- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Ескапел по време на цикъл
Аз ..днес купих.. и е едно хапче бе!!! пф.. 31,10 стотинки струваше...![]()
Хуу де вярвам ти.
За друго става въпрос, както и да е. Стига спам. (в тая тема)
--------------
And why every hood nigga feed off evil?
Answer my question before this bullet leave this Desert Eagle!
разбира се че е едно..Първоначално написано от HaPySHeH
аз пък си го взех 27лв..
![]()
Благодаря за коментарите по темататоку що ми каза, че е изпила второ хапче
не знам до колко е правилно, но се надявам всичко да мине с възможно най-малко лоши последствия...
това момиче лудо ли е?!2 хапчета..!уау!На листовката пише ,че е вредно да се 2 пият хапчета между 2 менструаци тва момиче изпило 2 за един ден..!Незнам просто няма какво да коментирам!Не даи си боже да и стане нещо!Първоначално написано от nastyangel
xaxaxa milichka ti nedei mi obqsnqva na mene za ovulaciqta mnogo sum naqsno ... i vse pak priqtelq mi e svurshval dostatuchno puti v mene ne samo kato sum nerazpolojena a i nerazpolojena i da se zabremenee izobshto ne e tolkova lesno dori po vreme na ovulaciq taka che molq vi sprete s tiq hapcheta eskapel samo si vredite
ако е свършвал dostatuchno puti в теб и дори когато си била в овулация, не мислиш ли че е възможно да имате проблеми със зачеванетоПървоначално написано от belle90
п.с. не се заяждам, просто се интересувам![]()
Принципно не е лесно, наистина, но защо да го предизвикваш?
А и ако е вярно това, което казваш имате проблем с твоя човек.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
xax i kakuv problem mojem da imame ....samo da vi uvedomq che edna moq priqtelka i priqtel qi pravehe dete cqla godina i chak sled godina tq zbremenq prosto vi kazvam che ne e tolkova lesno da se zabremenee
P.s NE SUM KAZALA CHE E SVURSHVAL V MEN KOGATO SUM BILA V OVULACIQ
NO pri moqta priqtelka tova e stavalo i kakto spomenah gore tq zabeenq chak sled godina
![]()