.
Отговор в тема
Страница 3 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 119

Град
    Bulgaria
    бих искал въпреки че както гледам въпроса май е по към момичетата но за мен лично нямам никаква чувствителност при сексът с презерватив правих секс близо около 2 часа без да свърша нито веднъж просто все едно нищо не правя но пък тя беше на 7 то небе .. ( дюрекс ултра тин)

Град
    на плажа =)
    Цитирай Първоначално написано от fr33wajlk3r
    бих искал въпреки че както гледам въпроса май е по към момичетата но за мен лично нямам никаква чувствителност при сексът без презерватив правих секс близо около 2 часа без да свърша нито веднъж просто все едно нищо не правя но пък тя беше на 7 то небе .. ( дюрекс ултра тин)

Охх да и моя не може да свършва от Дюрексите... И не е първото оплакване което съм чувала за това.

По темата: С презерватив е по - яко! Много обичам... Ама не си заслужава - 1 час удоволствие с цената на цял сасипан жовот. (говоря за болест или забременяване...)

Голям фен Аватара на JUSTDNB
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от MakeMeFeel
    Е то няма съмнение , че е по-яко . Ама после дали ше е яко като тряа пишеш тема : "БРЕМЕННА СЪМ !" ...
    +1

Az sam si za sigurnostta.
    Цитирай Първоначално написано от angellove
    Абе що няма тема "Скочих без бънджи от една скала. В момента падам. Ще ми стане ли нещо???"

Не съм пробвал.Има време по добре сигурно отколкото да стане нещо

Град
    Somewhere...in The sea...
    Случвало ми се е ...примерно ако не съм очаквала или обстоятелствата мн бързо са се стекли и съм нямала време да помисля..Мноого по яко е...но после до другия месец...няма да ви казвам кви неща са ми минали през главата..

She watch the sun-thats all she needed to let go
    She held the sea-thats all she needed just to Be Free !

Това е страхотно, но трябва да се вземат необходимите мерки - човека да е сигурен, да използва най- сугурните предпазни средства и все пак има опасност.

Фен
    Град
    Triton's kingdom
    Ами по добр ее да не се пробва ако не сте щото се усеща разликата и после не искаш да се върнеш към добрия стар капут

Иначе да, хубаво е обаче го приемам едниствено ако си достатъчно сериозна да спазваш график при противозачатъчните и ако имаш сериозен и сигурен приятел....иначе не
    Бившата fear.com

Правилата са за останалите!!!

Просто плувай,просто плувай,просто плувай, плувай, плувай..........

Re: Секс без презерватив

Цитирай Първоначално написано от palavka89
    Колко от Вас са пробвали тази благинка..на мен много ми хареса..имам чувство че пениса е по твърд и по масивен...Споделете вашия опит?
    мн ясно че е по хубаво. и за двамата

Град
    V. TARNOVO
    спор няма че без гума е по яко. аз лично правя разлика.
    Мъдрецът сочи луната, а глупакът гледа в пръста му.

Na men kato mi go vkarat nagolo ne iskam da go vadiat tolkova e gotino

Град
    Търговище
    Използвам съм няколко пъти (след като лепнах Трипер от една фуста), не знам за други момчета, но на мен ми беше все тая, но приятелката ми се оплака и каза, че като се излекувам не искала да ги вижда повече.
    В суxа пyтка, KУP не влиза!

Ами, веднъж... И то защото ми беше един от първите пъти, а с презерватив се получаваха едни кофти ситуации, за които не ми се говори.. И ми беше почти яко (както казах-стил ин дъ бигининг)... Обаче после... Параноята - на макс, не можех да спя, внушавах си какво ли не... Цикълът ми не е много редовен и си го знам, но въпреки това, като не ми дойде на датата, на която ми беше дошло предния месец, просто откачих. Направих си тест - 1 чертичка, всичко е ок,успокоихме се... И на другия ден ми дойде От тогава - само със, но чувството никакво го няма
    И все пак - това, което преживях ми беше за урок... Доста често и много лесно стават фалове, никога не можем да сме сигурни на 100%.

You can be as mad as a mad dog at the way things went. You could swear, curse the fates, but when it comes to the end, you have to let go.

Град
    Wonderland
    Прави секс без презерватив ,ако:
    1.Вземаш противозачатъчни
    2.Имаш партньор,с когото си от дълго време и имаш доверие,относно здравословното му/и състояние
    3.Си достатъчно зрял/зряла.

Сексът без презерватив е наистина много по-добър,но има и своите рискове.

Малките момиченца по-добре да не пробват,защото ще се появи тема:
    Помощ бременна съм!

Град
    в мечтите ти
    Не обичам да рискувам.Ще имам пред себе си толкова години, когато да правя секс без презерватив, защо да го правя сега като това ще ми докара притеснения, страхове, безсъници, а ако наистина забременея или се разболея от нещо...просто не си струва за сега.
    ...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...

Не е чак толкова страшно ако е опитно момчето и имате по дълга връзка...чувството според мен е много по хубаво....но пък за начинаещи не се препоръчва...

Izprazniha mi se vytre bez kondom mnogo e gotino

Град
    Wonderland
    от 3 години и 6 месеца без и няма проблем,сексът с презерватив не е секс ами .....

Град
    Wonderland
    Сексът с презерватив е за неопитни двойки,такива които са параноични,не са на подходяща възраст или за такива хора,които нямат постоянни партньори.

a ye мн често съм правил без презерватив и си е мн яко

Град
    В тъмното!
    "Сексът с презерватив е за неопитни двойки," Тук несъм съгласен с теб секса с презерватив не е само за тези двоики, тои е и начин за разнообразяване на сексуалния живот на една двоика. Да вярно че без него е 1000 пъти по- яко но и много повече пъти по- опасно ако неси със постоянен партниор !
    All under heaven........

Absolujtno sym syglasna bez kondom e naj vyrhovno
    Цитирай Първоначално написано от SoFarSoG00d
    от 3 години и 6 месеца без и няма проблем,сексът с презерватив не е секс ами .....

Град
    Metaloland
    Абе хора вие сте малоумни. Предпочитам малко по-малък кеф, но да знам, че ще живея
    teen in bg =
    teen in teenproblem =

ba 4uvstvam se mn gadno dosega sym go pravil bez prezervativ
    Сладък ангел с непоносимо чувство за хумор
    алергичен към безперспективни хора...

Град
    Wonderland
    Цитирай Първоначално написано от soregashi
    Абе хора вие сте малоумни. Предпочитам малко по-малък кеф, но да знам, че ще живея
    Ами ако имаш постоянна партньорка,в която имаш доверие относно здравословното и състояние,както имаш и сигурност в себе си-да не направиш някой гаф.

Естественото си е естествено...Много рядко използвам кондоми или по точно само когато момичето иска...
    ИМА ЖЕЛАНИЕ ИМА И НАЧИНИ НЯМА ЖЕЛАНИЕ ИМА САМО ОПРАВДАНИЯ!

http://i166.photobucket.com/albums/u.../MoonRose1.jpg

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си