.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 28

Тема: благодаря

Град
    Велико Търново

благодаря

Благодаря за разбирането!
    Руса кукличка

Разбирам те но той не заминава завинаги ... ще се чувате всеки ден ... бързо ще мине този 1 месец

Супер фен Аватара на Anf3tamin4o
    Град
    От =МърЗеЛаНдИя=
    Добър Вечер!
    Интересно беше това написаното....Виждам че е доста добър с тебе, и освен да ви пожелая успех, друго не виждам.А до това дали си лигла, не не си споко като всяко, нормално момиче плаче за половинката си.Но трябва да знаеш че човек трябва да е готов на всичко.И надявам се скоро да мине този 1 месец.
    Пс: от поста ти се вижда че си доста мило и приятно момиче и си цени половинката
    Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
    My Face

Град
    Велико Търново
    Цитирай Първоначално написано от Anf3tamin4o
    Добър Вечер!
    Интересно беше това написаното....Виждам че е доста добър с тебе, и освен да ви пожелая успех, друго не виждам.А до това дали си лигла, не не си споко като всяко, нормално момиче плаче за половинката си.Но трябва да знаеш че човек трябва да е готов на всичко.И надявам се скоро да мине този 1 месец.
    Пс: от поста ти се вижда че си доста мило и приятно момиче и си цени половинката
    благодаря,наистина мн обичам този човек.
    мерси за пожеланията и че сте едни от хората ,които прочетохте темата ми.Много сте добри всички във форума,затова и вас обичам.Обичам целият форум
    Руса кукличка

Повече от фен
    Град
    София
    Хубаво е, че има хора, които се обичат толкова. Не си сама в никакъв случай! Него няма да го има само месец, през който 100% ще се чувате всеки ден...няма да разбереш колко бързо е минал и той ще си е пак до теб Айде много успех

Голям фен Аватара на Lyubeto
    Град
    Варна
    Не ми хареса начина по , който е написано , но като цяло схванах смисъла. Виж сега не е дошъл краят на света и няма какво да драматизираш чак толкова много .Не заминава за няколко години , а за 1 месец. Имате телефони ще се чувате , ако можете и по скайп да се чувате още по - добре. Така ,че гледай по - ведро на нещата . А като за начало спри да ревеш , няма смисъл просто.
    Вече има все по - малко и по- малко теми , на които си струва да се пише...

Мега фен
    опитай се да се успокойш като за начало. разбирам, че ти е трудно, но все пак става въпрос за някакъв си един месец препоръчвам ти през това време да се заринеш с купища задачи, които да свършиш, за да оставаш по- малко сама и съответно да ти мине по- бързо времето. успех ви желая и да сте все така щастливи и да не можете един без друг
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Град
    По балкана някъде..
    Имаш просто нужда от гуш (ХЪГ)
    ACϟDC

Цитирай Първоначално написано от FlashMX
    Имаш просто нужда от гуш (ХЪГ)
    +... (мечка)

Голям фен Аватара на F_CK_all_I_need_is_U
    Град
    Jamaicaa
    Кофти е,но по-добре погледни какво имаш-любов,която малко хора успяват да намерят дори и през целия си живот.Един месец не е чак толкова много време,няма да усетиш как ще мине.Последният ми приятел живееше в Италия и се виждахме само ваканциите..а и представи си как ще се кефиш,като се върне
    When life gives you lemons, you paint that shit gold.

Ей усмихни се бе, имаш си момче, което много те обича, дърйи се страшно мило с теб и е готов на всичко. Не си сама- имаш си него. Един месец, вярно, че ти изглежда страшно много, защото ще сте рзделени, но повярвай не е толкова много. Ще мине много бързо и пак ще сте си заедно. Успех за напред и многоо щастие
    I know I should stop believing ... !

Цитирай Първоначално написано от Joro123
    колко ще ги бапка тез студентки охаааааааа на батиооо
    мега тъп Си!

а по темата:
    Миличка я главата горе!
    Всичко ще бъде наред!
    Мисли за хубавите моменти и не се плаши
    Малко сме разумните.

Мега фен Аватара на Infinity
    тъжко е няма спор обаче един месец не е кой знае колко споко ще мина просто няма друг начин по добре спри с реването и се стегни скоро пак ще се видите
    To infinity and beyond.

Савет от мен колкото повече не се прягаш толкова по бързи минава времето също и ако си имаш интересно занимание (работа,хоби и т.н.)
    Demons Are Waiting For You

Stahlgewitter 4ever *bow* *bow*

Цитирай Първоначално написано от Joro123
    колко ще ги бапка тез студентки охаааааааа на батиооо
    ех .. таман се откроиха едни много красиви чувства и ти братче осра цялата работа ..... остей , че си и МЕГА ТЪП както каза " chokolate_girl"

А по темата ... адски си права и е много нормално да не можеш да преживееш раздяла от 1 месец .. особенно ако сте в началото на връзката ! Но ти се стягай .. защото ако ти се наложи нещо по страшно или ти се случи нещо трябва психически да си готова да преодоляваш нещата !

Супер фен Аватара на myNameIsImmortal
    Просто както каза suunnseT, се занимавай с нещо друго, и един съвет - не си мисли колко време остава докато се видиш отново с него, а си мисли колкото много те обича

Град
    Destanation unknown ((:
    Цитирай Първоначално написано от myNameIsImmortal
    Просто както каза suunnseT, се занимавай с нещо друго, и един съвет - не си мисли колко време остава докато се видиш отново с него, а си мисли колкото много те обича
    Съгласна

няма да се усетиш как ще мине 1 месец и всичко ще бъде наред горе главата и се стягай
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

Миличка,това което си написала е страхотно! Щях да се разплача.. Бъди силна времето ще мине бързо и пак ще бъде до теб.. Ии аз се чувствах така когато бившият ми приятел го нямаше,всеки път когато разговора ни по телефона завършеше започвах да плача.. Знам как се чувстваш! Аз и сега страдам за бившия си защото още го обичам пожелавам на теб никога да не се случва и винаги да сте заедно и да се обичате! ..аа и щях да забравя още едно пожелание:Повече никога да не заминава на далеч за дълго време! Всичко най-хубаво!
    Ако бог прави чудеса, най-голямото е, че създаде теб! Ако бог прави гершки, най-голямата е, че те държи далеч от мен!

Повече от фен Аватара на marjesa
    Това е можеби единствената тема дето ми харесва и наистина е смислена ....
    Споко миличка Той е там и те обича !
    "Ако се страхуваш, че ще бъдеш критикуван не казвай нищо, не прави нищо, бъди нищо."

Град
    Велико Търново
    Благодаря на всички ви,че сте толкова добри.Само вие ми останахте...вече почти нищо не ме крепи.Радвам се,че има форум ,в който хората могат да проявят човещина и разбиране и да изслушват и уважават.

а ти Joro123
    за пореден път се убеждавам,че си отвратителен.
    Изключително се дразня,когато хора като теб говорят на изуст!
    Руса кукличка

Град
    Nqkude Iz Sofiq
    не се притеснявай времето ще мине неусетно.имаш него-той те крепи и те прави щастлива.Все пак ще поддържате и връзка по телефона.Той те обича от това което каза съвесем ясно се вижда просто не мисли толкова за този 1 месец и ще видиш колко ското ще дойде времето когато пак ще се видите

Град
    Destanation unknown ((:
    (гуууш) xD Спокойно малката , всичко ще се оправи ! И аз съм била в твоята ситуация и след като се върна просто беше като приказка ! И двамата бяхме осъзнали, че не можем един без друг и така... (( :

Град
    Велико Търново
    Благодаря ви.Вие сте моите ангелчета.МНого ви обичам!
    Руса кукличка

Град
    Destanation unknown ((:
    Цитирай Първоначално написано от angelcheeee_93
    Благодаря ви.Вие сте моите ангелчета.МНого ви обичам!
    Важното е да не се предаваш и да знаеш, че каквото и да става - той те обича , защото по това , което чета наистина е така ! Завиждам ти благородно...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си