- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- женските гарди ( за момичетата )
значи аз сам МОМЧЕ.. с тва да започнем !! приятелката ми има горе-доло добри гарди.. смисал около 100 см се вартят.. бяха и повече но нещо стана и те намаляха.. тя много се притеснява.. моля ви кажете някакъв начин да и върнем старите размери..) благодаря предварително
mnogo malko si gi machkal i te sa se sabrali ot sram![]()
![]()
![]()
sheguvam se
![]()
Едва ли някои тук във форума е толкова компетентен та да ти даде отговор на въпроса по добре да отиде на доктор!
По- скоро обратното.Първоначално написано от tan0
--------------
And why every hood nigga feed off evil?
Answer my question before this bullet leave this Desert Eagle!
Първоначално написано от EroSennin
e da ma porastva dupeto :S
Edna ot moite say4eni4ki i se be6e sly4ilo dolo gore sa6toto : ima6e bust okolo 90 sm no ima6e nqkak si mn stranni gardi ( vijdala sam q i bez sutien) bqha malko 6traknali a sega obikolkata i e malko ponamalqla za6toto kak da go kajaaaa ... sa se ygolemili na strani a ne na pred i po tozi na4in kojata se opava i gradnata obikolka namalqva . Nadqvam se da sam pomognala![]()
![]()
![]()
da ne bi 100 da sa bili sus sutien?ako e otslabnala e normalno malko da sa namaleli i te...
Cruel Intentions
Грешни легенди си чувал...Първоначално написано от EroSennin
![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
човечеее спукал си и силикона![]()
Грешни легенди си чувал...Първоначално написано от EroSennin
![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
ae 100 neti li e dostatachno... alchna rabotaa eii :P
LIVERPOOL FOREVER !!!
Може да е спряла фитнеса и да са увиснали като на бабите.
Хриси ти не се прави ти беше писала Пии бозица зада имаш арна цица
Не си ли чувал, че ако хванеш и излиза м/у пръстите то това е алчност ?![]()
There's nothing left to lose
There's nothing left to prove
Surrender your love
It's all you can do, yeah
като и дойде цикъла ше станат по големи лошото е че като и свърши пак ше си като преди![]()
тяяя си отслабна още отдавна.. но гърдите и ест мръднаха но напоследак тя казва че са спаднали още.. и просто искам нещо като подарак да направя със съвет или нещо от сорта..Първоначално написано от loveme
Бахти подаръкаИ след 2 години ще трябва да и подариш силиконов бюст,защото циците й ще висят като на 80 годишна циганка
![]()
Освен това 100 см са си достатъчни (е стига подгръдната й да не е 85-90 см. де) .... При по-голям бюст ще започне да я боли гърба,гърдите й ще увиснат,кожата й (на бюста) ще изглежда УЖАСНО и т.н.,и т.н.,и т.н.
П.П.Познавам момиче,на 17 с близо 120 см. гръдна обиколка и вярвай ми,когато я видя лятото по потник ми идва да повърна ...
prosto e otslabnala
ako napulnee pak 6te se ygolemqt !![]()
вскички които са дебели са с големи гърдиПървоначално написано от pavlinkamalinka
сланинки![]()
като не знам твойте какви са не мога да коментирамПървоначално написано от loveme
![]()