- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секса или нета
Разбира се извини ме ..България е свободна и демократична страна!!Първоначално написано от aka6a_vamp
x3emе-чо ,долавам известна порция злоба и гняв ,породени от безсилитео ,че нищо не може да направиш,когато някой изкара ня абял свят криливите ти ризки.Може би защото те е страх,че ще загубиш виртуалните си обожателкиНо като гледам една анкета за тебе...те са минимален процент....
![]()
"....15 души в ковчега на мъртвеца....йо-хо-хо..."
ti na psihoanalitik li mi se pravi6Първоначално написано от Renate_Feliqr
![]()
q mi izkarai kerlivite rizi da te vidq kvo 6e izmisli mozuka ti![]()
престани беееее...остави го на мира...КАК МОЖЕ ДА СИ ТОЛКОВА ЗЛОБЕН ЧОВЕК...Първоначално написано от Renate_Feliqr
![]()
Не просто съм реалист и цитирам неща,които виждам.Първоначално написано от x3eme
Цяла страница за 5мин. Евала.
--------------
And why every hood nigga feed off evil?
Answer my question before this bullet leave this Desert Eagle!
Ако се разплачеш го оставям!!!Първоначално написано от aka6a_vamp
![]()
Аре духай супата!!Аз спирам със спама!Първоначално написано от Renate_Feliqr
Ти пък си пълна с лафове,като л.... с витамини ама никой не се оплаква нали?!Първоначално написано от Renate_Feliqr
А що се отнася до x3eme ...
1.Вас пък кво ви е*е какъв е,какъв е бил,колко време стои пред РС-то,какво е вземал и т.н.?!Толкова ли нямате СОБСТВЕН ЛИЧЕН ЖИВОТ,че се врете в този на другите хора?! (задръстеняци сте явно)
2.Горецитираната и ДимовБ - до колкото знам не познавате Боби
=> (за малоумните това е знак за следователно) Не можете да давате мнение за него,характера му и т.н.!!!
3.Не мога да разбера вие завиждате ли на приятелите,които има Боби във форума или просто избивате комплекси?!
4.А случайно някой от вас да се е научил да чете и да ОСМИСЛЯ прочетеното?!Питам,защото като гледам по темата не сте писали ... Гадни спамери такива!!!Айде спрете се и се придържайте към темата и правилата,а?!
ХОРА АЕ СПРЕТЕ СЕ МРАЗИТЕ ВЕ НЕ СТИГАТЕ ДО НИКЪДЕ БАХТИ МУ СЯКА ТЕМА ТРЯБВА ДА ПРОВАЛИТЕ ПРОСТО ОТДЪХНЕТЕ МАЛКО ВЕ ЕЙЙЙ НЕ СЕ ОСТАВИХТЕ, КАТО КУЧЕ И КОКАЛ СТЕ АЕ ПО ЛЕКА phew olekna mi![]()
ае недейте ся никой не му се четат простотии
Аз не познавам Боби, ама и нищо не съм казал за него, май![]()
А ти пък с моите фекалии дъвка почна да си правиш.Досега тричките му адвокатки сте като кончета с капаци..Ама то си е за ваша сметка.Първоначално написано от nejnaDROGA
СЕКС СЕКС СЕКС БЕЗ СПАМ СЕКС СЕКС БЕЗ НЕТ САМО СЕКС![]()
хора честно ви казвам админ ше мине сичко се отмине, спрете отсега
Renate_Feliqr kak pa da mu eba maikata ne ti spre ustata da gi govori6 tiq gluposti
моя мъдър съвет![]()
кеф някой ме послуша x3eme четох няколко теми мисля че си як пич ма недей осира темата малко яки мъже останахме на тоя свят
![]()
![]()
ne az po4nah da se zaqjdamПървоначално написано от BringYourOwnBeer
и ти сега посмамвашПървоначално написано от BringYourOwnBeer
![]()
Off,po nito 1 tema nqma normalni otgovori.Ima si LS za vsi4ko,koeto si kazvate tuka...Ae stiga ve4e,naistina tupo e i na vsi4ki im pisna da vi 4etat li4nite napadki i drami,bez zna4enie,koi bil vinoven![]()
Първоначално написано от angellove
споко човек не те обвинявам просто не е тъпо да се връзваш някой като ти каже нещо![]()
![]()
![]()
Не разваляйте боя с приказки.
--------------
And why every hood nigga feed off evil?
Answer my question before this bullet leave this Desert Eagle!
Щом мислиш ,че цитирането на истина е заяждане...И не аз започнах да тегля майни на всичките....Първоначално написано от x3eme
of i taq tema e samo spam...
spiram aide leka vi no6t
a ti Renate_Feliqr ne znai mnogo
1ва страница спам, втора страница спам вече и аз почнах със спама... гледайте разваляте хоратася за новата година ли намерихте да се карате