- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секса или нета
Да ето типичен пример!Първоначално написано от aka6a_vamp
"....15 души в ковчега на мъртвеца....йо-хо-хо..."
виж сега... Боби е един от малкото хора които могат да те посъветват съсвсем трезво във форума без да ти се исмеят в очите или да ти спамят!Просто тази вечер нещо му става повярваи ми щом аз избухнах и му се скарах!Невероятен човек е .. можеш само да съжаляваш ,че не го познваш просто му има нещо..Първоначално написано от Renate_Feliqr
!Айде вече престани да говориш врели не кипели за него и да спамиш!моля те
имаш прекрасен сиво-кафяв тенПървоначално написано от aka6a_vamp
![]()
как го постигаш или е генетично?
Дам невероятен ..от това дето прочетох тук ...може да го бива като не е дрогиран ....Тъй че недей да ме убеждаваш в талъсъми!!!Първоначално написано от Rofl4e
Той не друса!!!!!!!!!!!!!
Опознаи го по добре това е съвета ми!
Абе комплексар...къв ти е проблема на тебе?!Или не..не ми отг шот оспамихте тематаПървоначално написано от DimovB
![]()
Не се друга на леглото ,а само с магистралки нали ...Айде моля ти се !!!Първоначално написано от Rofl4e
predi moje i da sum zimal narkotici no sega ne zimamПървоначално написано от Renate_Feliqr
vub6te nqqm namerenie da te ubejdavam i predi da kritikuva6 pogledni sebe si
"Sexa ili Neta???" - tva e temata mislq,a ne x3eme ili nqkoi dr!!!Първоначално написано от x3eme
Първоначално написано от angellove
нямам проблем, правя си фънПървоначално написано от aka6a_vamp
![]()
Място на първия ред и кола.
Отивам за ядене, не продължавайте без мен!
--------------
And why every hood nigga feed off evil?
Answer my question before this bullet leave this Desert Eagle!
Луд ...нз..накараме да се погледна пак...и се оказа ,че съм още от женски род..Ако погледнеш обаче малко нагоре,ще видиш ,че той си го призна за наркотиците.А колкото до тебе x3eme...бивши като тебе мнгоо рядко се срещат.Първоначално написано от Rofl4e
не помня някога да съм казвала че той не е друсал!Говоря че вече НЕ друса!
ne6to ima6 li da mi kazva6Първоначално написано от Renate_Feliqr
priznaval sum si bil,ne go otri4am.naistina vzimah narkotici no tova e milano za men...
ta kakuv kazva6 ti e problema
Проблема са хората като тебе пък и кво си тръгнал да мис е обесняваш...Просто ти до такава степен си погълнат от нета ,че не може да бъдеш себе си!Първоначално написано от x3eme
vub6te ne me poznava6 i ne znae6 absoliutno ni6to za men 4e da mi kazva6 ot koe sum pogulnat i ot koe ne![]()
Тва беше брутално!Ти си много далеч от истината съжалявам те, спри да се излагаш!Първоначално написано от Renate_Feliqr
Щастлива съм от това ,че не те познавам!Но като видях една статиска и като видях колко време си бил ТУК online ми стана пределно ясно какъв си.Първоначално написано от x3eme
Абе дееба от къде се пръкнахте дееба олигофрените...спрете да му се ровите в миналото...къвто е бил,бил е,вас кво ви бърка...личен живот нямате ли?
Първоначално написано от aka6a_vamp
Има един "мъжки" лаф..Където двама си мерят пишките ,не си ври задника там!
остави психоаналитиците да си вършат работатаПървоначално написано от aka6a_vamp
![]()
ne si ti taq koqto 6e mi durji smetka qsno li ti eПървоначално написано от Renate_Feliqr
Квот си искам ще правя...а ако говорим за какво трябва вие двамцата отдавна трябваше да сте спряли да се заяждате със всички тук!!!![]()
еййй хораа стига се карахте, не ви познавам всичкии но предполагам че сте супер готини ПАРЧЕТА (момичетата ) и супер пичове (момчетата) ае не се карайте придърждайте се към яката темичка SEX OVER ALL , но въпреки това някой хора за нет майка си продават![]()