.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8
    Град
    Пловдив

Някой знае ли защо става така

Значи някой като ми говори на английски, разбирам АБСОЛЮТНО всичко.Дори да е с акцент, и бързо.Но като гледам филм или клип, само отделни думи разбирам.Когато някой ми говори (госпожата или чичо ми, който е от Лондон но живее в България с леля) разбирам всичко, а иначе на компа или телевизора почти нищо

Ми Аз мисла че това може да се дължи на това че прекалено много се сасредоточаваш в това което става във филма а не в това което говорят(имам предвид че не е обръщаш мн внимание на говоро от колкото но кортината)Ама незнам аз така мисла ама може и да не е така
    I sAw hEr Bleed.You HeArD Me BrEaTHe.AnD I fRoZe InSiDE MySeLf........AnD tUrNeD aWaY...........i mUsT Be dReAmInG

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от evanescence_147
    Ми Аз мисла че това може да се дължи на това че прекалено много се сасредоточаваш в това което става във филма а не в това което говорят(имам предвид че не е обръщаш мн внимание на говоро от колкото но кортината)Ама незнам аз така мисла ама може и да не е така
    Ами напротив, дори се съсредоточавам повече в говора, но.........

Супер фен Аватара на Dumb
    Цитирай Първоначално написано от evanescence_147
    Уххххх!

Аз незнам.
    Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .

emi to mejdu English British i English US ima razlika.Pove4eto filmi sa na US i amerikancite gledat da sukra6tavat i da promenqt dumite i izrazite kakto na tqh im iznasq...

Цитирай Първоначално написано от SIC
    emi to mejdu English British i English US ima razlika.Pove4eto filmi sa na US i amerikancite gledat da sukra6tavat i da promenqt dumite i izrazite kakto na tqh im iznasq...
    Дам и аз така мисля Иначе като теб съм се проблава на филми без субтитри... ама с тоя акцент... тц тц тц
    I still get lost in your eyes
    And it seems like I can't live a day without you
    Closing my eyes till you chase my thoughts away
    To a place where I am blinded by the light but it's not right

Голям фен Аватара на alwaysnforever
    Град
    някъде там.
    Цитирай Първоначално написано от porky
    Цитирай Първоначално написано от SIC
    Дам и аз така мисля Иначе като теб съм се проблава на филми без субтитри... ама с тоя акцент... тц тц тц
    +1
    Hold me when I'm here
    Right me when I'm wrong
    Hold me when I'm scared
    And love me when I'm gone..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си