- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Без бельо
Темата е от 2009г., навярно авторката и приятелките й вече са си обули гащите...![]()
знаеш ли пак може да си ходят без гащи
а ти носиш ли
http://www.nagradka.com/gibinski
По-добре кучето да ти е приятел, отколкото приятелката ти да е кучка!
Хаха я пак повтори ?? Приятелки ли?
Що за "приятелки" имаш бе момиче ..![]()
Отоносно въпроса ти .. Не ,не бих излязла голичка. (;
Нямаше логика..Беше любов! <3
Един съвет от мене скъпи: "стани Клоун"- виж колко добре играеш ролята на смешник ... ;]
От злобата се погрознява , не се ли притесняваш ? ;s
Лято е, всеки маха по нещо от себе си, кой сланини кой бикини. Аз лично второто махнах.
Често ми се случва да съм без прашки или боксерки независимо с дънки или пола съм.Особено както казаха преди мен,че лятото всеки маха нещо от себе си.
Ми не е много в мой стил, но някога заради идеята бих опитала. По никой начин с къса пола отгоре, а си мисля, че дънките биха ми убивали. С рокля или с дълга пола... may be.
не ми се струва много логично освен ако не са се подготвялаи за нещо но може просто да им е удобно така. аз лично не бих го направила
Както и аз !Първоначално написано от martasanchez
Докато не видим, не вярваме.Първоначално написано от hristi
![]()
Welcome to the Jungle...
Случвало се е да зарадвам приятеля си. Имахме уговорка веднъж аз и една приятелка с гаджетата ни. И като се срещнахме му прошепнах, че съм без бельо, при което той пожела да изчезваме от там. Но иначе ей така не бих тръгнала да се развявам, няма никакъв смисъл.
не..нехигиенично ми се струва и ще ми е дискомфортно.![]()
'Don't be afraid of death;
be afraid of unlived life.
You don't have to live forever,
You just have to live.'
Мне...![]()
Темата е от 2 години и половина![]()
+1Първоначално написано от cigarettekisses
Освен, ако не съм с рокля не бих ходила без бельо
My life is every moment of my life. It is not a culmination of the past.
на последно време се забравям за белиото :Д
http://www.nagradka.com/gibinski
По-добре кучето да ти е приятел, отколкото приятелката ти да е кучка!
Мне, със сигурност не бих излязла от вкъщи без бельо - би ми било неудобно, пък и ми се струва адски нехигиенично.. Но пък ми се иска някой път да изненадам приятеля ми като го посрещна с пола и без бельо.. ще мога да го възседна веднага.. Добре, замечтах се.![]()
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
не знам за хигиенично, ама моммиче с пола и никво бельо е тоооооолкова секси - давайте по-смело!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
и стига сте критикували момичетата, дето го правят.... като не ви харесва, недейте и отлкоз!![]()
Don't Take Life Too Seriously, You'll Never Get Out Alive!
Да е и аз бих предпочел да се без бельо така са по превлекателниПървоначално написано от DiabolicalSoul
:P
Съжалявам, че се меся в предимно женска тема, но какво ви пречи да опитате поне веднъж без бельо (говоря за тези, които са стриктни). Нали знаете, хората, като остареят, не съжаляват толкова за това, което са правили - напротив, повече съжаляват за нещата, които не са успели да направят навремето..
Прощавам, но не ЗАБРАВЯМ.
смятай как ги цапаПървоначално написано от hristi
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
хЪх...
Ти голям плейбой го раздавашПървоначално написано от DarkTemplar
![]()
Чак пък плейбой.Първоначално написано от mimsi7o
![]()
Пък и сланините се махат бая по-трудно от бикините.![]()
Welcome to the Jungle...