- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Заедно само когато му се чука!!!
Не.
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
нямала съм такъв приятел и не бих искала да имам такава връзка,знам че секса е хубаво нещо ама не съм човек който си пада по секс без чувства![]()
аз попринцип съм се отказала от 'любовта' и съм си за свободните връзки...тва не значи че съм курва или нещо от сорта..секи с желанията и нуждите си..Първоначално написано от Remini
в момента нямам нужда някой да ми казва колко мн ме обича..а просто да си прайм кефа..тва ми е мнението![]()
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!
Amiii... pri teb ima 2 vyzmojnosti v tova polojenie v koeto si
1. Ili da produlji edinstveno samo za tova da te tyrsi
2. Malko po malko da zapo4ne da se privyrzva kym teb ako sre6tite vi za4esteqt i da se vlubi...
Ve4e ti re6ava6 dali si gotova da 4aka6...
Pojelavam ti uspeh !
При мен е същото.Първоначално написано от hottie
Само че продължи около 3-4 години. От много време вече не сме се виждали, не сме си звъняли... така мисля, че приключи всичко. Или може би още не е...
Само с един и без чувства (само сексуално привличане) е по-добре, отколкото с много и различни, случайно срещнати, и пак без чувства.![]()
Кфи чувства ... около 60 % от мацките до 20 годишна възраст имат такива " връзки ". Не виждам нищо лошо в тах. Приятел в нужда се познава. И мисля , че от мнението ми ще разберете дали аз си имам или не :PПървоначално написано от mahoni
"Ако се страхуваш, че ще бъдеш критикуван не казвай нищо, не прави нищо, бъди нищо."
^^Браво, браво.
Кога ли ще направим нещо срещу мръсната сган?!
--------------
And why every hood nigga feed off evil?
Answer my question before this bullet leave this Desert Eagle!
da ama tva pri polovenie 4e i momi4to nqma 4uvstva a sudeiki po izkazvaneto i tq ima takivaПървоначално написано от atscata
еми.. аз имам една такава "връзка"
Човекът е чужденец, аз живея в друга страна и сме заедно когато на мен ми се прииска или на него. Сексът е страхотен, неповторим, но еднократен.
Той си има сериозна приятелка, за която ще се жени, а аз си имам също сериозен човек до себе си.
В Общи линии, сме заедно, когато не се чувстваме задоволени.
Ем не е лошо да си имаш фр за секс..попринцип и аз съм ЗАНо ако момичето има чувства към приятеля си..не мисля, че трябва да се оставя да бъде използвана !!!
Или си намери някой, който няма да те използва само за секс..или си хвани някой, с който ще правиш само това :P
- А какво става когато любовта свърши?
- Нищо - каза той.
- Защо?
- Защото тя не свършва - каза той.
Такава връзка е възможна когато и двамата не са обвързани в момента.
Айде проявихте се....Естествено че не...никога!!!!!!! Говорим за достойнство и уважение към себе си!!!!
![]()
Никой който цени себе си не би го направил!!!
За мен няма израза "секс по приятелски" ... това си е чиста мизерия...намери си гадже и с него си се чукай...
Има си приятели...има си и интимни отношения...двете неща не могат да се смесват!!! Мое мнение!!!
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
ми аз имах един приятел така беше с мен беше само когато му се ебеше.. иначе за др неща не му трябваш не издържахме мн ..след като ми каза, че е само заради това с мен и че е влюбен в друго момиче( е твърдеше че и мен ме харесвашеПървоначално написано от mahoni
) и си казах че ще съм с него, но нямаше да му пускам.. и след като той остана недоволен скъса с мен.. ся го е яд.. и ми се натиска пак да ходим.. но не мерси от такива момчета.. и после взе че ми предложи просто едно приятелско чукане..аз се съгласиш(като за пред него)
![]()
но.. ще има да чака..няма да го получии,гадното беше аз бях влюбенав него, а той ме нарани .. но живота понякога е гаден.
![]()
:P
е вие ни изкарахте е*а ти и безчувствения добитъкПървоначално написано от mahoni
![]()
НИКОГА!!Не искам да съм тази, която когато я видят по улицата ще я сочат и ще викат "Ето я курвата на еди-кой си"![]()
..напълно съгласна съм..Първоначално написано от atscata
..точния израз е това "Friends with benefits" ..все пак всеки човек има нужда от секс..
..а и в тези отношения не намирам нищо лошо..
![]()
da nqma problem 4e 6te e s men samo kogato my se 4yka nali vse pakmse 4ykame