- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Грешка ли беше първият ви път?
Защо не сложи в анкетата "Не съм го правил/а" така всички стават ебах си ебачите и ебах си наебаните...
Forever trusting who you are and nothing else matters!!!
анкетата е само за тези,които са го правили.мисля,че се подразбира![]()
сложно ... остана ми много хубав спомен, всичко беше идеално, беше с човек, с когото уж се обичахме ... днес си мисля, че ми беше рано, но не мога да върна времето назад, така че ...![]()
Не, беше си супер, чуствах се готова и влюбена, беше с човек на които много държах и обичах и не съжалявам. Въпреки, че не беше на точното място и не точното време, щото след половин час трябваше да бързам за влака... Но все пак много ми харса, вторият път беше още по-хубаво
+1Първоначално написано от Vincent
На 15 съм,момиче и първият ми път беше с гаджето ми,което практически ми е първо..Заедно сме от вече почти девет месеца и не мисля,че бих съжалявала дори да скъсаме по ужасен начин..Сексът става само по-хубав,aко не и прекрасен..![]()
Първия път беше прекрасно и мисля,че беше и е перфектния човек...
====> [Беше чудесно!И продължава да бъде..![]()
![]()
Гледам звездите - виждам теб,Гледам луната-виждам теб,гледам залеза-виждам теб.Да ти е*а майката,мръдни!!
За първи път го направих със сегашното ми гадже. Той беше много внимателен и сладък и беше супер.Изобщо не съжелявам. Няма по-подходящ човек за мене
![]()
![]()
Не трябваше да става точно така,но карай..![]()
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...
Не съжалявам.
Не беше хубаво. Не беше и лошо. Болеше ме. Е, не беше болка за умиране, но пък и малка... пак си е болка ... и трудно е да ти хареса така.
Усещането беше странно - ново и непознато.
С въпросното момче го правихме още има няма 10тина пъти и скъсах с него. Но не съжалявам.
Така или иначе трябваше да се случи все някога.
"Не беше точно както очаквах..може би след време ще опитам отново." - това най се доближава го моето положение.
И все пак не съжалявам за първия ми път, не беше грешка. С момчето се разделихме отдавна, не беше нищо сериозно между нас. Използвах го и после чао..( в кръга на шегата) Абе просто не бяхме един за друг, това е.
И като го осъзнахме трябваше да се разделим.
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
Ne beshe nikak losho kato za pyrvi pyt,no me e qd,che ne izchakah malko.. zashtoto tochno sled sedmica sreshtnah momcheto,s koeto sum v momenta. E vse pak i togava si misleh,che sym vliubena v pyrvoto momche... vse pak me chaka 8 meseca i beshe mn mil...Kato cqlo ne syjalqvam.
No pyk sled vtoriq i sega prodyljava da e ubiistveno qko![]()
и аз не съжалявам нито за миг.Определено първите няколко пъти не беше кой знае колко приятно но пък беше адски красиво. Не ходим от толкова много време като вас, но и ние се чакахме доста и се отдадохме един на друг за първи пътПървоначално написано от krem4et0
Беше чудесно!И продължава да бъде.."
Никога няма да съжелявам!Беше с точния човек, на точното място и в точния момент!Няма да го забравя защото беше ужасно красиво и с мъжа на живота ми!!! А и все още съм с него!!!
Обичам те бебе!!! Ти си смисъла на живота ми!!!
При мен беше страшно хубаво,направих го с човек,когото наистина обичам и бях готова за това...не съжалявам(все още съм с него)
Беше чудесно!И продължава да бъде..![]()
![]()
![]()
![]()
Беше с правиния човек в правилния момент :>
Не съм разочарован![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
аз съжалявам за човека с който го направихима какво да се желае
![]()
House music is something that you will never understand fuckin village people
Аз гласувах за "Беше чудесно!И продължава да бъде.." , защото го направих с човек , с който исках и на който държа и в момента , в който се почуствах готова ... и съм с този човек вече 3 г.
ами ..аз какво да ви кажа..беше доста отдавна..,но не съжалявам никак!съжалявам само за това че бях малка..а сега се възмущавам от развратното поколение.. ( без да обиждам никого) ..но е така ..![]()
.... Ничия .....
Първоначално написано от _princess_
![]()
![]()
![]()