.
Отговор в тема
Страница 2 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 119
    Бре веднъж да се зарадвам докато чета някоя от темите в тоя форум. Въпреки че съм последния човек който има право да говори, като се има предвид че почти не съм пробвала с презерватив, много ви се радвам че сте отговорни и се пазите! Поздравления!
    ne me pitai imam li sestri4ka, ne me pitai ot kakvo umrq!Tq be6e tolkova muni4ka i tolkova silna pred bolestta!Nari4a6e vsi4ko s "mama", a dnes predi da otvori o4i nare4e "mama" smurtta!

Това наистина е много гадно....но пък когато и двамата партньори са здрави...усещането е много готино...но който няма много опит да не пробва защото има е фекта на бързото изпразване...и ако момчето не е сигурно че може да се контролира ще направи беля...чувствителността е доста по голяма от колкото с кондом-))

Цитирай Първоначално написано от mahoni
    abe edna moq priqtelka ima6e vruzka ot edna godina i re6ili da probvat bez prezervativ - rezultata lepna i hepatit C

Браво на теб,значи партньора ти е доста уверен в силите си-))

Цитирай Първоначално написано от key_of_hell
    Бре веднъж да се зарадвам докато чета някоя от темите в тоя форум. Въпреки че съм последния човек който има право да говори, като се има предвид че почти не съм пробвала с презерватив, много ви се радвам че сте отговорни и се пазите! Поздравления!

ups az oburkah hepatita po polov put se lepva B hepatit C e drug

Абе какъвто и да е все е лошо-

Цитирай Първоначално написано от mahoni
    ups az oburkah hepatita po polov put se lepva B hepatit C e drug

Vchera otnovo me pecaha bez kondom,zashemetiavashto e..nemoga da opisha kefa kojto izpitah..

Град
    Адреса ми последен е Сърцето ти
    Много по-яко е без презерватив

Град
    Дълбините на канала :D
    Без,само ако си супер сигурен в партньора си...

Хубаво но и много голям риск има..

Ами аз лично рядко правя секс с презерватив.. напоследък изобщо не правя.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Голям фен Аватара на GerYy
    С приятеля ми го правим почти винаги без презерватив. По-силно е усещането....и мисля да минавам на противозачатъчни

И ние обмисляме този вариант,много и харесва на приятелката ми без кондом,но си е напрежение да не подмина момента на изпразване..тя получава по бързо оргазъм като е боцкам на голичко...пусито и теква нещо беличко когато изпитва оргазъм,някоя дама изпитвали подобно нещо...споделете...

Град
    Търговище
    Веднъж си испатих (Трипер) ,но всичко отмина. От тогава само с приятелката ми е без, при всички други 'фусти' с..
    В суxа пyтка, KУP не влиза!

estestveno che s vsichki ostanali s kondom...

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Не си играйте с огъня. Такъв секс може да се прави само ако сте с дълга връзка и мислите за брак или момичето е на противозачатъчни. Белята става много лесно.

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.
    Цитирай Първоначално написано от MakeMeFeel
    Е то няма съмнение , че е по-яко . Ама после дали ше е яко като тряа пишеш тема : "БРЕМЕННА СЪМ !" ...
    Добре,утре без ше праим
    http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Не ми се влиза в словесен двубой, просто защото не си ми на нивото.
    http://prognozite.blog.bg/

Повече от фен Аватара на marjesa
    Е усещането е различно За това са противозачатъчните ...
    "Ако се страхуваш, че ще бъдеш критикуван не казвай нищо, не прави нищо, бъди нищо."

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Страхотно е С презерватив винаги ме е боляло, щипе ми след това като си вземам душ, протърквам се по време на акта и ми се отщява, но като няма *шлифер* е страхотно

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Повече от фен Аватара на roksana_1
    Цитирай Първоначално написано от Lysit0
    Да хубаво е.
    П.П. ....взимаш противозачатъчно и действате без презерватив...
    ама противозачатъчното няма да те избави от болестите
    Bring it on baby.. I taste good!

С презерватив го правех 1-вия месец като почнах да водя полов живот и в последствие спрях да употребявам щоту при сериозна връзка и с опитен партньор, на който може да имаш доверие си е загуба да използваш тая гума ....Имала съм 2 сериозни връзки и само тогава позволявам без презерватив едната все още продължава и си имам доверие на момчето ..защото без тая презерватив е къде,къде по приятно Ноо ако правя секс с някой само 1 път няма да позволя да е без предпазни мерки.. А и да не изключваме болестите ! :P
    - А какво става когато любовта свърши?
    - Нищо - каза той.
    - Защо?
    - Защото тя не свършва - каза той.

Голям фен Аватара на LP_GirL
    Град
    CheSteR's BedRooM
    за мен презервативите са по-скоро за пазене от болести, а не от бебета ...... 4г бях с бившия и презерватив не сме слагали ..... със сегашният ми партньор също е така ..... пазете се от болести , не от бебета, все пак бебето се маха, а спина не ....
    Смеете ми се, защото съм РАЗЛИЧНА .... а аз ви се смея , защото всички сте ЕДНАКВИ !!!

Цитирай Първоначално написано от tekila_sunrise
    Да,пробвала съм не веднъж,наистина е по-хубаво ,ама все пак си е риск.
    Така че безопастноста на първо място-използвайте презарватив!!!
    + без е много по-яко ,но е рисковано.
    Александър (h)

Стига тая толерантност.
    България над всичко!

Град
    Sofiq
    Използвайте презервативи освен ако не сте сигурни в човека до себе си. Освен, че ще се опазите от бременност, ще си спестите и евентуална инфекция или не дай си Боже някоя по-сериозна болест. Казвам го за дечицата под и около 14, които дори не знаят за какво става въпрос, но все пак водят полов живот и после се оплакват. Мислете с тея глави!
    I am myself, and I make my own ways!!! =)))

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Аз харесвам повече сексът С презерватив. Свършвам много по-лесно(без почти не се случва), по-отпусната съм, по дива в движенията си и не се притеснявам толкова. Благинката секс С презерватив вече близо година не съм усещала, но сега правя пауза на ОК и ще усетя най-накрая. Иначе претъркване си имам и с и без, след 15-20 минути и при двата случая ме боли, а ако актът е бил по-дълъг и щипе......разликата е, че просто без презерватив обичам първите 15 секунди.......после се отчайвам, че не мога да свърша, не се отпускам защото съм под пара и.........изобщо удоволствието ми е в пъти по-малко.

Ако не пиех ОК, никога нямаше да се престраша да пробвам без презерватив. Да не говорим, че едва навих мъжо да опитаме без гуми(с хапчета)....беше си направо мъка. По-хубаво ми е проникването, но до там........всичко в акта за мен свършва с това първо проникване без кондом.

Javno si suha i imash problem,no pri teb neshto e sbyrkano....bez kondom opredeleno e v pyti po hubavo....ako pyk si na hapcheta i niamash pretisnenie e naj vyrhovnoto neshto...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си