.
Затворена тема
Страница 6 от 7 ПървиПърви ... 234567 ПоследнаПърви
Резултати от 126 до 150 от общо 152
    Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Вие сте тотално сбъркани.

SofiaRegularCunt добре ви го каза
    Цитирай Първоначално написано от SofiaRegularCunt
    не мисля,че този протест ще оправи България,проблема е в хората,не в политиците.
    POPFOLK88, за това и никой, абсолютно никой от Лаута няма да отиде!

Деба, писна ми да повтарям едно и също (не само това) и разни утайки като тебе да ми се правят на интересни посредством някакви плитки малоумни обиди.

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Се едно дали Лаута ще дойдат. Много хора от Пловдив ще са на протеста.

Защо трябва да се говорят глупости? Никакво разделение няма да има в сряда, най-малко футболно, а като говорите да знаете - от цска ще има достатъчно крайни фенове, които ходят на мачове преди някои от тия фенове, които се отричат в декларацийките да са родени, а ще има и предостатъчно обикновени фенове. Това, че някои парад/уонна би ултрас и интернет патриоти няма да присъстват не засяга абсолютно никой

Град
    гр. Пловдив
    ImaLiBe
    Смени си информационната служба.

Безмислена кауза! Не бих отишъл някъде без да знам за какво се боря. А Вие, които ще ходите за какво се борите?

Цитирай Първоначално написано от YouKnowImBetterThanYou
    Безмислена кауза! Не бих отишъл някъде без да знам за какво се боря. А Вие, които ще ходите за какво се борите?
    Да, вече казах къде точно е минуса на протеста. Не го казах само от афект, това е осъзнато. Аз лично отивам, защото обичам Родината си, защото осъзнавам потребността от промяна и искам да съм част от нея. Искам бъдеще в България! Е това е истината!

Цитирай Първоначално написано от Pliok0019
    Да, вече казах къде точно е минуса на протеста. Не го казах само от афект, това е осъзнато. Аз лично отивам, защото обичам Родината си, защото осъзнавам потребността от промяна и искам да съм част от нея. Искам бъдеще в България! Е това е истината!
    Добре, за какво бъдеще се бориш? След като организацията на протеста не представя ясни идеи какво точно ще се случи, ако евентуално на улиците излезе народ наброяващ около 2 000 000 души и свали сегашните управляващи? Кой ще дойде на влас, какво управление ще наложи, а и не на последно място какво следва от там на сетне?

Идеите не са особено ясни, но ние се борим за по-добър морал от управляващите. Те са некадърни и смятам, че всички го осъзнаваме. Не разбирам и разделението на "ние" и "вие" - това сме "ние" - Народът. Искаме ново Правителство - без комунисти и турци. Главната ни цел са реформи и яснота на действията в Парламента. А ако следващото правителсто не става - и то ще падне. Следващото решение е смяна в системата.

По мое мнение е ясно, че ако това правителство падне, няма да се гласува толкова масово за бсп, например. Това дава шанс.

Идеите не са особено ясни, но ние се борим за по-добър морал от управляващите. Те са некадърни и смятам, че всички го осъзнаваме. Не разбирам и разделението на "ние" и "вие" - това сме "ние" - Народът. Искаме ново Правителство - без комунисти и турци. Главната ни цел са реформи и яснота на действията в Парламента. А ако следващото правителсто не става - и то ще падне. Следващото решение е смяна в системата.

По мое мнение е ясно, че ако това правителство падне, няма да се гласува толкова масово за бсп, например. Това дава шанс.

Добре, ти да кажем, за кого ще гласуваш? За тези, които дойдоха на власт след 1990, тези, които бяха на власт преди 4 или 8 години или някой друг? След като никой не вижда кадърна партия в момента, то как си представяш да дойде ново правителство от нищото. Всички са еднакви, само с различни цветове. А ако целта е смяна на системата, то каква система е най-удачно да дойде. И да подчертая, че всякаква недемократична такава за мен не е решение на проблемите!

Провокаторче, има ясни искания и те са поставени. Казано е какво се иска и как ще бъде постигнато, а това, че на някои хора не им изнася и търсят съвсем други критерии за ставащо в момента, няма абсолютно никакво значение.

Цитирай Първоначално написано от Still1ME1Still1HERE
    Българче - прав си,но не знам дали ще те разбере :/ Това е първия протест,на който ще отида,защото всичко останало до сега е правено с цел осъществяването на целите на някой и за тоя някой му се събират хора,а в случая го правим за нас - българите.Освен това е много жалко събития като убийството на младежа пред "Амнезия" да се изполлзват за оргинизрането на протест :/ Надявам се да успея да отида
    Предубедена съм към теб ама това мнение е най-скапаното по темата.

1во никой не използва смъртта на Стоян, за да протестира. Всички бяхме там, за да не се повтори това. Ако някой "изпозлваше" нямаше там да бъдат приятелите и родителите му. Нямаше брат му да подкрепя протеста по този начин...

Протеста е след 2 дни и е тъпо да се колебаеш за подбно нещо. Наистина има хора с важна работа, от която няма как да отсъстват, но от училище е друго.

Цитирай Първоначално написано от SofiaRegularCunt
    защо? мен футбола ми е живота,преди всичко друго е. не може цял живот да се мразиме с въпросните отрепки и да се биеме,където се засечеме по зали,спирки,градинки,библи теки,читалища,кръчми и т.н. и сега изведнъж да забравим всичко и да сме зад една идея... истинските хора не правят така,това е присъщо на к***те...

все пак ще присъствам в сряда,заради Истинските хора,не заради тези от "обществото"
    Ако няма България, за какво Левски и ЦСКА говорим Разни хора ще ритат на изпочупени стадиони, феновете ще стават все по-малко за сметка на турците и циганите...

Постепенно ми убивате вярата в България.
    Ооооо,не ме разбирай грешно!Разбира се,че повечето хора са отишли смирени,но съм на сто прцента сигурен,че някой като е отишъл е искал нещо да стане да се промени с отиването му,нещо,което няма нищо общо със станалото - не знам дали ме разбираш А ти познаваше ли момчето Под надявам се имах предвид,че ще избягам от училище,за да дойда - ти не се притеснявай за идването Ще отида с една приятелка,която ми каза за протеста и дано се съберем повечко хора Лина е права обаче,ако няма България няма да има отбори,така че не се бийте поне там :/
    Несъмнено у него има типичната характеристика на непримирим човек.Но и на неприспособим - на човек,който не успява да приеме правилата на средата си за свои и това предопределя обречеността му...

Eminem-Mosh

Цитирай Първоначално написано от ULTRA_LEVSKI
    Провокаторче, има ясни искания и те са поставени. Казано е какво се иска и как ще бъде постигнато, а това, че на някои хора не им изнася и търсят съвсем други критерии за ставащо в момента, няма абсолютно никакво значение.
    Не ме наричай провокаторче, освен ако не можеш да се аргументираш кой и с какво провокирам. Просто не съм с акъл на 11 годишен и искам да знам повече, защото не бих искал да съм част някаква тълпа просто заради "фън-а".

Цитирай Първоначално написано от ULTRA_LEVSKI
    Не ме наричай провокаторче, освен ако не можеш да се аргументираш кой и с какво провокирам. Просто не съм с акъл на 11 годишен и искам да знам повече, защото не бих искал да съм част някаква тълпа просто заради "фън-а".
    Не бъди. Така няма да те снимат камерите и толкова много губиш.

Дани...никога не разбирам това, което пишеш, но добре. Може да се видим там.

Мега фен Аватара на SunSmile
    Дано има някакъв резултат! Дано някой се вслуша в исканията и се пробуди, за да види действителността! Има нужда от такива неща, има нуйда от протести, стачки. Трябва да покажем НАШЕТО отношение към случващото се с НАС!!! Аз съм много ЗА и подкрепям такива действия, защото са нужни! Не са ни виновни все другите, донякъде имаме вина и ние, защото много не гласуват или гласуват заради кебапчетата... и после тоя им крив, оня им крив! Така не става!!!
    Все пак се усеща някакво раздвижване у народа, израз на недоволство, желание за промяна, копнеж към нещо по - добро!!! Точно това ни трябва! От нас зависи! Никой няма да ни оправи, ако ние сами не решим да се променим! Нищо няма да падне от небето, докато се крием в домовете си и се тюхкаме от живота, работата, държавата, политиците...!!!
    Понеже в протеста ще има много организации, синдикати.. всеки има собствени искания, които със сигурност са основателни.. АЗ подкрепям този начин за постигане на исканията!
    Не съм от София, нито от друг голям град, където ще има такъв протест. Не мога да пътувам до София. Освен това съм малка (17), но... ми харесва организацията и замисъла!!!
    Самият факт, че ще се съберат толкова много хора с различни искания е признак, че можем да бъдем единни, да действаме като ЕДНО! И ако не стане с мирни действия, без нарушения на закони... ще трябва да стане с другия метод, който винаги дава резултати!!!
    И ще има протести и недоволни, докато не се усети коренна промяна, не се забележи напредък и развитие, а не крах и пропадане надолу и надолу...

НАДЯВАМ СЕ ДА ИМА РЕЗУЛТАТ!!!
    Нея целуваш нали и
    нея лъжеш ти
    както мене лъжеш ти
    Щом дo мене той заспи
    знам, че искам да си ти
    трябва да реша ... трябва да реша...

Град
    гр. Пловдив
    Продължаваш да показваш солидно количество селяния..

Да живее България ! ЧИСТА И СВЯТА НАЦИЯ ! СМЪРТ ЗА МАЛЦИНСТВАТА ! ВАСИЛ ЛЕВСКИ И БОТЕВ ПОКЛОН ПРЕД ВАС БРАТЯ !
    БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО

Нека честно да си кажем наистина ли вярвате че ще постигнем нещо ? Не мисля че на ония в парламента им пука
    I'm not a little pervert..., I'm a big one!

Факта е че ако мислим като мишки нищо няма да се постигне не само с този протест а изобщо в БГ. Защото във Франция когато им променят един клен от някой закон който ги ощетява 2 седмици гледаме техните протести, падат министри и т.н. В Гърция също. В Италия когато убият някой известен бизнесмен излизат милиони по улиците да протестират (буквално). А у нас имаме пияни министри, скандали за корупция, доклади от ЕУ, орязани субсидии, скандали с източване на фирми, поздрави от типа "здравейте циркаджии" и не на последно място самоубийство в централата на партията държаща мандата на това правителство. Кажете ми в коя нормална държава това всичкото щеше да бъде допуснато? В никоя! И честно казано все ми е тая да ли един протест ще постигне нещо, дали ще се съберат хора и т.н. Важното е да спрем да мислим, като роби каквито сме били 500 години преди, а като гледам май и след това сме си останали роби в начина на мислене. И това е основната причина хората да емигрират - не защото там печелят повече, защото има повече неща в магазините... тук вече си имаме всичко, и тук може да се печели много стига да искаш. Но когато знаеш че нямаш Полиция, бързата помощ идва след час, когато вече си мъртъв, а когато си спрат газта всички политици се насират и се показват че не знаят от къде и как може да се вземе газ а това им е било работата последните години - то тогава пердето ти пада и си хващаш багажа и отиваш в страна в която хората знаят кое и как се прави. Вариантите са два - или да има ред у нас или да отидем в нормалните държави, където вече има ред. Вие не мислите ли така?

Протестът на 14-ти вече успя!

Начинанието ни е успешно, повече от успешно! Защото ни чуха и се изплашиха. Безпрецедентните опити за дискредитиране на протеста и разединение на недоволните са показателни. Медийният слугинаж се скъса да ни залива с пумия, да ни обявява за лумпени и хулигани, да твърди, че сме тълпа, която не знае какво иска. Отделни студентски лидери са привиквани на четри очи, за да бъдат "вразумени", а полицията обикаля по адресите на момчета участвали на митинга през декември и ги "съветва" да си стоят у дома. Обичайният опорочител на обществени прояви Боян Расате, отново беше активиран. Казионните синдикалисти Тренчев и Желязко Христов се разграничиха, защото никой няма намерение да им пълни гушите, а и все си е по-друго да се веят байраци пред посолството на Украйна.
    Успяхме, защото стана видна огромната съпротива срещу израстването на активно гражданство в България. Упорито се натрапва на населението, че някой с користни цели стои зад протестите и плаща за тях. Може би, защото на някои хора им е трудно да повярват, че част от българите се събудиха и решиха да действат без вожд, командир или платец!
    Политика и политизация обявиха за мръсни думи! Та къде го има това, освен в тоталитарните държави? Нима има нещо по-нормално от това, гражданите да участват активно в политическия живот и да контролират работата на своите представители? Нямам ли право да поискам Асен Гагаузов да напусне поста си, след трагичните резултати от министерстването му? Нямам ли право да потърся сметка на Румен Овчаров за скандалните му енергийни сделки? Нямам ли право да попитам, какво става в Дупница и кой допусна мутрите отново да колят и бесят? Нима нямам право да поискам мухльото от здравната комисия, изгаврил се с нещастието на бездетните майки, да напусне парламента? Имам! Защото съм гражданин на република България, част от суверена в тази страна. Управляващата прослойка трябва веднъж завинаги да разбере, че е временно издигната, за да служи на обществото и държавата, а наше ЗАДЪЛЖЕНИЕ е да им търсим сметка за всяко действие или бездействие. В момента се отнасят с нас, като богоизбрана каста към безправна рая, електорат, който може да бъде лицемерно приласкан няколко месеца преди избори, а през останолото време - пренебрегван и тъпкан. Да търпи безропотно наглостта, кражбите и безправието и да благоговее пред мутри, ченгета, крадци и некадърници! Безподобно противният Зайков-Пирински, дори си позволи да представи безобразниците, като жертва на незаслужен нагативизъм. Уплашил се е, понеже знае, че гневът ни е оправдан! Затова ви казвам, вече успяхме.

Елате утре и станете част от реформаторското малцинство на България!

http://svejo.net/home/link_summary/1...4ti-veche-uspq

Трябва да ни е ясно, че със сигурност на протеста ще има внедрени хора на правителството, които ще се опитат да създадат провокации и да дадат повод на полицията да действа... То е ясно, още повече, че от много време в интернет пространството се вихри идеята за едва ли не въоръжен бунт, което е повече от невъзможно да стане. Ясно е освен това, че след като от близо месец се говори за създаване на безредици и такива неща, правителството да активизира огромен брой полиция и всичко да бъде неутрализирано на бърза ръка ако има някакви опити за силови методи на преотестиращите. Така че нека не се поддаваме на провокации, нека протеста бъде мирен и нормален, защото иначе нищо хубаво няма да последва от цялата работа. И ако някой случайно вярва, че нещо "по-особено" би могло да се случи (превземане на Парламента или нещо такова), е тотално заблуден... Това, което стана в Гърция не може, а и не трябва да става при нас, защото от цялата работа ще си изпати протестиращия народ, дори хора, които с нищо не са участвали в сбивания с полицията или нещо такова. За съжаление властта ни не е толкова слаба, колкото ни се струва и всеки опит за нещо по-крайно ще бъде обречен на неуспех. Видяхме примери затова на протестите от миналата година и лятото- на миньорите, фермерите, протестите на Атака и т. н.
    Но ако протеста е наистина мащабен, определено от него ще последват нови такива и това със сигурност ще има ефект върху управляващите- най-малкото ще повярват колко много народа "ги обича" и да видят, че протеста не е само политически, а национален, граждански, на всеки един българин. Както се казва въпроса е да се изиграят картите както трябва и със сигурност на Тройната коалиция ще й подпари под задните части, от което ще могат да се изпълнят поне някои от исканията на протестиращите.

И ти кво, ще се биеш с полицията ли? И какво мислиш ще постигнеш от цялата работа, освен че ще изядеш голям брой полицейски палки? Това е абсолютна щуротия, размирици, бунтове... Все неща, които няма да станат. казах вече, полицията е взела мерки, ще има огромен брой ченгета да пазят и всеки такъв опит ще бъде напълно неуспешен...

Аз не съм песимист, аз съм обикновен човек

Късмет утре, искам тук по новините да се чуе!

If for honesty you want apologies
    -I dont sympathize
    If for kindness you substitute blindness...
    Please open your eyes!

Напред Българи ! Юмрукът е силен, когато е общ !
    БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО

Хулиганите провалиха протеста и направиха услуга на властта, това е истината!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си