- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Има ли обяснение
Абе може и да се смеете...и без това не ме познавате...
Значи...като някое момиче ми харесва,то това е заради факта,че има гадже.И не зная защо,но винаги е така.Момичета които нямат гадже не са ми интересни.Или ако са интересни,са такива,които няма да ме погдледнат.Та...харесвам само идеални момичета...и така в кръга на шегата ше су умра девствен...![]()
![]()
Та въпроса ми е:Има ли некфо обяснение за това,че харесвам само заети момичета?И ако има някой който иска да ми се смее-да го направи.
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА!
Т.7
swords1010
Бъди творец, но твори и простотия
moeto obqsnenie e 4e haresva6 momi4eta za koito trqbva da se "bori6" i koito edva li 6te polu4i6 lesno
tova te privli4a i eventualno motivira po nqkakuv tvoi si na4in
Ами на мен ми се е случвало дълго време да харесвам някое момче,а то да не ми обръща внимание и като си намеря приятел и това момче,което съм харесвала проявява интерес.Странна работа![]()
И аз съм същия.![]()
И ето ме - нося се над града като птица без кости, спускам се стремително надолу и студеният въздух ме обгръща, и ме омаломощява, и ме притегля там, където лунната светлина посребрява водата..
Първоначално написано от x3eme
Забранения плод е най - вкусен
![]()
znamПървоначално написано от ivsan4eto
ama 6tom i ti znae6 zna4i si opitvala vuprosniq "zabranen plod"
![]()
И на мен такаПървоначално написано от princesa_viki
![]()
![]()
tova vaji i za momi4etataПървоначално написано от x3eme
![]()
Еми да,според мен при всеки е така...като е лесно не е интересноПървоначално написано от x3eme
![]()
тръпката да се бориш за човекаСамо да не стане примерно печелиш и после вече не ти е интересна. В много случай така става хах
На мен много пъти ми се е случвало!Кофти еПървоначално написано от ViolentSaint
![]()
Може би, искаш момичето да е оценено (така да го кажя) от някой друг и този някой друг да я мисли за хубава, готина и т.н.
Искаш той да я харесва за да можеш и ти да я харесаш. Май не ти го обесних много хубаво ( мнението ми), но не можах по-добре :P .
spored men e za6toto iska da si otvoiyvam momi4eto ne ti e int ako tqte haresva za6toto sqka6 ve4e q ima6 ..... spoko nqma da si ymre6 devstven .... kogato sre6ne6 pravilnoto momi4e ...onova si ...tvoeto ...sveta ti 6te se srine i vs poznato ....mn yte6ava6to a....
ideqta mi be6e 4e nqma ve4no da e taka...
![]()
Първоначално написано от aka6a_vamp
![]()
![]()
![]()
It Was Forever & Ever Remember?
http://vbox7.com/play:d302dc39
http://vbox7.com/play:e4ca2c9a
http://www.teenproblem.net/teenid/Kostadin_682
Баси полезния съвет...Първоначално написано от bebeshok
![]()
Horse Crazy Girl!!
Човешката природа е такава - искаме това, което не можем да получим . И като / ако я изчукаш ше ти мине мерака ; ))
Човекът не е направен, за да разбира живота, а за да го живее.
Среден пръст за ВАС , за да стане интереснооо ; )))
Spored men, neshtata sa po-skoro svurzani s fakta, che qkite macki, v povecheto sluchai si imat gadjeta. Tova nqma vruzka s teb. Prosto si budi tochen pich i mackite samo shte te potursqt.
Eating isn't cheating - Arnold
ami spored men v pove4eto slu4ai e taka kakto kazaxa i dr iska6 tova koeto ne moje da iam6 ili pone moje bi taka si go priel za6toto e zaeta
Никога не можеш да знаеш дали ще имаш 1 момиче...бори се за нея,направи нещо хубаво и тогава си прави изводи![]()
There's nothing left to lose
There's nothing left to prove
Surrender your love
It's all you can do, yeah
тва беше по-смислено от темата тиПървоначално написано от torresinho