.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 73 от общо 73
    аз си взех мн готини плакати от http://www.posterstore.bg

Купувам ВСИЧКО свързано с Майкъл Джексън!!! ВСИЧКООО..!!!

..

zdrasti mnogo 6te sam ti blagodarna prez noemvri 2009 sa pusnali specialen broi na bravo samo za Twilight i iskam da popitam dali spisaniqta gi dava6 zaedno s plakatite ako gi dava6 zaedno s plakatite i ako go ima6 tozi broi 6te go vzemaa ako iska6 moje da mi pi6e6 na skype : betata0120 ili napravo na tozi forum

Виждам, че имаш много списания, плакати... Искам да те питам, поне нещо азиатско в тях да си срещнала? Плакат на актьор/сериал група/певец/модел корейски или японски? Само да е дръпнато пък.. xD Щом имаш и Popcorn трябва да си срещнала.. Ако имаш, и всичките си спестявания бих дала.. Всичко ще ти изкупя що е азиатско Ако имаш нещо такова скайп - neshy_si_i но ми кажи, че си ти. ^^

Град
    Силистра
    Амм извинете аз търся плакати на 30 ... еминем е Бийбър

на Гага имаш ли?

Имаш ли плакати на азиатски групи? (японски/корейски) ?? Изобщо нещо азиатско?

може ли да си поръчам списание БРАВО... от 1 брой до 12 тази година..
    колко ще ми струва??
    пиши ли лс

Red face

Извинявай, имаш ли брой10 от 2010 на Popcorn с всички картички и плакати? Много го искам и отдаван го търся, много ще се радвам ако го имаш !!

Благодаря ти предварително!!

Nadqvam se da ne si prodala vsi4ko i da e ostanalo i ne6ti4ko za men . Tarsq broeve na bg bravoto ot 2010 ot 1 do 14 i vsiki nazad ot 2009 , 2008 , 2007 ...
    Последно редактирано от Misheto0yYy : 01-01-2012 на 20:22

търся плакати и картички от Немските списания ( bravo , popcorn ) понеже не влизам често тук търсете ме на скаrп niki_kiki50

може ли и има ли ги

jimi blue/ronaldinio
    kimi raikonen/aerosmith
    jonas brothers/manchester united
    пиши на скайп aloxica или alekspalenkov@gmail.com
    Последно редактирано от aloxica : 01-26-2012 на 07:00

Трябва ми първи брой на списание браво + плаката на еминем ако го имаш намери ме на скайп sunriise_954 за да се разбереме за доставка и цена ) цената няма значение Благодаря предварително

Imash lii sluchaino plakatii na One direction ii kolko struwat ewentualno ? Blagodarq predwaritelno

ima6 li plakati na One Direction i ako ima6 kolko struvat

imash li broq na bravo 23/2009?? molq te speshno mi trqbwa

имам плакат на Girls Generation видях по нагоре че търсят нещо азиатско ако го искат ето и скайпа ми
    fan_to_harry

Цитирай Първоначално написано от freak.doll Виж мнението
    Продавам много списания...

Хай Клуб - от 2007 до сега
    Браво - от 2007 до сега
    Блясък - от 2005
    Немски списания ( bravo , popcorn ) - от 2006, част от 2007 и 2008
    Joy - ноември и декември 2008

Имам много статий на ваши любимци, на Бг език и немски , имам и изрезки също !

Плакати имам над 700 с различни актъори , певци и известни личности !
    Със сигурност ще имам вашият любимец !

От София съм , но може да се работи и по пощата !

Цени :
    Хай Клуб - две списания 1 лв
    Браво - две списания 2 лв
    Блясък - три списания 1 лв
    Немски списания : Bravo - 2 , 50 лв 1 списание, Popcorn - 3 , 50 лв 1 списание .
    Joy - едно списание - 1 , 50 лв
    Плакати - 1 и 1 , 50 лв
    Изрезки - до 1 лв , зависи от размера

Или по договаряне !
    Пишете ми Лично Съобщение , но за предпочитане е в темата! Веднага , щом мога ще ви отговоря и ще ви дам инфо !
    МоЛЯ кажи ми от Немсиките или изобщо имаш ли плакати на One Direction търся спешно моля кажи!?

kriSipisi19
    Guest
    Iskam da te pitam imash li specialniqt broi na BRAVO s One Direction molq te mnogo mi trqbva

kriSipisi19
    Guest
    Az imam ako o6te ti trqbvat

kriSipisi19
    Guest
    Ami az iam nqkvi mai korejski grupi ako o6te ti trqbvat

kriSipisi19
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от 6DreamHigh9 Виж мнението
    Виждам, че имаш много списания, плакати... Искам да те питам, поне нещо азиатско в тях да си срещнала? Плакат на актьор/сериал група/певец/модел корейски или японски? Само да е дръпнато пък.. xD Щом имаш и Popcorn трябва да си срещнала.. Ако имаш, и всичките си спестявания бих дала.. Всичко ще ти изкупя що е азиатско Ако имаш нещо такова скайп - neshy_si_i но ми кажи, че си ти. ^^
    ako iska6 pi6i mi na skype kristina.kirova19

хееей, може ли да ми пишеш на лично или във форума относно плакатите на Fall out boy ^^
    Последно редактирано от metalBFMV : 11-27-2013 на 14:45

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си