- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Грешка ли беше първият ви път?
Първоначално написано от mmKamm
Ми туу..Първоначално написано от nejnaDROGA
П.С. Исках да е с нежнаДРОГА ..
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
ем не беше особено хубаво. не беше на бодходящо място. с цел да не скъсаме (тъпа греша после скъсахме после се ебахме без официална връзка бе фън история) но беше внимателен пък и си остана 1вия ми до скоро можех да се похваля че съм била само с него :P не съжалявам че е било с него, но все пак не беше идеално
Не!! Беше страхотно, с точния човек, на точното място и точно когато трябва :P
Направих го с неподходяща жена от чисто любопитство.
hmm kogato go pravih za p1rvi p1t misleh 4e izb1rzvam ise 4ustvah malko guzna (na 15 godini) sled kato go napravih oba4e razbrah 4e e trqbvalo da go napravq o6te kogato us1znah 4e 4oveka do men e 4oveka koito obi4am i ne s1jelih vtori p1t samiq seks be6e mn hubav i priqtelq mi(sega6niq mi priqtel)be6e mn nejen koeto napravo me podludi(v dobriq smis1l)be6e prekrasen p1rvi p1t no ne s1m go us1znavala nap1lno![]()
![]()
![]()
jivota e kato detska dre6ka k1s i naakan![]()
![]()
И при мен стана същото, но сега продължавам да съм с него и сега е той е този, който не може да ми смогне.Първоначално написано от girl_in_black
![]()
![]()
![]()
Аз не съжалявам нито за човека, с който бях, нито за мястото..за нищоВсичко беше супер :P Връзката ни продължи 1 година ии приключи, но не съжалявам за нищо
![]()
- А какво става когато любовта свърши?
- Нищо - каза той.
- Защо?
- Защото тя не свършва - каза той.
Ми не мога да кажа, че е грешка, но не трябваше да го правя тогаЗ.
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Moje da se kaje che nebeshe kakto ochakvah no nesyjelqvam sys sigornost![]()
LIVERPOOL FOREVER !!!
Беше чудесно!И продължава да бъде..![]()
Не съжалявам и беше наистина чудесно!
Вече не сме заедно с този човек но това няма никакво значение.![]()
Не трябваше да става точно така,но карай..
Koгато това стана,дори не се познавах с този човек... А бях девствена,но отворена.А той така и не разбра.Нищо де.. след това ходихме известно време и имахме хубава връзка.Като цяло не съжалявам.
Беше чудесно!И продължава да бъде..![]()
Направих го със сегашния си приятел и едва ли ще съжалявам, дори и да се разделим. Той беше ужасно внимателен и разбран, а мен всъщност почти не ме болеше. Помня всеки миг от тая вечер, нищо че бях в главозамаяно състояние. :P
I may look safe but as soon as i get you alone...
...I will eat you.
бях си харесал една какичка...бях на 15 тя на 19 и беше много яко пътвия път..и втория..и третия![]()
![]()
![]()
![]()
беше просто прекрасно
![]()
![]()
Винаги има първи път,при някои грешка,при някои не.Не трябва да се отичита като грешка,а просто първи път,който е нормален за всеки![]()
BE6E OGROMNA GRE6KA!!!
Никога не е това , което очакваш ( е , поне в повечето случаи ) . Много ме болеше , ама адски много . Но не съжалявам . Исках да го направя и го направих .
п.с. Никога не съжалявам за грешките си , щом в даденият момент съм мислела , че е правилно , значи е било така .