- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Оргазъм и изпразване
Жените не могат да се изпразват.Изпразват се само мъжете (тоест изхвърлят спермата извън половия си орган) Оргазъм се получава по време на това изхвърляне.Оргазмът е сексуалното удоволствие.
При жените оргазмът се получава по различен начин.
Руса кукличка
ами тя е мн голяма! Свърщването е едно мн силно усещане което е и мн приятно! То започва със затопляне и завършва с усещането че те обливат с топла вода. Оргазмът обаче е потресаващ. Той започва със същото затопляне минава през обливането с топла вода и ескалира до момент в който усещането е толкова силно че не можеш да го издържиш и толкова хубаво че не можеш да го спреш. Само миг по-късно цялото ти същество се разтърсва от експлозия на усещания. Полсе около минута две продължават едни конвулсии наподобяващи малки оргазми! Можеш и сама да намериш разликата нали?!
ne me pitai imam li sestri4ka, ne me pitai ot kakvo umrq!Tq be6e tolkova muni4ka i tolkova silna pred bolestta!Nari4a6e vsi4ko s "mama", a dnes predi da otvori o4i nare4e "mama" smurtta!
виждал съм и жена да се празни така че мисля че всичко е много относително...!
angelcheeee_93, миличка, не си информирана достатъчно
http://www.pudriera.com/index.php?mode=statii&id=157
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
извинявам се,не знаех.Първоначално написано от miloto_girl_4e
Руса кукличка
Представи си прободна рана и болката от нея. Идентична е разликата.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Първоначално написано от angelcheeee_93
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Mnogo interesno. Predi nqkolko dni bqh v edin bar i tam diskutiraha sushtiq vupros![]()
Eating isn't cheating - Arnold
aide be jenite ne mojeli da se izprazvat
mogat razbira se no mnogo po trudno ot mujete![]()
И много малко от тях го могатПървоначално написано от x3eme
![]()
Аз съм човешко същество,по дяволите!Моя живот има стойност!
И много от тях симулират![]()
Я да ви питам, според вас възможно ли е жената да свърши докато целуваш устните и гърдите й?
(изходно положение - лежейки в леглото)
Vuobshte ne e trudno. Samo malko uset za nqkoi neshta trqbvat.
Eating isn't cheating - Arnold
Да свърши ДА, да получи оргазъм НЕ!Първоначално написано от Devinski
ne me pitai imam li sestri4ka, ne me pitai ot kakvo umrq!Tq be6e tolkova muni4ka i tolkova silna pred bolestta!Nari4a6e vsi4ko s "mama", a dnes predi da otvori o4i nare4e "mama" smurtta!