.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 69

Заедно само когато му се чука!!!

zdraveite da vi pitam imali li ste takava "vruzka" v koqto da vi tursqt samo za sex i ni6to po ve4e.I bihte li se suglasili da go pravite?to za mom4etat e qsno na tqh 6te im e kef ama pri momi4etata e po interesno za6toto pri nas ima i 4uvstava

точно ако имаш чувства към такова момче,дето е само за едното чукане,значи трябва да го го забравиш.не си някъф предмет,да те използва само когато си му нужна и то за секс...забрави го,намери си друг,който да намира истинското в теб,а не само къде може да си завре пениса.
    just be

they say learning to love yourself is the first step,
    that you take when you want to be real..
    face up to the fact that you are who you are
    and nothing can change that belief

hottie
    Guest
    Имала съм такава връзка, но си звъняхме взаимно само за секс. Уговаряхме си точен час, правихме секс, пушихме по цигара и кой от къде е. Не съжалявам.

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Никога не бих имала такива взаимоотношения с някого
    Имала съм такива предложения, момчетата са ми били симпатични, но в момента, в който видях, че искат само секс и да съм им "момиче на повикване", веднага замразих взаимоотношенията си с тях
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Голям фен Аватара на glamouros
    Не. Не. И пак НЕ.
    Разбира се тук трябва чуство,
    понякога и лицемерен плач
    Ебнята също е изкуство,
    не всеки е добър ебач.

Мен пък ме кефи - Friends with benefits. Бъдете по широко скроени секса си е удоволствие. Примерно ако си харесаш някой мн хубав партьор, който по характер не ти допада не е за теб, виждаш, че нищо сериозно няма да се получи между вас, кво лошо има в тва да си праите кефа

Град
    in my world!
    аз имам еидн такъв фр и се виждаме само за да се чукаме...приятели с привилегии сме си..нямаме чувства и за това е страхотно...ест секса е хубав повече от хубав иначе не бих правела=) може да ви звучи курвенски ама е прекрасно да си имаш такъв фр
    ...It's my life and it's now or never,
    I ain't gonna live forever....

аз бих му била шута независимо дали изпитвам чувства или не все пак достойнството на първо място

Цитирай Първоначално написано от SunShinePearl
    аз имам еидн такъв фр и се виждаме само за да се чукаме...приятели с привилегии сме си..нямаме чувства и за това е страхотно...ест секса е хубав повече от хубав иначе не бих правела=) може да ви звучи курвенски ама е прекрасно да си имаш такъв фр
    Абсолютно съм съгласен с теб, пък и в тва няя нищо общо с достойнството.Смисъл никой не казва да тръгнеш се ебеш с всеки, който ти предложи, но просто си харесаш някой и се забавляваж :P

Супер фен
    да бе добре, нали ако имаш гадже и си имаш такъв приятел само за секс ще стане интересно, ак оразбере, а то няма начин да не разбере.
    приятелката ми ако прави секс с някой друг нали ще му отрежа оная работа до ташаците и ще го вържа на витоша да хвърли топа от кръвозагуба... много съм ревнив, шега с мене не бива

Цитирай Първоначално написано от atscata
    Мен пък ме кефи - Friends with benefits. Бъдете по широко скроени секса си е удоволствие. Примерно ако си харесаш някой мн хубав партьор, който по характер не ти допада не е за теб, виждаш, че нищо сериозно няма да се получи между вас, кво лошо има в тва да си праите кефа
    +1

he za da sum zaedno s nqkoi trqbwa da sum vlubena w nego .. ne bih trugnala s nego zardi sex

Голям фен Аватара на Remini
    Колкото секса е приятен за мъжете,толкова и за жените..
    К'во да направиш- пубертети.Гледа ме като Симеон 3-ти!

до колко е само секс може да се поспори. Щом те търси значи те харесва аз съм имала такива взаимоотношения, ест бяхме бивши гаджета и аз все още го обичах, но той видя че ми е гадно и ме разбра

нямала съм такава връзка и не бих искала да имам... не съм фенка на секса без чувства
    Но един приятел веднъж ми каза "айде да се чукаме като приятели" дано да се е базикал

Мега фен Аватара на Rofl4e
    Не съм имала такава връзка..нямам и желание да имам..

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от geri777
    аз бих му била шута независимо дали изпитвам чувства или не все пак достойнството на първо място
    Am I invisible because you ignore me?

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората

Re: Заедно само когато му се чука!!!

Хората са го класирали отдавна като неангажираща връзка. Нищо лошо няма, не е неморално, обидно и така нататък, ако истинския ти партньор е далеч или няма да го има доста врене по една или друга причина е страхотен отдушник. Само че трябва и двамата да сте наясно че не е сериозно и няма чувства. Ест трябва да си се разбрал предварително и с човека, с когото си по принцип. Аз бих се съгласил.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

lichno az ne bih spala s nqkoi koito me tarsi samo za seks. A i ti ako imash chuvstva kam nego po dobre se otdrapni zashtoto shte se privarjesh oshte poveche taka ..
    I'm the one Love me ...

Град
    V. TARNOVO
    аз имам такава връзка в момента и всичко беше супер докато,разбира се,не се намесиха чувствата и сега става все по лошо,защото знам, че с него нямаме бъдеще, но секса е супер ,а аз имам нужда от това и не искам да съм с друг. сега най-лошото е, че знам, че трябва да си тръгна, но не мога. затова добре си помисли дали искаш да рискуваш, защото когато има чувства нещата са сериозни и то, разбира се, за теб!!!
    Мъдрецът сочи луната, а глупакът гледа в пръста му.

Супер фен Аватара на pandelka
    Град
    Там ,където никой няма да ме намерии (:
    Не.Никога не бих се съгласила на подобно нещо.
    Не искам този момент някога да свърши,
    където всичко е нищо без теб ( hh ) ..

Голям фен Аватара на myHeartIsOnlyForYou
    Град
    In Your Heart
    НЕ!!!Просто аз не изпитвам удовоствие от секса ако нямам чувства към момчето => такава връзка не е за мен.. Мн ми е интересно да разбера от хората,които са имали такава връзка как е приключила по какви причини хаха омръзнали ли са си или ддз то си е интересно...

Би било много красиво.No fealings-no tears. Чисто и просто.ЗА!

Супер фен Аватара на shell
    Град
    София
    никога не бих имала такива взаимоотношения с момче:не съм предмет!

shell :
    никога не бих имала такива взаимоотношения с момче:не съм предмет!

++ opreleno sam ZA tova mnenie
    I'm the one Love me ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си