- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Грешка ли беше първият ви път?
това до някъде е във връзка с тази тема --> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220431 ,за която правя евалата на авторката
За колко от вас сексът се оказа различен от това,което очаквахте?Колко от вас се отказаха или не правиха дълго време след първият път?
Колко от вас съжеляват жестоко?
Надявам се темата да не ви се стори тъпа и да има откровени отговори![]()
az glasuvah za "ne trqbva6e da stava taka no karai"
moje bi za6toto bqh maluk i ne razb irah mnogo mnogo kvo praq puk posle mi se iska6e da e s edno drugo momi4e no ne mojeh da vurna vremeto nazad
vupreki tova ne sujalqvam kakvoto bilo bilo
Беше грешка...Направих го, за да не ме зареже тогавашното ми гадже(бях малко тъпа и много влюбена).Нямам хубави спомени нито от първия път, нито от следващите няколко.Просто се чувствах използвана.
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
Не ми хареса изобщо.Със сигурност беше грешка.Известно време след като спах с тогавашното ми гадже,разбрах че той е бил с мене само,защото не го е правил с девственица и е искал да разбере как е.Нямаше удоволствие,умрях от болка и се чувствах използвана.Само лоши спомени имам от първия си път.
първи я ми път беше със сегашното ми гадже
не беше много хубаво,но не съжелявам защото беше много внимателен и постоянно ме питаше дали ме боли
определено не съжелявам за първи си път въпреки че не беше нещо толкова хубаво но след време като свикнах и стана секса страхотен![]()
Глупаво е да правиш планове за цял живот, когато не си господар дори на утрешния ден.
аз не съжалявам,не мислех че точно с този човек ще ми е първият път,но така се случи,и продължава да се случва![]()
![]()
![]()
Vinagi sujalqvam mnogo poveche za propusnatite neshta v jivota si, otkolkoto za greshkite.![]()
Eating isn't cheating - Arnold
Аз не съжалявам,вярно, че мястото не беше от онези места на които съм си представяла че ще го направя,нито че ще го направя с този човек,но не съжалявам!![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Беше с най-специалният за мен човек,най-важният и никой път не бих съжалявала.А най-важното е,че след 2 години и половина ние все още сме заедно :P![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
еми грешка беше ама няма значение...вече..нищо не мога да променя и така..не, че беше гадно, просто не съм доволна от човека..смсл..сичко беше само секс и нищо повече..и нямаше как да бъде нещо повече![]()
She watch the sun-thats all she needed to let go
She held the sea-thats all she needed just to Be Free !
Не съжалявам нито за миг. Беше с точния човек, добре обмислено, по точният начин. не, че сексът беше нещо кой знае какво, но още вторият път ми хареса ужасно много. Все още съм с него и все още правим главозамайващ секс. А и си мисля, че той е мъжът на живота ми. Заслужаваше да му отдам цялата си непорочност....а и той на мен!
за мен беше супер не съжалявам както и момичето![]()
Хм, не беше грешка, но не беше с точният човек.
Не беше точно както очаквах..може би след време ще опитам отново.
Не трябваше да става точно така,но карай.
Колебая се между тези два отговора.Първо,че си го представях по съвсем различен начин.Да не е обмислено,да е романтично,а то беше .просто..точно обратното.Беше ,до колкото помня,след каране и беше общо взето от моя страна за сдобряване(което мисля,че е адски глупава постъпка!)не трябваше тогава да става.Обмислих го преди това,но го направих с друга цел,не дотолкова бях готова.Исках да докажа на момчето,че го обичам
![]()
Може би не е било грешка,може да смятам така понеже се разделихме доста гадно с това момче.
Отделно много ме болеше.Беше и много емоционално от моя страна.
Ако имах втори шанс,не бих го направила отново.![]()
offline forever!
Не намерих отговор , който да ми пасва.
Първия пот не опроверга очакванията ми но не се отказах![]()
грешка ... не. Който каже , че е било грешка - лъже !
"Ако се страхуваш, че ще бъдеш критикуван не казвай нищо, не прави нищо, бъди нищо."
hmm purviq put bole6e,no bolkata si zaslujava6e,6toto o6te sum si s nego i si e super qko..mnogo vnimatelen be6e i opredeleno ne be6e gre6ka ...![]()
When you say you love me do you know how i love you!!!
бе грешка е е било ама не му беше тогава времето...
Let's get drunk tonight!
При мен всичко беше грешка защото аз и човекът с когото го направих бяхме много пияни и го направихме в една градинка . Мен лично много ме е срам от тази постъпка защото все пак съм на 15![]()
ne sam go prawilaa oshte![]()
![]()
![]()
![]()
БоЛКа Ли?-СеГа Я ВиДя!МьКа Ли?-СеГа Я РаЗбРа!EлА Ме ВиЖ ПрЕд ТеБ Ст0я с КьРвАВи РьЦе.BиЖ с УсМиВкА ТьПчА ТвОеТо СьРцЕ...МоЛи Се,ПлАчИ,КьРвИ В АдА ВаРвИ,ТаМ иЗгОрИ,оТ УжАС КрЕщИ и НаКрАя Сп0мНи Си За МеН и УмРи ..
Нем...беше си и на време, и с която трябваше.![]()
пссст..
аз пък си мислех че ще ме боли повече и ще има кръв ама.. уви ..![]()
Беше с идеалния човек![]()
There's nothing left to lose
There's nothing left to prove
Surrender your love
It's all you can do, yeah