- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Какво си пожелахте за новата 2009-а
Е какво искате да ви се случи през 2009
Размерът, рожбе, ИМА значение ))
.: machoka :.
Да мина втора смяна най-сетне, че тва ставане в 6 без 20 сутринта и сменянето на две превозни средства ми е*а майката...![]()
Първоначално написано от Dumb
не съм я видяла
сории![]()
Размерът, рожбе, ИМА значение ))
.: machoka :.
завиждай миПървоначално написано от Зайо*Байо
![]()
а иначе и много секс искам аз![]()
до сега никой не ми го пожела![]()
![]()
![]()
Да съм по-сериозна и да вдъхвам респект и вяра в хората. Затова трябва да се боря и тепърва да се доказвам. Знам,че образованието е важно и ще помогне да осъществя целите си,затова ще наблегна на него. Надявам се тази година да не се занимавам с любов,защото тя ще ми попречи,а и не си струва. Смятам да прочета над 40 книги любителска литература вместо да се занимавам с висене в интернет (както правя сега). Просто искам да се осъвършенствам и да тръгна в друга посока - правилната. Животът е кратък и не си струва да го хабя по този начин. Имам какво да дам.
Да си взема всички изпити и матури и да се махна от тук.
еми пожелавам си като цяло да ми е успешна годината![]()
![]()
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
Хм ,пожелах си нещата да са малко по-лесни тази година,така де,не всичко, което може да се обърка ,да се обърква.До гуша ми дойде..Пожелах си човека, когото обичам ,да ме заобича и макар че сме от различни градове, отново да се получи между нас.пожелах си и отношенията с родителите ми да станат малко по-хармонични. Дано поне част от пожеланията ми дя се сбъднат, всяко подобрение ще е от полза.. : )
Разтворих се в теб
Разгледах деня ти
Отрових се в теб
Забравих за кратко да мисля за всичко
Останах с безплатните мисли за теб.
Първоначално написано от Зайо*Байо
Суетата.Моят любим грях.
hm haresa mi izkazvaneto tiПървоначално написано от LINKNOT
az si pojelah da ne sum naivna i da mislq po egoisti4no za6toto sama si vredq nai-mnogo
![]()
И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...
Да сме живи и здрави, другото само ще дойде ...![]()
Здраве, щастие... да пътувам повече, да си меря думите повече и да съм по-добра
Късмет,здраве,любов,щастие и мнооого веселба !!![]()
Естествено едва ли сичкото ще ми се сбъдне,ама да знам,че съм си го пожелала.
Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .
Първоначално написано от Зайо*Байо
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
НИЩО...забравих да си пожелая нещо.
да имам отличен успех в училище,да отслабна още малко,да съм по-сериозен човек и най-накрая да ми дадът по-голяма роля в тятъра а не обичайните глупости. И също искам да ме забележи едно мумченци аз си го знам кое е :P
абе аз май много неща искам..ама ще бъда послушна![]()
Пожелах си да си взема всички изпити, да съм здрава и той най-после да е мой...
Здраве,успешно образование,да виждам повече усмихнати хора,любов,щастие и по-малко напрежение и проблеми![]()