- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Някой знае ли защо става така
Значи някой като ми говори на английски, разбирам АБСОЛЮТНО всичко.Дори да е с акцент, и бързо.Но като гледам филм или клип, само отделни думи разбирам.Когато някой ми говори (госпожата или чичо ми, който е от Лондон но живее в България с леля) разбирам всичко, а иначе на компа или телевизора почти нищо![]()
Ми Аз мисла че това може да се дължи на това че прекалено много се сасредоточаваш в това което става във филма а не в това което говорят(имам предвид че не е обръщаш мн внимание на говоро от колкото но кортината)Ама незнам аз така мисла ама може и да не е така![]()
![]()
I sAw hEr Bleed.You HeArD Me BrEaTHe.AnD I fRoZe InSiDE MySeLf........AnD tUrNeD aWaY...........i mUsT Be dReAmInG
Ами напротив, дори се съсредоточавам повече в говора, но.........Първоначално написано от evanescence_147
Аз незнам.
Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .
emi to mejdu English British i English US ima razlika.Pove4eto filmi sa na US i amerikancite gledat da sukra6tavat i da promenqt dumite i izrazite kakto na tqh im iznasq...
Дам и аз така мисляПървоначално написано от SIC
Иначе като теб съм се проблава на филми без субтитри... ама с тоя акцент... тц тц тц
![]()
I still get lost in your eyes
And it seems like I can't live a day without you
Closing my eyes till you chase my thoughts away
To a place where I am blinded by the light but it's not right
+1Първоначално написано от porky
![]()
![]()
![]()
Hold me when I'm here
Right me when I'm wrong
Hold me when I'm scared