- Форум
- По малко от всичко
- Борса - Купувам/Продавам
- Продавам Списания , статий и плакати !
аз си взех мн готини плакати от http://www.posterstore.bg
Купувам ВСИЧКО свързано с Майкъл Джексън!!!![]()
ВСИЧКООО..!!!
![]()
![]()
zdrasti mnogo 6te sam ti blagodarna prez noemvri 2009 sa pusnali specialen broi na bravo samo za Twilight i iskam da popitam dali spisaniqta gi dava6 zaedno s plakatiteako gi dava6 zaedno s plakatite i ako go ima6 tozi broi 6te go vzemaa
ako iska6 moje da mi pi6e6 na skype : betata0120 ili napravo na tozi forum
![]()
Виждам, че имаш много списания, плакати... Искам да те питам, поне нещо азиатско в тях да си срещнала? Плакат на актьор/сериал група/певец/модел корейски или японски? Само да е дръпнато пък.. xD Щом имаш и Popcorn трябва да си срещнала.. Ако имаш, и всичките си спестявания бих дала.. Всичко ще ти изкупя що е азиатскоАко имаш нещо такова скайп - neshy_si_i но ми кажи, че си ти. ^^
Амм извинете аз търся плакати на 30 ... еминем е Бийбър
на Гага имаш ли?![]()
Имаш ли плакати на азиатски групи? (японски/корейски) ?? Изобщо нещо азиатско?
може ли да си поръчам списание БРАВО... от 1 брой до 12 тази година..
колко ще ми струва??
пиши ли лс![]()
Извинявай, имаш ли брой10 от 2010 на Popcorn с всички картички и плакати? Много го искам и отдаван го търся, много ще се радвам ако го имаш !!
Благодаря ти предварително!!
Nadqvam se da ne si prodala vsi4ko i da e ostanalo i ne6ti4ko za men . Tarsq broeve na bg bravoto ot 2010 ot 1 do 14 i vsiki nazad ot 2009 , 2008 , 2007 ...
Последно редактирано от Misheto0yYy : 01-01-2012 на 20:22
търся плакати и картички от Немските списания ( bravo , popcorn ) понеже не влизам често тук търсете ме на скаrп niki_kiki50
jimi blue/ronaldinio
kimi raikonen/aerosmith
jonas brothers/manchester united
пиши на скайп aloxica или alekspalenkov@gmail.com
Последно редактирано от aloxica : 01-26-2012 на 07:00
Трябва ми първи брой на списание браво + плаката на еминем ако го имаш намери ме на скайп sunriise_954 за да се разбереме за доставка и цена) цената няма значение
Благодаря предварително
Imash lii sluchaino plakatii na One direction ii kolko struwat ewentualno ? Blagodarq predwaritelno
ima6 li plakati na One Direction i ako ima6 kolko struvat![]()
imash li broq na bravo 23/2009?? molq te speshno mi trqbwa
имам плакат на Girls Generation видях по нагоре че търсят нещо азиатско ако го искат ето и скайпа ми
fan_to_harry
Iskam da te pitam imash li specialniqt broi na BRAVO s One Direction molq te mnogo mi trqbva
Az imam ako o6te ti trqbvat
Ami az iam nqkvi mai korejski grupi ako o6te ti trqbvat
хееей, може ли да ми пишеш на лично или във форума относно плакатите на Fall out boy ^^
Последно редактирано от metalBFMV : 11-27-2013 на 14:45