- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Първия смс или обаждане
Първият получен смс от един приятел,а първото обаждане от майка ми![]()
"Не поглеждай назад към миналото и не съжалявай, че си е отишло. И не се тревожи за бъдещето, което ще дойде. Живей в настоящето и го направи толкова хубаво, че да си струва разбитото сърце."
Айда Скот Тейлър
От Адашката (от моя клас )
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
смс от една приятелка![]()
В едно издание на Дисни:
- "Аладине, кучи сине!"Първоначално написано от SuNsEt
оо тоолкова много обаждания и смс-и имах, че не помня първите...
She watch the sun-thats all she needed to let go
She held the sea-thats all she needed just to Be Free !
Проведох много разговори,но никой не беше на тема Нова година![]()
не помня.
обаждае от биричедката![]()
h0us3 Mu5iC 4 3v3r.JusT a MuSiC.
Братовчед ми ми се обади пръв... и последен. На всички други звънях аз. Смс-и не съм получавала.
не знам...
ааа
май Лината (pliok0019) беше първа, или майка ми/баща ми, не съм сигурен. после нещата станаха прекалено хаотични... :Д
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Майка ми ми звъня, ама й затворих, защото бях в ситуация, в която не можех да приказвам...![]()
След това беше смс-ът на секси липс.![]()
Auf dem Weg in eine bessere und gerechte Zeit
Oder bist du selbst in Wahrheit f test test
обаждане - от братовчедка ми
смс - че един приятел ме е търсил в нз колко си часа
Най - неочаквано ... ТОЙ се завръща!
НО ....Къде беше, когато болеше?!
Къде беше...
Все още от никой, на 31 в 23:50 батерията ми падна а не си нося зарядно![]()
Първия ми смс беше от една приятелка.![]()
И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !
Само питам: Какво те интересува теб или какво би трябвало да интересува другите, кой по дяволите се е обадил първи през новата година?
ULTRA VIOLENT SKIN BLOCK!
Ако ще гледаме така на нещата никой не го интересува... както не го интересува и дали се друсам или каквото и да било друго, отнасящо се към коя да е тема във форума. Трупаме си мненийца...
Първия смс от една от най-добрите ми приятелки, а първото обаждане от баща ми![]()
nicolepcd
Първият смс беше от приятеля ми.![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Първите ми бяха от няколко съфорумци и приятели.
Ъм, първия..
май беше от една приятелка.![]()
първия смс от една приятелка, а първото обаждане от чичо ми![]()
От една приятелкаа![]()
![]()
![]()
![]()
youu'll bee sorry that i'm not aroundd ..
смс от стара фр. и две обажданея![]()
Smile and then w0rld will smile with y0u !Grin and then every0ne g0nna think y0u are 0n drugs C: