.
Отговор в тема
Страница 4 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 119
    с приятелката ми правим редовен секс и досега максимум 5пъти да сме го правили с презарватив иначе без пък и тя не иска

Estestveno che da, super e. Sega kato se zamislq seksa s prezervativ sigorno sym go praktikuval ima nqma 5-6 pyti. I nqmam namerenie da opitvam pak

Useshtam go po tvyrd i po goliam kato e bez kondom,dvijeniata sa po goteni

Голям фен
    Град
    stz/Varna

Re: Секс без презерватив

Цитирай Първоначално написано от palavka89
    Колко от Вас са пробвали тази благинка..на мен много ми хареса..имам чувство че пениса е по твърд и по масивен...Споделете вашия опит?
    така е
    ~ EviL DeViL ~

Ami az li4no ne sam go pravil bez prezervativ........no i ne mislq da riskyvam :P

Re: Секс без презерватив

Цитирай Първоначално написано от palavka89
    Колко от Вас са пробвали тази благинка..на мен много ми хареса..имам чувство че пениса е по твърд и по масивен...Споделете вашия опит?
    mi bez prezervativ e sto pati po qko
    obi4kam te beb4eto mi!
    bebeT00,beb4eto0o i aanitogb sa edni i sa6ti

Сиг съм, че е яко ама не искам да рискувам
    Истинската отдаденост се появява само когато имаме едно-единствено желание и чувстваме, че ще умрем, ако не го постигнем...

Цитирай Първоначално написано от miloto_girl_4e
    Аз съм пробвала Да, по хубаво е, но при такъв секс трябва да се предпазваш - чрез контрацептиви А и да си направите тестчета преди това, за да се знае, че всичко е ОК Иначе да, определено е по-хубаво без

Da da taka e trebe da se vnimava,no kojto probva bez posle ne iska sys
    Цитирай Първоначално написано от niki7y
    Цитирай Първоначално написано от miloto_girl_4e
    Аз съм пробвала Да, по хубаво е, но при такъв секс трябва да се предпазваш - чрез контрацептиви А и да си направите тестчета преди това, за да се знае, че всичко е ОК Иначе да, определено е по-хубаво без

az pyk iskam da popitam kogato go pravite bez prezervativ poprincip momchetata izpuskat edna te4nost nqma li golqm risk momicheto da zabremeneee ot tazi te4nost ?

btw: sorry za latinicata !

Град
    Italy, Milano, Via Ettore Ponti #??
    Цитирай Първоначално написано от MakeMeFeel
    Е то няма съмнение , че е по-яко . Ама после дали ше е яко като тряа пишеш тема : "БРЕМЕННА СЪМ !" ...
    Определено и то все се случва на 16-17-годишните

Цитирай Първоначално написано от Kostadin_682
    Е то няма съмнение , че е по-яко . Ама после дали ше е яко като тряа пишеш тема : "БРЕМЕННА СЪМ !" ...
    Определено и то все се случва на 16-17-годишните

По-скоро бих казала се случва на незапознатите с опасностите
    Всичко е позволено... стига да не ни хванат! ;]]

Супер фен Аватара на BigFakeSmile
    ем то може и да е мега хипер адски яко ама белята ли си търсиш..?
    I saw this place was open, tonight
    And the girls and the boys
    They were rocking
    And the alcohol was flowing
    And I knew right away this was my life
    Oh what a night....!!

имам сериозен приятел и с него никога не сме спали с презерватив просто си пия капчетата и това е
    и наистина без презерватив е много по хубаво :P :P :P

az redovno chukam bez kondom..opredeleno e neverojatno gotino..

Първият ми път беше без презерватив .Бях пропуснал да кажа на момичето че съм девствен , и направо без се втурнах .. направо бях умрял от стрях да не се изпусна а тя се чудеше кво ми става що съм уплашен . Нестига че ми беше за пръв път незнаех какво да очаквам , момичето беше супер дърво и без презерватив ..... 1 месец след тва ходех като космонавт

Абе страшмичко си е и аз като го направих за сефте без доста ме беше шубе но мадамата беше опитна трябва по бавничко да се действа за да се задържи изпразването...без кондом е по вазбуждащо и ако не можеш да се контролираш по бързо се празниш...мо вече се научих да се контролирам...не е особенно лесно да клатиш 1 час без кондом...и то супер гадже-))

Цитирай Първоначално написано от aleksandurg1
    Първият ми път беше без презерватив .Бях пропуснал да кажа на момичето че съм девствен , и направо без се втурнах .. направо бях умрял от стрях да не се изпусна а тя се чудеше кво ми става що съм уплашен . Нестига че ми беше за пръв път незнаех какво да очаквам , момичето беше супер дърво и без презерватив ..... 1 месец след тва ходех като космонавт

E*asi nenormalniq kusmet deto si izvadil...

най готиния секс

Цитирай Първоначално написано от summer_moon31
    Цитирай Първоначално написано от aleksandurg1

E*asi nenormalniq kusmet deto si izvadil...
    че не е забременяла нали :P беше и закусняло със седмица и бях откачил вече а тя неискаше да си прави тест и каза че ако е бременна ще задържи детето и аз бях уплашен до смърт бях приел вече че ставам баща на почти 17 години и естествено след като и доиде 10на дена закъснение се заклех че повече няма да прая без презерватив била тя и памела андерсън

От първия път до сега секса е без кондом...
    Във пяната на муле със самар,което е скопено със ритници,във лигите на котарака стар,без кьорав зъб, със белнали зеници,(затуй лови насън маймуни с трици!)...

Голям фен
    Град
    Veliko Tyrnovo
    Аз от... почти 4 месеца правя секс с приятеля ми без кондом.Пфу много по-готино усещане,направо е супер,но естествено той си свършва извън мен,макар че и от тогава пия Ясмин. Пак свършва извън мен.

Естествено, че без презерватив. Гумата намаля удоволствието. Последните ми приятелки пият противозачатъчни и всичко е наред, правим си го като бели хора.
    Самоче един съвет, не го правете, ако не сте сигурни в партньора си, с тебешира (или гъбата, зависи от пола) игра не бива...

Ah if we welcome how many mornings
    Ah will the nights probably stop
    Ah scatteres in the sky
    Ah white flower surround us and die

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си