.
Затворена тема
Страница 4 от 9 ПървиПърви 12345678 ... ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 224
    Аз мойто посещение ще го направя към средата на месеца.
    Може ли да ми кажеш горе-долу колко дни преди представлението трябва да се вземат билет, че нямам никаква идея каква е посещаемостта ?

Мега фен Аватара на Blab
    За "Хъшове" - възможно по-рано. Най-малкото учителките си водят класовете, 'щото ги мързи да четат. Последните 2 пъти нямаше ни едно столче незакупено. Приятно прекарване!)

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Ще се видим ли някога с теб?
    Харесваш ли натурални сокове?
    Алкохол пиеш ли?
    Рисуваш ли?
    Девиз?
    Какъв жанр филми харесваш?
    А книги?
    Какво е за теб любовта?
    Ако трябваше да направиш избор между любов и приятелство, какво би избрала?

Мега фен Аватара на Blab
    Цитирай Първоначално написано от Pliok0019
    Ще се видим ли някога с теб? - как можа да не ми помахаш, аз говорех толкова силно в коридора, за пикси дъст, за принцеси, форума споменах неколкократно... + това бях с най-яката шапка.(мога да го твърдя, огледах всички останали шапки:Д)
    Харесваш ли натурални сокове? - Дааа! Като няма някой от любимите ми сокчета в някое кафе, често ми сипват да опитам по глътка от разни останали марки, които съм оплюла с охота пред човека. Обичам и Капи, не ме интересува колко не-натурален е.
    Алкохол пиеш ли? - Когато ми се пие. Обичам бял ром, омирисаните водки, ликьорчета... ааааафтършок<3 (черен)... виски(не ги разбирам, ама като ти сипват, не се отказва)
    Рисуваш ли? - вече не, поне не активно.
    Девиз? - нямам си, да си измисля ли сега:Д Скай ис дъ лимит, не знам на какво е слоган, но звучи добре. Също и Шоу - Моите мечти нямат граници, аз винаги искам невъзможното.
    Какъв жанр филми харесваш? - не харесвам ужаси, екшъни също(Мисията невъзможна ме кефи обаче, яка е:Д). Драми, романтични комедии, изродски комедии, от онези любовните филми за средните векове, английско кино, психологичните(имената на жанровете не са ми мнгоо ясни) с послания... бля-бля... всеядна съм по отношение на киното май.
    А книги? - с много тиренца и точки. Диалог да има, речевата и действената характеристики на героите са ми предостатъчни. Не харесвам предвидими краища. Историята не е най-важната, отново - да я има скритата(или не толкова скрита, какво пък) истина. Каквато и да е, да ме накара да я открия, съпреживея и споделя.
    Какво е за теб любовта? - магичество.(Любовта и приятелството за мен са равностойни, с разликата, че второто е платонична обич.)
    Ако трябваше да направиш избор между любов и приятелство, какво би избрала? - правила съм го, второто

Оооо аз говорех много усилено за нова година с приятелката ми. Трябваше да решаваме тоооолкова важни неща, че не съм огледала хората около себе си. Само двете смеещи се съседки, които в театъра ми се падаха от дясно.

Най-важните въпроси за мен:
    Носиш ли часовник?
    Любим сладоледов вкус?
    Какво цениш най-много в живота?

Мега фен Аватара на Blab
    Оооо аз говорех много усилено за нова година с приятелката ми. Трябваше да решаваме тоооолкова важни неща, че не съм огледала хората около себе си. Само двете смеещи се съседки, които в театъра ми се падаха от дясно. - А, да бе, оправдания с'а...*закрива си очите и не чете повече*

Най-важните въпроси за мен:
    Носиш ли часовник? - Имах ръчен часовник, беше ми подарък от дядо, спря в деня, в който той почина. Оттогава не нося.
    Любим сладоледов вкус? - Ванилия, естествено!(много обичам и горски плодове, но точно от едно място, никъде другаде... само на ъгъла на Раковска, с/у градинката на Кристал, само преди представление в Сълзата)
    Какво цениш най-много в живота? - непредвидимостта, изборът(правото на такъв), шарките(това, че има толкова много и все различни създания, които чакат да ги опознаеш)... Ценя това, че го има, че ме има мен, че мога да променя света, стига да го искам достатъчно силно.

Цитирай Първоначално написано от Blab
    Знаех си, че трябваше да използвам само нули и единици, ама нали съм от бавните, та така:Д
    Хъшове има на 7-ми. Даже планувам да се заведа, ако останат места.
    Axaaa, aз си взех билет, даже на първиО ред ... друг е въпроса, че ще съм с майка ми, но важното е, че ще го видя!
    виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
    поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
    с протегнати стъпала
    и шалове
    обсипани с ориенталски фалшиви монети.

Мега фен Аватара на Blab
    Gabi, 1-vi red, ili red A?
    Ako e syvsem pyrviqt(ili vtoriq i tretiq) do scenata, vyrvi navreme da si podmeni6 biletite, '6toto ni6to nqma da vidi6. (tozi naj-pyrviqt red si sedi prazen v pove4eto slu4ai, prosto otdelenite otpred ne sa napraveni za zriteli)
    Moeto Tedi se pribira na 7-mi, ta, po plan zasega i nie idvame))

PS: Izvinqvam se za latinicata.

Уф, 1вия ред е ужасен. Лятото във Варна ни се налагаше да сядаме на 1-2-3 ред...

Още малко въпросчета (надявам се не ставам досадна) (:

Кой е козметичният без който не можеш?
    Ще продаваш ли част от "изобретенията"(какво ги нарекога)?
    Как се справяш с математиката?
    Как можеш да определиш зодията с асцедента ти?
    Харесваш ли плюшени играчки?
    Щастлива ли си?

Gabi, 1-vi red, ili red A?
    Ako e syvsem pyrviqt(ili vtoriq i tretiq) do scenata, vyrvi navreme da si podmeni6 biletite, '6toto ni6to nqma da vidi6. (tozi naj-pyrviqt red si sedi prazen v pove4eto slu4ai, prosto otdelenite otpred ne sa napraveni za zriteli)
    Moeto Tedi se pribira na 7-mi, ta, po plan zasega i nie idvame))

PS: Izvinqvam se za latinicata.
    1-ви сме... надявам се да не е много лош.. майка ми взе местата, така че...
    виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
    поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
    с протегнати стъпала
    и шалове
    обсипани с ориенталски фалшиви монети.

Намерих адреса на пълнежа за фотьойлчетата:

р.София
    бул."Рожен" 22
    тел./факс: (02) 921-8881 до 921-8888
    0878/921-888

Един пакет стига за 4 барбарончета и е 60лв

Мега фен Аватара на Blab
    Намерих адреса на пълнежа за фотьойлчетата:

р.София
    бул."Рожен" 22
    тел./факс: (02) 921-8881 до 921-8888
    0878/921-888

Един пакет стига за 4 барбарончета и е 60лв
    Ааааааааааааааааааааааа не!!!
    Обичам тееееееееееееееееееееееее е!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

с'а и на въпросите ще отговоря:Д

Супер фен Аватара на Dumb
    Цитирай Първоначално написано от ULTRA_LEVSKI
    Всичко, но да е интересно, драма, комедия, простащина, културно, любов, няма значение, просто искам добро представление.
    НТ:
    1
    2

Сълзата:
    1

199не мога да ровя в програмата, това дават утре:Д, пародията на Шекспир на Сънински е адската!!!)
    1

МГТЗК:
    1
    2
    3
    4
    5

МТНБ:
    1
    'баси, свалили са представлението по Димови...

ПП:Пхаха, пролича ли си кой ми е любимият театър:Д
    ППП:Има и много други актуални представления(дори в Академията, примерно - "Белградска трилогия", ако още го играят), които няма да спомена в този си пост:Д
    Завиждааааааааааааааааааа аааам!

Мега фен Аватара на Blab
    Уф, 1вия ред е ужасен. Лятото във Варна ни се налагаше да сядаме на 1-2-3 ред...
    Искам на "Крум" и "Пухеният"!!!

Още малко въпросчета (надявам се не ставам досадна) (:
    О, напротив, аз съм самовлюбена и повече от всичко друго обичам да говоря за себе си.:Д

Кой е козметичният без който не можеш? - хидратиращо кремче и балсам за устни, душгел и миризливи сапунчета, парфюууум. Не се мацам много, даже хич.
    Ще продаваш ли част от "изобретенията"(какво ги нарекога)? - Да, засега като предложения стоят "Слънчоглед" и още някакво магазинче.(обаче съм несериозна и не съм уговорила нищо)
    Как се справяш с математиката? - Оу, липсва ми ужасно много. Обожавам математиката. Може да се каже, че тя е първата ми любов, като гледам, ще остане вечна:Д
    Как можеш да определиш зодията с асцедента ти? - твърде добре(това е смешка, ала пиджей(от кое детско беше тва), която само аз си разбирам, ама какво пък) Мисля, че сме прекрасни същества! Аз по-сУадки създания не съм срещала, та докато не видя, не вярвам
    Харесваш ли плюшени играчки? - Спя, обградена от плюшени играчки, но това е тайна.*шшшшшт*
    Щастлива ли си? - О, да!) Дано продължи по-дълго.

Мега фен Аватара на Blab
    Габи, ако има места, ще се преместите и толкоз!) От 1-вия ред е поносимо, по-напред е зле.

Дъмб, недей, ще се загрозиш:Д

Супер фен Аватара на Dumb
    Цитат,който харесваш от филм,постановка,приказка,п сен...

Мега фен Аватара на Blab
    Цитат,който харесваш от филм,постановка,приказка,п сен...

Не помня цитати от филми, но ще се разровя и ще споделя по-късно.

От постановка:
    Здравей, искам да те поканя в моята фантазия! Тъпо ли звучи това с ”фантазията”? Задрасквам го... друго не мога да измисля, пак ще го напиша! Здравей, искам да те поканя в моята фантазия!... Е, какво, не звучи лошо! Важното е как ще се каже.
    Представи си, че съм друга, че не ти се обаждам през час, че не ти пускам съобщения, които измислям с часове като: “Мислиш ли си за мен в три през нощта, защото аз да! ...Послеслов: и в два също” или “Открий вътрешната ми красота преди да е станало късно!”.
    Представи си, че нямам досадна баба, която ме търси на твоя телефон и ти казва, колко добро дете съм, което ти напомня за това, колко добре съм папкала и съответно за излишните ми килограми. Е, на някои мъже пухкавелките им харесват. Преди два месеца един на улицата ми каза : “Сладур”...или “свиня” едно от двете, беше без зъби, не му се разбираше, но май беше “сладур”. Да, определено, май беше сладур. Представи си, че когато вървиш с мен, хората не се подсмихват и аз не ти обяснявам, че те просто ни се радват.
    Представи си, че съм толкова интересна и загадъчна, толкова .., че чак нямам роднини, че не ме е срам да се събличам на плажа по бански, че мога да танцувам сред много хора, /зазвучава музика, тя почва да танцува/ че в мен са влюбени мъже, с които ти трябва да се биеш по два-три пъти на ден! Ще заякнеш! Представи ли си го?... Толкова съм мистериозна, че чак не съм българка, говоря на английски, ...не, американски английски ...от преди втората световна война! My name is Zuzu! ...Никога не спя!...Не ходя до тоалетната!... Значи и не ям!...Да, не ям!..Но пия, пия коктейли без да се напивам....и всички
    дрехи на света ми стават...Харесвам ли ти?...И аз пея..

Всъщност, харесвам целия текст, но нямам щастието да го притежавам.

друг:

-Искам да съм щастлива... и да понасям всички около себе си.

-Шопенхауер казва нещо много лошо за приятелството и нещо много хубаво за кучето. Аз оправдавам своето приятелство с благородството, което открих у себе си: кучешкия инстинкт...

-Аз се познавам. Не съм правила нищо друго освен да диря в себе си онова добро и светло, което бих могла да ти донеса и дам. Видиш ли, как свободно говоря за това - аз?Аз се слушам и сама се учудвам. То се дължи, види се, на тая продължителна работа, да търся в себе си, дето... дето намерих много неща, но така противоречиви... Аз на зная кое да нарека добро и кое лошо, кое светло и кое тъмно. Аз имам нужда от твоето присъствие, Христо, от твоя поглед... от твоето дихание... Сякаш душата ми е една пустиня, в която може да цъфне живот само след като я ороси твоето дихание. Но имам ли аз душа? Струва ми се, че съм едно бездушно тяло, само тяло, което чака твоята душа, предопределена да се въплъти в него....
    -И когато аз слушам душата си - разбирам, че не мъжко себелюбие, а нещо много по-силно, нещо самовластно, че самата природа говори в моите мечти за тебе, в моите желания, казал бих дори, в моитезложелания. Да, защото понякога аз мечтая за тебе нещо, което би било зло. Бих желал... бих желал да те намерех на улицата сама, изгубена, много нещастна - и да ти дам всичко, за да бъдещ щастлива; да ти дам себе си до последна частица, за да бъда напълно щастлив.

... оффф, не мога да намеря думите на Бръчков за хъшовете, отказвам се да търся повече

----
    От приказка...хмм:
    Ако искам да видя пеперуди, ще трябва да изтърпя две-три гъсеници. , примерно.

- Кой път да поема от тук? - попита Алиса.
    - Зависи къде искаш да стигнеш - отговори Усмихващият се котарак.
    - Няма значение - отвърна Алиса.
    - Товага няма значение и кой път ще поемеш - усмихна се загадъчно Котаракът.
    - ...стига да стигна някъде - допълни Алиса.
    - О, това със сигурност ще се случи, каза Котаракът, стига да вървиш достатъчно дълго.

If I had a world of my own, everything would be nonsense. Nothing would be what it is, because everything would be what it isn't. And contrary wise, what is, it wouldn't be. And what it wouldn't be, it would.

-All you need is faith and trust... and a little bit of pixie dust.
    -Every time you say you dont believe in fairies, a fairy dies.
    -You know that place between sleep and awake, the place where you can still remember dreaming? That's where I'll always love you, Peter Pan. That's where I'll be waiting.

-Защо сега не можеш да летиш, мамо?
    — Защото съм възрастна, миличко. Когато хората пораснат, те забравят как се лети.
    — А защо забравят?
    — Защото вече не са весели, невинни и безсърдечни. Само веселите, невинните и безсърдечните могат да летят.
    — Какво значи весели, невинни и безсърдечни? Толкова искам да бъда весела, невинна и безсърдечна!

и ще спра дотук.

Песен:

БЕЗПЛАТНИ МИСЛИ
    Разтварям се в теб / Опипвам деня ти / Омайваш ме / Забравям за кратко да мисля за всичко / Оставам с безплатните мисли за теб / Красиво е в теб / Опитвам деня ти / Разтварям се в теб / Говориш с безплатните мисли на друг човек / Оставаш с рекламните мисли за мен / Не те разбирам / Говориш с безплатните мисли на друг човек / Ограбваш тихо, но кой ли разбира? / Разтваряш се в мен / Но кой ли разбира? / Разтворих се в теб / Разгледах деня ти / Отворих се в теб / Разтворих се в сладките мисли на друг човек / Забравих за кратко да мисля / Не те разбирам / Говориш с безплатните мисли на друг човек / Ограбваш и мен, но кой ли разбира? / Разтваряш се в мен, но кой ли разбира? / Кой ли разбира? / Не ме разсмиваш / Говориш с безплатните мисли на друг човек / Ограбваш и мен, но кой ли разбира? / Отрових се в теб / Но кой ли разбира? / Кой ли разбира?

ПРАЗЕН КАДЪР
    Изгубен в празен кадър влизам / Престорено се усмихвам / Грозни цветове, в красиви рамки / Празни светове в очите жадни / Престорено смисъл виждам / Представих си че не завиждам / Бледи снимки на красиви форми / Вредни мисли на душите ни болни / Къде се намирам / Заспивам или лудостта откривам? / Къде ли отивам? / В празните дни себе си откривам / Престорено смисъл виждам / Представих си че не завиждам / Бледи снимки на красиви форми / Вредни мисли на душите ни болни / Къде се намирам / Заспивам или лудостта откривам? / Къде ли отивам? / В празните дни себе си откривам / Изгубен в празен кадър влизам / Престорено се усмихвам / Престорено смисъл виждам / Представих си че не завиждам / Къде се намирам / Заспивам или лудостта откривам? / Къде ли отивам

ФАЛШИВО КИНО
    На кино гледам своите мечти / Живея в нямо кино с роли глупави / Защо земята пак не се роди? / Щастливи хора гледат ме учудено / Пътувам в кръг и търся чудеса / В горчиво блато падам без да съм готов / Защо земята с мен не се сдобри / Щастливи хора гледат ме учудено / В плен съм, пак падам / Денят крещи, боли, зяпам се / В плен съм, пак падам / Денят крещи, боли, ставам / Боли, / Защо не спреш да мълчиш? / Защо не спреш да мълчиш? / На кино гледам твоите очи / Живея в нямо кино с роли глупави / Защо изтриваме се аз и ти? / Щастливи хора гледат ме учудено / В плен съм, пак падам / Денят крещи, боли, зяпам се / В плен съм, пак падам / Денят крещи, боли, ставам / Боли, / Защо не спреш да мълчиш? / Защо не спреш да мълчиш? / Защо не спреш да болиш? / На кино отивам сега / От кино щесе уморя / На кино отиваме с теб / От кино съм уморен / В приказка живях / В приказка умрях / На кино отиваме с теб / От кино съм уморен / На кино отивам сега / От кино ще се уморя / На кино отиваме с теб / От кино съм уморен / На кино отивам сега / От кино ще се уморя / На кино отиваме с теб / От кино съм уморен

и до безкрай

Супер фен
    Град
    i`m lost (;
    много ти харесах обиците-дини

знаеш ли това може да е твоето истинско аз и да не преиграваш, но за мен си превзета.
    понякога си ми неумолимо симпатична, но друг път не споделям гледните ти точки.

както и да.
    обичаш театър
    а какво мислиш за Оскар Уайлд и пиесите му?
    Свестните у нас считат за луди

части от мен

Мега фен Аватара на Blab
    Цитирай Първоначално написано от Briseis
    много ти харесах обиците-дини

знаеш ли това може да е твоето истинско аз и да не преиграваш, но за мен си превзета.
    Хах, това е интересно.:Д Ако го можех т'ва, щях да играя я някоя примадона, защо не и ледена принцеса. Вълнение щеше да има голямо.

понякога си ми неумолимо симпатична, но друг път не споделям гледните ти точки.
    - тук трябва ли да отговоря нещо?
    Един форум не те отразява цялостно(пък и да беше така, преструвките... знаем), а и възможно ли е въобще да харесваш някого дотолкова, че да си вечно съгласен с него?(говорим за хора с характер, а не пъпети) Както и да е, обидих се на престорена, нм.

както и да.
    обичаш театър
    а какво мислиш за Оскар Уайлд и пиесите му?

Оскар само Портрета да беше написал, щяха да го смятат за(и да е) велик. Дълбок е, не мога да мисля друго. Пиесите му(чела съм само няколко неща, но цитати от останалите са достатъчно показателни за съдържанието им) са на пръв поглед съвсем обикновени, битови, ако щеш. Сюжетите са именно такива, но героите, от водещите до епизодичните и декорите(едва ли не), са детайлно изградени, многопластови, разказващи битието си без да са им нужни думи. Това харесвам в работите му.

Не е тайна, че предпочитам драмата пред комедията, та Дориан ми е далеч по-близък и докосващ. За приказките дума няма да отварям. Давам си сметка сега, че поезия на Уайлд не съм чела, ще поправя грешката си.

hottie
    Guest
    Тези красиви направни от теб неща от моделин ли са?
    И аз правя бижута от моделин, много обичам, но напоследък все нямам време.

Мега фен Аватара на Blab
    Зная, че правиш.(аз виждам всичко - буу!:Д)
    Нали от теб и Горска знам кое как се прави.)

'Айде, ще си покажа и онези снимки от другата тема:

hottie
    Guest
    ллелеле браво ! страхотни са! като имам време ще снимам и моите да обменим опит.
    Стават и много симпатични пръстенчета, както и шноли за коса може

Мега фен Аватара на Blab
    Аха)
    Шнолките особено много ми ги харесват, всичките ми ги свиха:Д
    Ама да покажеш, аз ще чакам.

Защо си толкова скучна?

Мега фен Аватара на Blab
    Цитирай Първоначално написано от Mamut
    Защо си толкова скучна?
    Бонбонките свършиха

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми