.

Виж резултатите на анкетата: След първият път..?

Гласували
149. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Беше чудесно!И продължава да бъде..

78 52,35%
  • Не беше точно както очаквах..може би след време ще опитам отново.

12 8,05%
  • Не трябваше да става точно така,но карай..

42 28,19%
  • Най-голямата грешка в живота ми!

17 11,41%
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 72
    Повече от фен Аватара на SoAfraid
    Град
    InYourEyes
    Защо не сложи в анкетата "Не съм го правил/а" така всички стават ебах си ебачите и ебах си наебаните...
    Forever trusting who you are and nothing else matters!!!

Фен Аватара на Giaaa
    Град
    улица сезамм..;д
    анкетата е само за тези,които са го правили.мисля,че се подразбира

сложно ... остана ми много хубав спомен, всичко беше идеално, беше с човек, с когото уж се обичахме ... днес си мисля, че ми беше рано, но не мога да върна времето назад, така че ...

Супер фен Аватара на GreenFairy
    Град
    В сърцето на слънцето
    Не, беше си супер, чуствах се готова и влюбена, беше с човек на които много държах и обичах и не съжалявам. Въпреки, че не беше на точното място и не точното време, щото след половин час трябваше да бързам за влака... Но все пак много ми харса, вторият път беше още по-хубаво

Град
    The Land Of The Doomed
    Цитирай Първоначално написано от Vincent
    Беше с идеалния човек
    +1

Град
    Sоfia
    На 15 съм,момиче и първият ми път беше с гаджето ми,което практически ми е първо..Заедно сме от вече почти девет месеца и не мисля,че бих съжалявала дори да скъсаме по ужасен начин..Сексът става само по-хубав,aко не и прекрасен..
    Първия път беше прекрасно и мисля,че беше и е перфектния човек...
    ====> [Беше чудесно!И продължава да бъде..
    Гледам звездите - виждам теб,Гледам луната-виждам теб,гледам залеза-виждам теб.Да ти е*а майката,мръдни!!

Град
    Paradise
    За първи път го направих със сегашното ми гадже. Той беше много внимателен и сладък и беше супер. Изобщо не съжелявам. Няма по-подходящ човек за мене

Град
    с0фия
    Не трябваше да става точно така,но карай..
    Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...

Не съжалявам.
    Не беше хубаво. Не беше и лошо. Болеше ме. Е, не беше болка за умиране, но пък и малка... пак си е болка ... и трудно е да ти хареса така.
    Усещането беше странно - ново и непознато.
    С въпросното момче го правихме още има няма 10тина пъти и скъсах с него. Но не съжалявам.
    Така или иначе трябваше да се случи все някога.

Град
    Ямбол
    "Не беше точно както очаквах..може би след време ще опитам отново." - това най се доближава го моето положение.

И все пак не съжалявам за първия ми път, не беше грешка. С момчето се разделихме отдавна, не беше нищо сериозно между нас. Използвах го и после чао.. ( в кръга на шегата) Абе просто не бяхме един за друг, това е.
    И като го осъзнахме трябваше да се разделим.

Life's too short.. too short to live it as a bad person!

Голям фен Аватара на PoisoNGirL
    Град
    [BuRNinG-iN-HeLL]
    Ne beshe nikak losho kato za pyrvi pyt,no me e qd,che ne izchakah malko.. zashtoto tochno sled sedmica sreshtnah momcheto,s koeto sum v momenta. E vse pak i togava si misleh,che sym vliubena v pyrvoto momche... vse pak me chaka 8 meseca i beshe mn mil...Kato cqlo ne syjalqvam.
    No pyk sled vtoriq i sega prodyljava da e ubiistveno qko
    Ako nqkoi te popita kakvo e liubovta,kaji mu,che e mechta,koqto vodi do smyrtta!

Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Не съжалявам нито за миг. Беше с точния човек, добре обмислено, по точният начин. не, че сексът беше нещо кой знае какво, но още вторият път ми хареса ужасно много. Все още съм с него и все още правим главозамайващ секс. А и си мисля, че той е мъжът на живота ми. Заслужаваше да му отдам цялата си непорочност....а и той на мен!
    и аз не съжалявам нито за миг.Определено първите няколко пъти не беше кой знае колко приятно но пък беше адски красиво. Не ходим от толкова много време като вас, но и ние се чакахме доста и се отдадохме един на друг за първи път

Беше чудесно!И продължава да бъде.. "

Никога няма да съжелявам!Беше с точния човек, на точното място и в точния момент!Няма да го забравя защото беше ужасно красиво и с мъжа на живота ми!!! А и все още съм с него!!!
    Обичам те бебе!!! Ти си смисъла на живота ми!!!

Град
    Адреса ми последен е Сърцето ти
    При мен беше страшно хубаво,направих го с човек,когото наистина обичам и бях готова за това...не съжалявам(все още съм с него)

Не беше грешка ,ама не беше и това което очаквах!

Беше с правиния човек в правилния момент :>
    Не съм разочарован
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

аз съжалявам за човека с който го направих има какво да се желае
    House music is something that you will never understand fuckin village people

Аз гласувах за "Беше чудесно!И продължава да бъде.." , защото го направих с човек , с който исках и на който държа и в момента , в който се почуствах готова ... и съм с този човек вече 3 г.

Голям фен Аватара на GerYy
    Цитирай Първоначално написано от Rofl4e
    аз пък си мислех че ще ме боли повече и ще има кръв ама.. уви ..
    И аз така си мислех

Голям фен Аватара на GerYy
    Беше с точния човек и нито за миг не съжалявам! С моя сладур просто сме създадени един за друг !!!

ами ..аз какво да ви кажа..беше доста отдавна..,но не съжалявам никак!съжалявам само за това че бях малка..а сега се възмущавам от развратното поколение.. ( без да обиждам никого) ..но е така ..
    .... Ничия .....

Беше чудесно!И продължава да бъде..

Цитирай Първоначално написано от GerYy
    Беше с точния човек и нито за миг не съжалявам! С моя сладур просто сме създадени един за друг !!!

+1

Цитирай Първоначално написано от _princess_
    Цитирай Първоначално написано от GerYy

+1

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си