.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Препоръчайте ми...

..sutien koito mnogo da povdiga biusta i da go pravi da izglejda po-golqm.Iskam neshto koeto mnogo da povdiga busta i da izglejda po-obemen v gornata chast,za da moje spokoino da oblicham bluzki s po-golemi dekloteta!Malko se kompleksiram kato znam,che nqkoi ot priqtelkite mi ne sa mnogo nadareni no neznam s kakvi sutieni hodqt i vse e s takuv efekt kakuvto az iskam a imat biust kolkoto moq.Kak stava kakuv model e tozi velik sutien molq da mi preporuchate.!.
    Za cena ne me burka prosto iskam da e kachestven i da znam che shte si struva parite!

Mersi

Град
    somewhere over the rainbow...
    Еми и аз искам такъв сутиен

ми аз мисля, че точно определен сутиен надали има...но отиваш в магазина и пробваш и си харесваш

пп. мнооого е тъпо да си правиш бюста "по-голям" с помощта на сутиен...някой ден, като трябва да се покажеш по бански и всички видят, че не ти е чак толкова голям, ще съжеляваш.
    Не го примемай като заяждане, а като съвет

Аз имам такъв. В долната част е с леки подплънки, но така му е кройката, не се слагат. Много добре стои.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Отиваш в магазина за бельо и там ще ти кажат

Цитирай Първоначално написано от silver_moon
    ми аз мисля, че точно определен сутиен надали има...но отиваш в магазина и пробваш и си харесваш

пп. мнооого е тъпо да си правиш бюста "по-голям" с помощта на сутиен...някой ден, като трябва да се покажеш по бански и всички видят, че не ти е чак толкова голям, ще съжеляваш.
    Не го примемай като заяждане, а като съвет
    ami az ne me interesuva dali go pravi po-golqm,ama az iskam po nqkakav nachin sutiena da oravi obem na gurdite mi za da moje kato obleka bluza s dekloto da izglejdat po-sochni.

Inache kakvo shte kajete za silikonovite sutieni koito se zalepvat,nqkoi imal li e i dovolen li e?
    I kakvo shte kajete za sutienite koito sa s gel podplanki?
    Pridavat li tezi 2 tipa sutieni po-golqm obem v gornata chast na biusta?

Цитирай Първоначално написано от kuchkaaa
    Inache kakvo shte kajete za silikonovite sutieni koito se zalepvat,nqkoi imal li e i dovolen li e?
    I kakvo shte kajete za sutienite koito sa s gel podplanki?
    Pridavat li tezi 2 tipa sutieni po-golqm obem v gornata chast na biusta?
    та...отиди в някой магазин за бельо и ще им кажеш,че търсиш сутиен с по-големи подплънки.Те ще ти дадат модели и ти си харесай някой
    Колкото за сутиените с силикон отгоре,те са без презрамки и щом има силикон се закрепят също така трябва да си избереш подходящ за твоите гърди иначе,ако си с по-големи чашки а не можеш да ги напалниш седи смешно...не мога да ти кажа още дали съм доволна,имам ,но не съм го носила още

П.П Според мен не си купувай сутиен с подплънки,изчакай сами да ти пораснат.Както бяха казали в по-горен пост на море като отидеш и ако те видят по бански наистина ще е смешно.И носи блузки,които да са ти удобни и да ти стоят добре,а не да си правиш гърдите по-"сочни" да те заглеждат

ami ne me burka i da ne e s podplanki,no prosto mi trqbva nqkakuv koito da pridade obem v gornata chast,estestveno ne iskam da gi pulnq s ogromni podplanki,za6toto naistina kato otida na more ili basein e sme6no da otide6 sys 1 razmer po-maluk biust nali?

Neznam posledno mai se zamislqm za varianta da si kupq ot tezi silikonovite koito se zalepvat i sa bez prezramki,Dokolkoto chetoh te pridavat obem tochno po nachina po koito az iskam.

Iskam da stava tozi efekt

a tozi tip sutieni pridava li obem v gornata chast?

i tozi tip sutieni mai pridavat obem
    a kato vtoriq tip ako nqkoi znae kude moga da namerq ili porucham ot nqkoi grad ili sait da pishe.

не мисля,че този жълтия прави гърдите по-обемни.То при него или са ти стегнати или не
    А за първия вариант наистина по стегнатите блузки може би ще ти предадат някакъв обем,но той ще е минимален.И според мен може да те дразни защото много стягат и по-трудно се диша.Но ако го съчетаеш с сутиен с големи подплънки смятам,че горе-долу ще получиш желания ефект.Също така за такъв тип блузка трябва да си с подходящ сутиен,виждаш как на снимката сутиена не е по целите гърди.
    Надявам се да съм ти помогнала

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Silikonovite sutieni ne sa hubavi spored mene. Te sa za gol gryb. I trqbva da se svalqt, pak da se zalepqt prez opdeleno vreme, ne ti pravqt cicite hubavi. Ima edni sutieni, naskoro gi vidqh i az shte si kupq samo da namerq vreme, otdolu sa samo podplynka i kato go slojish cicata ti (male kakva duma) vliza samo otgore na sutiena i sledovatelno ti izglejdat golemi i sochni (ujas, kak se izrazqvam). Edna priqtelka si go beshe kupila i i stoeshe mnogo hubavo. A shtom tuk gi ima, sigurno navsqkyde gi ima. Otivash vyv nqkoi magazin za belio i razglejdash.

A inache sega se seshtam, che predi imashe, ne znam dali oshte gi proizvejdat, edni sutieni sys cvetq i na prezramkite sys pandelki, takyv si beshe modela, vsqkakvi cvetove, teq sashto mnogo hubavo stoqt, az imam takyv.

I oshte neshto - vsichki jeni imat razlichen biust i razlichen sutien im stoi dobre, taka che kakvite i syveti da dadem "tvoq" sutien si sedi nqkyde v nqkoi magazin i te chaka. Uspeh!

Супер фен Аватара на shell
    Град
    София
    просто трябва ад отидеш в магазина за бельо,да споделиш точно какъв модел ти трябва ида опиташ-така ще видиш как ти стои и дали постигаш ефекта,който искаш.Трябва да знаеш,че един модел стои при едни момичето по един начин ,а при други по друг така,че без проба няма да стане.

А защо не питаш приятелките си
    Love is a feeling
    Give it when I want it
    cause Im on fire
    Quench my desire
    Give it when I want it

Голям фен Аватара на myHeartIsOnlyForYou
    Град
    In Your Heart
    Цитирай Първоначално написано от p0ps
    А защо не питаш приятелките си
    Именно и аз това реших да ти кажа още като погледнах темата Ама чесно да ти кажа те циците или са сочни и големи и така си изглеждат,или имаш некфи малки цици и не може да си повдигнеш кожата така че да изглежда сякаш имаш сочни цици просто и през дрехите се вижда кои к'во си има и к'во си няма.Така че по-добре се кефи на някой други черти на тялото си :P

Цитирай Първоначално написано от NoCaption
    Отиваш в магазина за бельо и там ще ти кажат
    +1 ... Пък може и да попиташ приятелките си.
    Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .

Супер фен Аватара на GabisiTa
    Град
    В едно сърце <3
    Има едни модели, които са с двойни подплънки и придават доста обем Гърдите изкачат в горната част ии изглеждат "сочни" както ти каза
    “Усмихни се.
    Има хора,които никога не се разделят!"

Има сутиени,на които самата чашка им е много по-дебела от обикновената.

Град
    Градът на скучаещите милионери
    Отиваш в магазин за бельо и искаш сутиен тип "Push up"...
    http://princessmagazine.tumblr.com/ --> my blog
    Препоръки,мнение,критика...

F SECOND SECONDS imashe i bqha po 30 lv efektat na silikonkite nemoga da opi6a to4no kfi sa 6te gi vidish edna ot moq klas ima ama tq gi pristqga prekaleno mn i izglejda smeshno idi f nqkoi magazin i popitai nai hubavo e i da go merish
    {} house music baby {} electro magik <3 minimal sound <3

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си