- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Рискове при анален секс ???
Здравейте.
Честита нова година.
Имам един въпрос, който много ме сдухва.
На връх нова година се случи така, че правих секс и понеже бяхме пийнали нещо не успях да сложа презерватива и в последствие го махнах да не пречи.
По време на секса се случи така, че уцелих другата дупка, а момичето нямаше нищо против и продължихме.
Днес споделих с един приятел и той каза, че има голямо опасност да съм хванал нещо.
Моля ви кажете ми, ако момичето е чисто(от към венерически болести)
може ли все пак да съм се заразил с нещо от "мръсната дупка" ?
И как да разбера дали всичко е наред ???
Дам може да си се заразил с "ако"![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Напил си се,объркал си дупката...WTF?!?!Поне ме разсмя истински.Ако го правите по-грубичко,може да се стигне до разкъсвания на ануса на момичето и инфекции.
ne razbiram ot analen sexznam nqkoi ne6ta no ne sum siguren vuv dostovernosta im i po dobre da si mul4a
![]()
тогава защо не си мълчиш
kakto vijda6 si mul4aПървоначално написано от edincar
![]()
4uval sam,4e i manekenki se nasirat pri analen sex.Mislq 4e tova e golqm risk![]()
Ей тва ме уби направо!Първоначално написано от edincar
![]()
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
tva za slonovete e vqrnoПървоначално написано от Palav_Sharan
daje ako gi pita6 kolko e 4asa vadqt po edin termometur i ti kazvat 4e dnes sme patuk i trqq zaviem na lqvo![]()
Първоначално написано от Adwokat
Първоначално написано от Adwokat
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от ubuntu
![]()
![]()
![]()
Леле немога да си поема въздух да се хиля! "Мръсната дупка" май те е заразила само с притеснения !
![]()
![]()
![]()
АБЕ ВИЕ МАЛОУМНИ ЛИ СТЕ ?! Ние тука да не сме гадатели, че да ви кажем дали сте бременни? Толкова ли е трудно да отидете и да си купите един ТЕСТ ЗА БРЕМЕННОСТ ?!![]()
![]()
там е отговора... не в сайта... !!!
![]()
Момичето може да хване нещо от мръсната дупка което след време може да ти предаде.А ти от мръсната в чистата дупка мн умно си постъпил.Пууууууу![]()
![]()
![]()
![]()
priqtelq ti e prav naistina ima risk dori ot spin no v slu4aq edva li ...
Тва за насирането не го вярвам...А по темата мисля ,че ако тя е чиста няма дертове.Първоначално написано от SIC
Аз лично мисля,че не си се заразил със нищо .. щом е било първо отпред и после отзад..и на момичето нищо няма да му има,но попрочети нещо за аналния секс все пак ..Първоначално написано от edincar
![]()
Ти се радвай,че както е било без гума не си оцелил дупката дет е трябвало...
да, може да хванеш гъбички и други такива бактерии или някоя инфекциика ама ако има нещо сериозно ще разбереш. и по - добре недей повече така хаха
Мъдрецът сочи луната, а глупакът гледа в пръста му.
Ем аз съм гледал секс с магаре,но пак немога да имам мнение.
някоя инфекция .. може да си лепнал а също ако е имала венеричкески болести също!![]()