.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 40 от общо 40
    Град
    Търговище
    Не мога да ти кажа къде се намира химена, но мога да те уверя, че момиче само може да разбере дали е там или не, поне приятелката ми го правеше, но как - не знам. Успех!
    В суxа пyтка, KУP не влиза!

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    Цитирай Първоначално написано от bebeshok
    Не мога да ти кажа къде се намира химена, но мога да те уверя, че момиче само може да разбере дали е там или не, поне приятелката ми го правеше, но как - не знам. Успех!
    твоята приятелка да не е на 10 години....

Аре заебете я тая тема бе. Глейте от кога е. Оная дори не влиза вече, за да чете коментарите.

Цитирай Първоначално написано от nejnaDROGA
    Цитирай Първоначално написано от Morphia
    П.П.: Знам къде се намира химена, не знаех как изглежда моята (тъй като, умни мои, има над 10 различни) и как да разбера има ли я вече или я няма.
    Е,че ние ли да знаем как изглежда твоят
    А и не си личи,че си с богата сексуална култура щом не знаеш,че ХИМЕН е дума в мъжки род,а ти пишеш "имали Я или Я няма"
    А ле да ти кажа тя изобщо не крие, че не е с богата сексуална култура, именно за това пита. И не смятам, че трябва да си прайте изводи от рода на "май ще съжаляваш" тя си го знае и без да й го натяквате!

Град
    Sofia
    Някои хора толкова са се вживяли във виртуалното пространство, че целият им живот минава там. Толкова навътре са го взели, че за тях е жизнено важно да се месят дори където няма какво да кажат. Ама, че нали това е ТЯХНОТО място. Техният двор, те там се сабират и това е тяхната компания и ако някой зададе глупав въпрос веднага се надпреварват кой да се заяде с него първи - защото това е ТЯХНОТО място на живот.
    Дори да затапите момичето което е задало глупав въпрос нищо смисленно няма да се случи във вашият живот.

По темата. Най вероятно не те е отворил. Няма понятие като накриво - освен ако не е объркал дупките и не е мръднал малко по назад.
    Пробвайте пак но този път да е трезвен. Освен ако важното за теб е да ти няма химена а не да си направиш кефа.

Град
    Пловдив

Re: Как се намира химена и други такива -.-

Цитирай Първоначално написано от Morphia
    Та, на Нова година ми се случи така, че бях с момче, с което реших да правя секс (за първи път). Проблемът ми е, че въпросният пич беше доста пиян (факт, който не бях забелязала оО), страшно пиян. Беше твърд, всичко беше наред, но щом се опитваше да го вкара и.. спираше да бъде твърд. Успяваше съвсем за кратко, като преди това ме разширяваше с пръсти... И в двата случая имаше болка, но си мисля, че може да е била от това, че е влизал накриво или неправилно, знам ли. Лошото е, че на другия ден той не беше съвсем сигурен дали го е вкарал достатъчно, че да ме отвори. Кръв нямаше, но съм чувала, че някои момичета нямат при първия път... Искам да знам как да разбера дали ме е отворил, без да ходя на гинеколог и да се срамувам и там. :/
    И на мен нещо подобно ми се случи първия път...За тва пробвах втори път и се получи.. Пробвайте пак и тва е (:
    "Fear is stronger than love.Trust nobody." Tupac Amaru Shakur (:

Now you see him, now you don't..
    They got me starin at the world through my rearview
    Go on baby scream to God, he can't hear you ...

Хименът се намира на ануса

1.пробвай пак и ще видиш
    2. няма кой знае какво значение дали го е направил или не освен ако не искаш да се фукаш ( съжалявам ама е станало масова практика). Девственността е повече душевно състояние.
    3.все някой ден трябва да се примириш с гинеколога- не ядат хора и не им прави впечатление това, което им показваш

Град
    Wonderland
    Не прочетох останалите мнения,не знам на колко си години,но според мен въпросът ти е достатъчно брутален за да ме наведе на мисълта,че ти липсва елементарна сексуална култура за да правиш секс!!!

Преди да зададеш въпрос :www.google.bg

Ако не намериш отговор:Ask?!

Град
    On top Drugs of choice: Nicotine Caffeine and Gaming
    Цитирай Първоначално написано от aka6a_vamp
    а дали тоя умен пич,я е сложил тая картинка просто ей така,за да се напраи на интересен или защото темата ти е бруталистично тъпа...
    Темата е далеч от тъпа. Особено като обърнем внимание на изказването на x3eme. Вече съм спорила с един къде точно е хименът и се съмнявам, че повечето тук знаят отговора. Ако беше така, щяхте да го кажете, докато се подигравате на момичето.

ПП: CanyH, изумяваш ме понякога...всъщност...винаги ...

emi napravi go pak i shte razbereshh kakvo da ti kaja

Голям фен Аватара на GiveMeLove
    Само като прочета заглавието, особено онази съдържателна част "и други такива", ми става ясно..
    В ЖИВОТА НЯМА "РЕСТАРТ" БУТОН...

Супер фен Аватара на PyCoKoCkA93
    Град
    Пловдив
    Темата е от 2009...Авторката отдавна е прежалила девствеността си,а като съдя по действията и,вероятно и бройката и е станала по-голяма от годинките
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
    ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Случайно да си забелязала, че темата е от 2009 ?
    Цитирай Първоначално написано от NiCHETYYY Виж мнението
    emi napravi go pak i shte razbereshh kakvo da ti kaja

Голям фен Аватара на chushkopek
    Цитирай Първоначално написано от Morphia Виж мнението
    Не съм сексуално необразована
    Още тук сбърка....

По темата, химена се намира НА ВХОДА на влагалището ти!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си