почнат да се псуват и млатят... Аз твърдо отказвам да участвам във всякакви такива футболни или партийни разделения в случая, това, че съм фен на ЦСКА го оставям за футболните мачове.

По-добре феновете на различните футболни клубове (поне ултрасите) да участват в протеста с разбира се общата цел да протестират срещу правителството, но разделени чисто физически на известно разтояние, защото ще станат наистина цигании, които до нищо добро не биха довели. Иначе за умерените фенове няма никакъв проблем да бъдат рамо до рамо, проблема е в тези, за които привързаността към определения клуб е на първо място, макари да твърдят, че на първо място са български националисти. Дори и да е така обаче, те са такива от своя гледна точка, от призмата на своите футболни пристрастия към Левски, ЦСКА, Ботев или Локо Пловдив... Тъй че по-добре разделени физически и заедно в целите на протеста, отколкото уж заедно, а пък да почнат да се псуват и млатят... Аз твърдо отказвам да участвам във всякакви такива футболни или партийни разделения в случая, това, че съм фен на ЦСКА го оставям за футболните мачове.
    Стана модерно хората да се обявяват за партиоти, в желанието си за да се покажат/да избият комплекси/да бъдат алфа мъжкари. Празни фрази "България над всичко", изкуствени претенции, псевдо пропаганда... И все пак...някак се радвам, че съществува подобна мода.

http://vbox7.com/play:5b3c6cac

А колкото до "прасета", "говеда"...снощи се наслушах достатъчно от един приятел от "другата страна"

Естествено помияри-кежуъли и крайни ултаси като тоо на мене ще се опитват непрекъснато да внасят кавги и разделение сред протестиращите... Иначе е голям "радетел" на единство, но явно привързаността му към любимия отбор стой над всичко... Толкова ли е жважно, че някаква крайна фракция от фенове на ЦСКА щяла да участва в митинга разделена от феновете на Левски? Все едно тая ултрас-фракция изчерпва феновете на ЦСКА... Ама като искаш да измислиш и да кажеш нещо с което да внасяш разединение, винаги можеш да го направиш, нали това ти е целта в крайна сметка...
    И прасе можеш да викаш само и единствено на себе си, само се виж как изглеждаш- на пълен плужек пък после коментирай другите мизерабъл такъв...
    Явно кежуъли и ултраси като тоя пак ще осерат всичко...

Да разбира се, сега студентите пък са ти виновни за всичко... Всички без кежуълите са предатели и рушители на държавата...

Човече леко да не изхвърчиш от форума, внимавай с обидите и псувните пиле шарено
    Един такъв като тебе изхвърча Verszerzodes...
    Толкова ме "уплаши", че сън няма да мога да спя... от смях.

А ти внимавай мойте хора да те открият... Ако си мислиш, че познавам все хубави и интелигентни хора, лъжеш се... такива познавам, че жална ти майка ако те спипат... Твоята кежуъл "бригадка" може да стане пушечно месо...
    Айде, чакам да ме намериш ти да те видим колко си "боен" ...

Цитирай Първоначално написано от Pliok0019
    "не можем да бъдем заедно с Господата откраднали нашия трансперант"...

Ако стане бой между футболни фенове ще станем толкова СМЕШНИ пред света и пред лайната в Парламента, че не мога да го опиша. Никъде по света (освен някъде в Северна Африка, вероятно) хората не отиват на протест, за да се бият с някого, въпреки че имат едни и същи виждания, идеи и се бодят за нещо общо.

http://northside14.org/ това беше част от миналия ми пост по темата, но реших да го изтрия...Хвана ме срам.
    На протеста отиваме, като граждани на Република България, а не, като фенове на даден отбор, но някои явно не го разбират.
    Жалко, че има такива "хора", като тия, дето пускат декларацийките...

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    За колко часа е насрочен протеста пред парламента? Вярно ли е че студентския протест тръгва от студентски град в 11:00 часа и се очаква шествието им да завърши в 13:00 през парламента, време съвпадащо с началото на мегаспектакъла?

Град
    ~`*`~ СоФиЯ ~`*`~
    Аз доколкото знам в Студентски град от зала "Христо Ботев" тръгва протеста в 10 часа, а пред Парламента - в 11ч. Освен ако не са го изменили нещо...
    Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..

Ако се съберат в 10, ще дойдат към 12.

нортсайда го знам, имам 1-2 познати оттам и действително е малко краен. дано се осъзнаят хората там, защото такова разделение е глупаво в такава ситуация.

значи този протест ще е малко по-рано от предишния...добре
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

ами имат форум - оттам имам познати, това имах предвид иначе не съм ги разпитвал особено за коя "банда" са и т.н. - така или иначе от такива неща не разбирам и съм далеч :р вие си се знаете групировките.
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Ами то хубаво,но това е за София.Ами другите градове ..... организирайте и там и да ги съсипем.Аз съм от Бургас и се учудвам че в такъв голям град няма да има протест.

Град
    Някъде по широкия свят...
    Хммм ,правите ли си сметка ,че ако скоро нещата не се променят ,няма да има нито "Левски" ,нито ЦСКА? Много ми е интересно ,какво ли ще постигнете ,като се сбиете ,целта е ОБЕДИНЕНИЕ ,а не разделение,ето за това мисля ,че нищо няма да се получи,не помня в коя книга беше написано "българите,само при война са заедно...",но явно това е жалката истина ,не скапаният масонски съюз или САЩ ще заличат,ние сами ще го направим.

Ще се постарая да дойда,за жалост финансовият аспект на едно такова пътуване ми пречи.

Съветът ми е ,поне за малко забравете футбола ,различията в музиката и всичо останало и се обединете ,не забравяйте "Съединението прави силата!",следвайте този девиз,а не футболните пристрастия.
    War is tool ,with this tool the powerful people manage their plans for the new world. World of mass slavery ,world of mind control. If you haven't realise it yet- you are part of that enslaved humanity too.

Град
    Някъде по широкия свят...
    Цитирай Първоначално написано от jambo_bs
    Ами то хубаво,но това е за София.Ами другите градове ..... организирайте и там и да ги съсипем.Аз съм от Бургас и се учудвам че в такъв голям град няма да има протест.
    Да това наистина е добра идея ,трудното е ,че ще трябва голяма организация,но пък ако се получи ще е доста по-ефективно ,едновременен протест в цялата страна ,наистина ще има много по-голям отзвук ,отколкото ако се състои само в София.
    War is tool ,with this tool the powerful people manage their plans for the new world. World of mass slavery ,world of mind control. If you haven't realise it yet- you are part of that enslaved humanity too.

Цитирай Първоначално написано от lsd43
    Хммм ,правите ли си сметка ,че ако скоро нещата не се променят ,няма да има нито "Левски" ,нито ЦСКА? Много ми е интересно ,какво ли ще постигнете ,като се сбиете ,целта е ОБЕДИНЕНИЕ ,а не разделение,ето за това мисля ,че нищо няма да се получи,не помня в коя книга беше написано "българите,само при война са заедно...",но явно това е жалката истина ,не скапаният масонски съюз или САЩ ще заличат,ние сами ще го направим.

Ще се постарая да дойда,за жалост финансовият аспект на едно такова пътуване ми пречи.

Съветът ми е ,поне за малко забравете футбола ,различията в музиката и всичо останало и се обединете ,не забравяйте "Съединението прави силата!",следвайте този девиз,а не футболните пристрастия.
    Хубаво, обаче на кой от форума го написа тва ? Май не си прочел обстойно темата и най вече мненията на феновете

Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    нортсайда го знам, имам 1-2 познати оттам и действително е малко краен. дано се осъзнаят хората там, защото такова разделение е глупаво в такава ситуация.

значи този протест ще е малко по-рано от предишния...добре
    Ами ако искат да не идват на протеста бе, техен проблем, да не би това да са единствените и "най-големите" цесекари, само щото били крайни?! Това, че са крайни не ги прави истински цесекари. Във всеки случай доколкото съм разбрал са малка група, а това че го обръщат на футболно разделение, говори зле за тях. Със сигурност редовите цесекари ще са на протеста, а сега, че някаква отделна ултрас-ЦСКА групировка не искала да участва или искала отделно да участва- да се оправят...

И като приемем ДОИП всичко ще се оправи и цъфти и вързва... Това е решението на всички проблеми в държавата сигурно.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си