- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секса или нета
Едва смогнах да изчета всичко....,галсувах за секса..а иначе евала правя на тая мацка renate_feliqr ,сложи ви всички на място...Май не очаквахте момиче да се опълчи срещу парцаливия ви идол x3eme.
И какво ще направиш бе отворко....От истината боли май а...Първоначално написано от x3eme
"....15 души в ковчега на мъртвеца....йо-хо-хо..."
ейй ае без евала и без идоли и да се спре спора, който ще казва нещо да го е казал СЕКС ONLY (bow)
oo da boli,ako znae6 kak me boli samo...ot 2 4asa pla4a i se tru6kamПървоначално написано от Renate_Feliqr
kak me zasegna ne e istina![]()
ооо вече не знам в що за форум съм, само дет се опитах да помогна вие от дума не разбирате![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ае бб весели празници
Никой не може да избяга от миналото си нито от себе си.Нали знаеш ..какво сам си направиш на себе си никой друг не може да ти го направи!!!Първоначално написано от x3eme
Къде пък видя,че ни е сложила всички на мястоПървоначално написано от klient
А и от кога животните имат ръце,с които да ни вземат и да ни поставят на местата ни?!Освен това от кога може да се телепортирате от единия край на БГ до другия,че и до Испания стигнахте и то благодарение на интернет пространството
(все пак без телепортиране едва ли ще може да стигне до мен,x3eme,Rofl4e или aka6a_vamp
)
Renate_Feliqr ako ima6 da mi kazva6 ne6to mi pi6i na LS ne v temata na nqkoi
razbrah te kolko si umna aide prestani sus spama i se krotni malko 4e sama 6e se izloji6 nakraq
az nqmam namerenie da spamq pove4e i drug put kato se zaqjda6 s nqkoi gledai da ne e s men
4ao!!!!
Конкретно тебе не съм те обидил за да ме анричаш животно..Разбра ли!Първоначално написано от nejnaDROGA
Но аз не схаванах за кви телепорти говориш.Тва да не ти е Стар Трек!
Да за ралзика от тебе ..дето си толкоз глупавичък ,че човек чак не може да те обиди.Първоначално написано от x3eme
Първоначално написано от nejnaDROGA
хахах схаванах...животно ,не живтоно ви направи луди хахахах и сег съм 100% сигурен ,че орете от яд...хахаха...а приятеля ти x3eme да се пази да не го видим пак някъде надупен с вибратор в гъза хехехехе
Той и по такива неща ли си падаПървоначално написано от klient
.А nejnaDROGA животно съм и то какво идвам да ти пийна кръвчицата хахахаха.поздрави на брачето по прахчета ,че то май заспа вече
А като стана дума за животни къде е JIVOTNOTO, да не са го баннали заради снимката на x3eme с вибратора дето постна тука?Явно x3eme много е ревал на някой мод да го банне...щото и JIVOTNOTO бая си го тормозеше де?
Хах,изчадие първо вземи се научи да цитираш правилно,а не 30 мнения заради 1 изречение от предишен постПървоначално написано от Renate_Feliqr
![]()
Второ - аз за разлика от теб не се друсам ... Хах то аз даже трева не съм пушила ама карайНо за теб съм 98% сигурна,че употребяваш подобни неща поради 2 причини:
1.Само за това говориш => яко си зависима
2.Яд те е и завиждаш на Боби,че ги е спрял,а ти сигурно вече си продала половината техника от апартамента на родителите си за 1-2 дози![]()
И трето - сори,но поздрави от неудошевени предмети не мога да пращам![]()
![]()
Едит:Животното разбрахме,че в стаята ти има муха,но не е нужно при всяко прелитане около празната ти глава да пишеш във форума,че барабар и с ехото от празната ти стаяХващай една палка за мухи и я убий тая проклета "мухаха..."
![]()
![]()
Защо за избор/сравнение, като няма нищо общо между тяхПървоначално написано от Rofl4e
![]()
![]()
![]()
Аз лично имам нужда и от двете![]()
~ EviL DeViL ~![]()
![]()
![]()
![]()
секса![]()
Първоначално написано от FunnYboY
Краси ся схвана ли ?!Първоначално написано от Rofl4e
Секс естествено!
Да, схванах, но аз отново не мога да дам отговор, кое предпочитамПървоначално написано от Rofl4e
![]()
Няма база за сравнение - за да предпочитам интернет, аз без секс не могаА ако искам секс, без интернет, то е трябвало да се родя преди 30 години (на мястото на баща ми), което е абсурдно. Просто и двете са равнопоставени за мен!
![]()
~ EviL DeViL ~![]()
![]()
![]()
![]()
sexa
Не виждам никаква база за сравнение между двете и нищо общо между тях. Отговорът ми е - разбира се,че секса