- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- благодаря
Благодаря за разбирането!
Руса кукличка
Разбирам те но той не заминава завинаги ... ще се чувате всеки ден ... бързо ще мине този 1 месец![]()
Добър Вечер!
Интересно беше това написаното....Виждам че е доста добър с тебе, и освен да ви пожелая успех, друго не виждам.А до това дали си лигла, не не си споко като всяко, нормално момиче плаче за половинката си.Но трябва да знаеш че човек трябва да е готов на всичко.И надявам се скоро да мине този 1 месец.
Пс: от поста ти се вижда че си доста мило и приятно момиче и си цени половинката![]()
Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
My Face
благодаря,наистина мн обичам този човек.Първоначално написано от Anf3tamin4o
мерси за пожеланията и че сте едни от хората ,които прочетохте темата ми.Много сте добри всички във форума,затова и вас обичам.Обичам целият форум
Руса кукличка
Хубаво е, че има хора, които се обичат толкова. Не си сама в никакъв случай! Него няма да го има само месец, през който 100% ще се чувате всеки ден...няма да разбереш колко бързо е минал и той ще си е пак до тебАйде много успех
![]()
Не ми хареса начина по , който е написано , но като цяло схванах смисъла. Виж сега не е дошъл краят на света и няма какво да драматизираш чак толкова много .Не заминава за няколко години , а за 1 месец. Имате телефони ще се чувате , ако можете и по скайп да се чувате още по - добре. Така ,че гледай по - ведро на нещата . А като за начало спри да ревеш , няма смисъл просто.
Вече има все по - малко и по- малко теми , на които си струва да се пише...
опитай се да се успокойш като за начало. разбирам, че ти е трудно, но все пак става въпрос за някакъв си един месецпрепоръчвам ти през това време да се заринеш с купища задачи, които да свършиш, за да оставаш по- малко сама и съответно да ти мине по- бързо времето. успех ви желая и да сте все така щастливи и да не можете един без друг
![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
+... (мечка)Първоначално написано от FlashMX
Кофти е,но по-добре погледни какво имаш-любов,която малко хора успяват да намерят дори и през целия си живот.Един месец не е чак толкова много време,няма да усетиш как ще мине.Последният ми приятел живееше в Италия и се виждахме само ваканциите..а и представи си как ще се кефиш,като се върне![]()
When life gives you lemons, you paint that shit gold.
Ей усмихни се бе, имаш си момче, което много те обича, дърйи се страшно мило с теб и е готов на всичко. Не си сама- имаш си него. Един месец, вярно, че ти изглежда страшно много, защото ще сте рзделени, но повярвай не е толкова много. Ще мине много бързо и пак ще сте си заедно. Успех за напред и многоо щастие![]()
I know I should stop believing ... !
мега тъп Си!Първоначално написано от Joro123
а по темата:
Миличка я главата горе!
Всичко ще бъде наред!
Мисли за хубавите моменти и не се плаши![]()
Малко сме разумните.
тъжко е няма спор обаче един месец не е кой знае колко споко ще мина просто няма друг начин по добре спри с реването и се стегни скоро пак ще се видите![]()
To infinity and beyond.
Савет от мен колкото повече не се прягаш толкова по бързи минава времето също и ако си имаш интересно занимание (работа,хоби и т.н.)
Demons Are Waiting For You
Stahlgewitter 4ever *bow* *bow*
ех .. таман се откроиха едни много красиви чувства и ти братче осра цялата работа ..... остей , че си и МЕГА ТЪП както каза " chokolate_girl"Първоначално написано от Joro123
А по темата ... адски си права и е много нормално да не можеш да преживееш раздяла от 1 месец .. особенно ако сте в началото на връзката ! Но ти се стягай .. защото ако ти се наложи нещо по страшно или ти се случи нещо трябва психически да си готова да преодоляваш нещата !
Просто както каза suunnseT, се занимавай с нещо друго, и един съвет - не си мисли колко време остава докато се видиш отново с него, а си мисли колкото много те обича![]()
СъгласнаПървоначално написано от myNameIsImmortal
![]()
няма да се усетиш как ще мине 1 месец и всичко ще бъде наредгоре главата и се стягай
![]()
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
Миличка,това което си написала е страхотно! Щях да се разплача..Бъди силна времето ще мине бързо и пак ще бъде до теб.. Ии аз се чувствах така когато бившият ми приятел го нямаше,всеки път когато разговора ни по телефона завършеше започвах да плача.. Знам как се чувстваш! Аз и сега страдам за бившия си защото още го обичам пожелавам на теб никога да не се случва и винаги да сте заедно и да се обичате! ..аа и щях да забравя още едно пожелание:Повече никога да не заминава на далеч за дълго време! Всичко най-хубаво!
![]()
![]()
![]()
Ако бог прави чудеса, най-голямото е, че създаде теб! Ако бог прави гершки, най-голямата е, че те държи далеч от мен!
Това е можеби единствената тема дето ми харесва и наистина е смислена ....
Споко миличкаТой е там и те обича !
"Ако се страхуваш, че ще бъдеш критикуван не казвай нищо, не прави нищо, бъди нищо."
Благодаря на всички ви,че сте толкова добри.Само вие ми останахте...вече почти нищо не ме крепи.Радвам се,че има форум ,в който хората могат да проявят човещина и разбиране и да изслушват и уважават.
а ти Joro123
за пореден път се убеждавам,че си отвратителен.
Изключително се дразня,когато хора като теб говорят на изуст!
Руса кукличка
не се притеснявай времето ще мине неусетно.имаш него-той те крепи и те прави щастлива.Все пак ще поддържате и връзка по телефона.Той те обича от това което каза съвесем ясно се вижда просто не мисли толкова за този 1 месец и ще видиш колко ското ще дойде времето когато пак ще се видите![]()
(гуууш) xD Спокойно малката , всичко ще се оправи ! И аз съм била в твоята ситуация и след като се върна просто беше като приказка ! И двамата бяхме осъзнали, че не можем един без друг и така... (( :
Благодаря ви.Вие сте моите ангелчета.МНого ви обичам!
Руса кукличка
Важното е да не се предаваш и да знаеш, че каквото и да става - той те обича , защото по това , което чета наистина е така ! Завиждам ти благородно...Първоначално написано от angelcheeee_93
![]()