- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- 14.01.2009 ПРОТЕСТ ! ДА ЗАПОЧНЕМ НОВАТА ГОДИНА НА ЧИСТО
може би парламента се намира в столицата.........Първоначално написано от jambo_bs
Принтирате, режете, слагате самозалепващо се тиксо и стикера е готов.
Ако някой иска да му пратя проект, за да си направи стикери, да пише ЛС.
Аз искам да раздавам листовки.
И едно голямо ЕВАЛА за това, че темата е Важна.
Не е логично да се лишават от глас, хората които са живяли 55-60 години в България, работили са тук, имат опит и наблюдения и тук ще умрат.![]()
http://news.ibox.bg/news/id_531402853
БАХТИ ПОДЛОСТТА!
Е имах си аз...Първоначално написано от Pliok0019
mindscan
Нали знаете как ще го подкрепим, ако дойде?
Забелязала съм го това, между другото.Първоначално написано от global
mindscan
Не. Хората, които си пишеха си пишат и сега.Първоначално написано от global
А това е лошото на нашия протест...Не вярвам досега някъде да има протест без конкретни искания. Трябва да се дадат и решения, не просто градивна критика. В момента един отива там, защото иска по-висок жизнен станадрт, друг по-адекватна съдемна система, трети ин-витро, а 4ти...си няма на идея защо е там.
Защо никой от ЦСКА няма да присъства на протеста?
Защо мнението на много хора относно този протест са негативни?
А сигурно ли е, че наистина асал феновете на ЦСКА няма да присъстват ?!
Интересното в случая е, че никой от Локомотив Пловдив няма да присъства. Поне не и хора на някоя от фракциите им.
Може да има само неутралета..
Явно тоя протест не вдъхва абсолютно никаква надежда в хората..
Ясно ми е, че от първия път нищо няма да стане, но дори нямат желание и да опитат ?! Защо?!
БСП в паника от 14 януари
Два дни преди националния протест пред Народното събрание властта се стресна от размера на общественото недоволство, което прозира от интернет-форумите и заявките на организаторите. На сбирката на червените, посветена на законодателните инициативи на партията през новата пленарна сесия, една от основните теми, върху които се концентрираха министрите и депутатите на БСП, се оказа протестът пред парламента, предвиден за сряда.
Цялата статия
Ученици и студенти организират мащабен протест!
През последните седмици в Интернет се организира най-мащабния митинг-шествие за последните 11 години. В много блогове, форуми, видео сайтове, чатове се разпространява информация за предстоящия протест на 14 януари пред парламента. Наше проучване показа, че освен студенти, синдикати и други редовно протестиращи пред парламента на този митинг ще се включат и фенклубовете на футболните отбори и учениците.
Цялата статия: http://www.teenproblem.net/news/s/12094.html
Ако искате да се прочете от повече хора гласувайте в свежо![]()
И аз най-вероятно ще съм там на 14-ти.![]()
Кой те излъга, че никой от ЦСКА няма да участва в протеста? Напротив, само една ултрас-фракция на ЦСКА официално заяви, че няма да участва на протеста, но редовите фенове на ЦСКА и не-ултраси със сигурност ще са на протеста. Същото се отнася и за феновете на всички останали отбори и то за редови такива, а не непременно ултраси.Първоначално написано от cherinka
Въпросните ултрас фракции ще дойдат, но самостоятелно.![]()
SofiaRegularCunt, ако наистина съществува такъв страх, то лошо говори не за тях, а за вас
И кой каза че буферите няма да участват? Ще участват и още как и то не сам на който му скимне да тръгва някак си![]()
хм,открих че изпита ми е на 16ти,не на 14ти и се зарадвах,но като гледам коментарите мога да обещая,че ако си намеря бодигард ще дойда![]()
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
Г-н различен от обществото, може ли, ако не е тайна, да кажеш на колко години си точно?Първоначално написано от SofiaRegularCunt
![]()
Помни че си различен, като всички останали, но също така помни и че сте еднакви.
Казваш че не можеш да си с тези хора, а казваш че ще си с тях. Не мога да го разбера. Имаш странни принципи значи. Някои неща могат да се отложат, като например да счупиш носа на оня, дето ти пръсна главата преди дербито. Това че отлагаш нещо не трябва да ти сваля самочувствието, даже напротив. Имал си разума и самообладанието, контрола върху себе си, за да направиш най-правилния избор. Говори се за нещо мащабно. Не можеш да твърдиш че ПФК Левски е преди всичко и да не обединиш усилия с противника, за да запазите съществуването както на неговото, така и на твоето. Тогава пак си се доказвайте. Но ако се затрие ПФК Левски, защото не сте си обединили усилията, ще продължава да не е вярно твърдението "Добре играхме, ама паднахме". Рано или късно всеки си получава заслуженото. Глупаво звучи, но наистина е така и съм се убедил многократно в това.
За финал на може би несвързаното ми изказване: "я не сакам на мене да ми е добре, я сакам на Вуте да му е зле!"
Българче - прав си,но не знам дали ще те разбере :/ Това е първия протест,на който ще отида,защото всичко останало до сега е правено с цел осъществяването на целите на някой и за тоя някой му се събират хора,а в случая го правим за нас - българите.Освен това е много жалко събития като убийството на младежа пред "Амнезия" да се изполлзват за оргинизрането на протест :/ Надявам се да успея да отида![]()
Несъмнено у него има типичната характеристика на непримирим човек.Но и на неприспособим - на човек,който не успява да приеме правилата на средата си за свои и това предопределя обречеността му...
Eminem-Mosh
ДаПървоначално написано от Pliok0019
За жалост си напълно права :/ Това обединение е хубаво,но всеки иска нещо едновременно,което е объркващо и трудно за обяснение като се слее с исканията на още 20 човека.Поне дано се постигне нещо :/
Несъмнено у него има типичната характеристика на непримирим човек.Но и на неприспособим - на човек,който не успява да приеме правилата на средата си за свои и това предопределя обречеността му...
Eminem-Mosh
Предубедена съм към теб ама това мнение е най-скапаното по темата.Първоначално написано от Still1ME1Still1HERE
1во никой не използва смъртта на Стоян, за да протестира. Всички бяхме там, за да не се повтори това. Ако някой "изпозлваше" нямаше там да бъдат приятелите и родителите му. Нямаше брат му да подкрепя протеста по този начин...
Протеста е след 2 дни и е тъпо да се колебаеш за подбно нещо. Наистина има хора с важна работа, от която няма как да отсъстват, но от училище е друго.
Ако няма България, за какво Левски и ЦСКА говоримПървоначално написано от SofiaRegularCunt
Разни хора ще ритат на изпочупени стадиони, феновете ще стават все по-малко за сметка на турците и циганите...
Постепенно ми убивате вярата в България.