.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 69 от общо 69
    Град
    Ямбол
    Не.

Life's too short.. too short to live it as a bad person!

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    нямала съм такъв приятел и не бих искала да имам такава връзка,знам че секса е хубаво нещо ама не съм човек който си пада по секс без чувства

Супер фен Аватара на BigFakeSmile
    Цитирай Първоначално написано от Remini
    Колкото секса е приятен за мъжете,толкова и за жените..
    аз попринцип съм се отказала от 'любовта' и съм си за свободните връзки...тва не значи че съм курва или нещо от сорта..секи с желанията и нуждите си..
    в момента нямам нужда някой да ми казва колко мн ме обича..а просто да си прайм кефа..тва ми е мнението
    I saw this place was open, tonight
    And the girls and the boys
    They were rocking
    And the alcohol was flowing
    And I knew right away this was my life
    Oh what a night....!!

Amiii... pri teb ima 2 vyzmojnosti v tova polojenie v koeto si
    1. Ili da produlji edinstveno samo za tova da te tyrsi
    2. Malko po malko da zapo4ne da se privyrzva kym teb ako sre6tite vi za4esteqt i da se vlubi...
    Ve4e ti re6ava6 dali si gotova da 4aka6...
    Pojelavam ti uspeh !

Супер фен Аватара на XXX_f
    Град
    Varna
    правила съм го, не виждам нищо лошо секс без чувства стига да е с предпазни средства. Всеки си има нужди. Няма да чакам аз подходящия че тогава да правя секс ...ц.ц.ц

Цитирай Първоначално написано от hottie
    Имала съм такава връзка, но си звъняхме взаимно само за секс. Уговаряхме си точен час, правихме секс [...] Не съжалявам.
    При мен е същото. Само че продължи около 3-4 години. От много време вече не сме се виждали, не сме си звъняли... така мисля, че приключи всичко. Или може би още не е...

Само с един и без чувства (само сексуално привличане) е по-добре, отколкото с много и различни, случайно срещнати, и пак без чувства.

Повече от фен Аватара на marjesa

Re: Заедно само когато му се чука!!!

Цитирай Първоначално написано от mahoni
    zdraveite da vi pitam imali li ste takava "vruzka" v koqto da vi tursqt samo za sex i ni6to po ve4e.I bihte li se suglasili da go pravite?to za mom4etat e qsno na tqh 6te im e kef ama pri momi4etata e po interesno za6toto pri nas ima i 4uvstava
    Кфи чувства ... около 60 % от мацките до 20 годишна възраст имат такива " връзки ". Не виждам нищо лошо в тах. Приятел в нужда се познава. И мисля , че от мнението ми ще разберете дали аз си имам или не :P
    "Ако се страхуваш, че ще бъдеш критикуван не казвай нищо, не прави нищо, бъди нищо."

Голям фен Аватара на CanyH
    Град
    София
    ^^Браво, браво.
    Кога ли ще направим нещо срещу мръсната сган?!

--------------
    And why every hood nigga feed off evil?
    Answer my question before this bullet leave this Desert Eagle!

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от atscata
    Мен пък ме кефи - Friends with benefits. Бъдете по широко скроени секса си е удоволствие. Примерно ако си харесаш някой мн хубав партьор, който по характер не ти допада не е за теб, виждаш, че нищо сериозно няма да се получи между вас, кво лошо има в тва да си праите кефа
    da ama tva pri polovenie 4e i momi4to nqma 4uvstva a sudeiki po izkazvaneto i tq ima takiva

еми.. аз имам една такава "връзка"
    Човекът е чужденец, аз живея в друга страна и сме заедно когато на мен ми се прииска или на него. Сексът е страхотен, неповторим, но еднократен.
    Той си има сериозна приятелка, за която ще се жени, а аз си имам също сериозен човек до себе си.
    В Общи линии, сме заедно, когато не се чувстваме задоволени.

Ем не е лошо да си имаш фр за секс..попринцип и аз съм ЗА Но ако момичето има чувства към приятеля си..не мисля, че трябва да се оставя да бъде използвана !!! Или си намери някой, който няма да те използва само за секс..или си хвани някой, с който ще правиш само това :P
    - А какво става когато любовта свърши?
    - Нищо - каза той.
    - Защо?
    - Защото тя не свършва - каза той.

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Такава връзка е възможна когато и двамата не са обвързани в момента.

Мега фен Аватара на Hilary_
    Айде проявихте се.... Естествено че не...никога!!!!!!! Говорим за достойнство и уважение към себе си!!!! Никой който цени себе си не би го направил!!! За мен няма израза "секс по приятелски" ... това си е чиста мизерия...намери си гадже и с него си се чукай... Има си приятели...има си и интимни отношения...двете неща не могат да се смесват!!! Мое мнение!!!

Град
    Момини Цици

zdraveite da vi pitam imali li ste takava "vruzka" v koqto da vi tursqt samo za sex i ni6to po ve4e.I bihte li se suglasili da go pravite?to za mom4etat e qsno na tqh 6te im e kef ama pri momi4etata e po interesno za6toto pri nas ima i 4uvstava
    ми аз имах един приятел така беше с мен беше само когато му се ебеше.. иначе за др неща не му трябваш не издържахме мн ..след като ми каза, че е само заради това с мен и че е влюбен в друго момиче( е твърдеше че и мен ме харесваше ) и си казах че ще съм с него, но нямаше да му пускам.. и след като той остана недоволен скъса с мен.. ся го е яд.. и ми се натиска пак да ходим.. но не мерси от такива момчета.. и после взе че ми предложи просто едно приятелско чукане..аз се съгласиш(като за пред него) но.. ще има да чака..няма да го получии,гадното беше аз бях влюбенав него, а той ме нарани .. но живота понякога е гаден. :P

... ama pri momi4etata e po interesno za6toto pri nas ima i 4uvstava
    е вие ни изкарахте е*а ти и безчувствения добитък

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    НИКОГА!!Не искам да съм тази, която когато я видят по улицата ще я сочат и ще викат "Ето я курвата на еди-кой си"

Цитирай Първоначално написано от atscata
    Мен пък ме кефи - Friends with benefits. Бъдете по широко скроени секса си е удоволствие. Примерно ако си харесаш някой мн хубав партьор, който по характер не ти допада не е за теб, виждаш, че нищо сериозно няма да се получи между вас, кво лошо има в тва да си праите кефа
    ..напълно съгласна съм.. ..точния израз е това "Friends with benefits" ..все пак всеки човек има нужда от секс.. ..а и в тези отношения не намирам нищо лошо..

da nqma problem 4e 6te e s men samo kogato my se 4yka nali vse pakmse 4ykame

Днес сложих край на това безумие

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си