- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Заедно само когато му се чука!!!
zdraveite da vi pitam imali li ste takava "vruzka" v koqto da vi tursqt samo za sex i ni6to po ve4e.I bihte li se suglasili da go pravite?to za mom4etat e qsno na tqh 6te im e kef ama pri momi4etata e po interesno za6toto pri nas ima i 4uvstava![]()
точно ако имаш чувства към такова момче,дето е само за едното чукане,значи трябва да го го забравиш.не си някъф предмет,да те използва само когато си му нужна и то за секс...забрави го,намери си друг,който да намира истинското в теб,а не само къде може да си завре пениса.
just be
they say learning to love yourself is the first step,
that you take when you want to be real..
face up to the fact that you are who you are
and nothing can change that belief
Имала съм такава връзка, но си звъняхме взаимно само за секс. Уговаряхме си точен час, правихме секс, пушихме по цигара и кой от къде е. Не съжалявам.
Никога не бих имала такива взаимоотношения с някого
Имала съм такива предложения, момчетата са ми били симпатични, но в момента, в който видях, че искат само секс и да съм им "момиче на повикване", веднага замразих взаимоотношенията си с тях![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Не. Не. И пак НЕ.
Разбира се тук трябва чуство,
понякога и лицемерен плач
Ебнята също е изкуство,
не всеки е добър ебач.
Мен пък ме кефи - Friends with benefits. Бъдете по широко скроени секса си е удоволствие. Примерно ако си харесаш някой мн хубав партьор, който по характер не ти допада не е за теб, виждаш, че нищо сериозно няма да се получи между вас, кво лошо има в тва да си праите кефа![]()
аз имам еидн такъв фр и се виждаме само за да се чукаме...приятели с привилегии сме си..нямаме чувства и за това е страхотно...ест секса е хубав повече от хубав иначе не бих правела=) може да ви звучи курвенски ама е прекрасно да си имаш такъв фр![]()
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
Абсолютно съм съгласен с теб, пък и в тва няя нищо общо с достойнството.Смисъл никой не казва да тръгнеш се ебеш с всеки, който ти предложи, но просто си харесаш някой и се забавляваж :PПървоначално написано от SunShinePearl
да бе добре, нали ако имаш гадже и си имаш такъв приятел само за секс ще стане интересно, ак оразбере, а то няма начин да не разбере.
приятелката ми ако прави секс с някой друг нали ще му отрежа оная работа до ташаците и ще го вържа на витоша да хвърли топа от кръвозагуба... много съм ревнив, шега с мене не бива![]()
+1Първоначално написано от atscata
![]()
he za da sum zaedno s nqkoi trqbwa da sum vlubena w nego.. ne bih trugnala s nego zardi sex
![]()
Колкото секса е приятен за мъжете,толкова и за жените..
К'во да направиш- пубертети.Гледа ме като Симеон 3-ти!
до колко е само секс може да се поспори. Щом те търси значи те харесва аз съм имала такива взаимоотношения, ест бяхме бивши гаджета и аз все още го обичах, но той видя че ми е гадно и ме разбра![]()
нямала съм такава връзка и не бих искала да имам... не съм фенка на секса без чувства
Но един приятел веднъж ми каза "айде да се чукаме като приятели"дано да се е базикал
![]()
Първоначално написано от geri777
Am I invisible because you ignore me?
Хората са го класирали отдавна като неангажираща връзка. Нищо лошо няма, не е неморално, обидно и така нататък, ако истинския ти партньор е далеч или няма да го има доста врене по една или друга причина е страхотен отдушник. Само че трябва и двамата да сте наясно че не е сериозно и няма чувства. Ест трябва да си се разбрал предварително и с човека, с когото си по принцип. Аз бих се съгласил.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
lichno az ne bih spala s nqkoi koito me tarsi samo za seks. A i ti ako imash chuvstva kam nego po dobre se otdrapni zashtoto shte se privarjesh oshte poveche taka ..
I'm the one Love me ...
аз имам такава връзка в момента и всичко беше супер докато,разбира се,не се намесиха чувствата и сега става все по лошо,защото знам, че с него нямаме бъдеще, но секса е супер ,а аз имам нужда от това и не искам да съм с друг. сега най-лошото е, че знам, че трябва да си тръгна, но не мога. затова добре си помисли дали искаш да рискуваш, защото когато има чувства нещата са сериозни и то, разбира се, за теб!!!
Мъдрецът сочи луната, а глупакът гледа в пръста му.
Не.Никога не бих се съгласила на подобно нещо.
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
НЕ!!!Просто аз не изпитвам удовоствие от секса ако нямам чувства към момчето => такава връзка не е за мен.. Мн ми е интересно да разбера от хората,които са имали такава връзка как е приключила по какви причини хаха омръзнали ли са си или ддз то си е интересно...![]()
Би било много красиво.No fealings-no tears. Чисто и просто.ЗА!
никога не бих имала такива взаимоотношения с момче:не съм предмет!
shell :
никога не бих имала такива взаимоотношения с момче:не съм предмет!
++ opreleno sam ZA tova mnenie
I'm the one Love me ...