- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Как се намира химена и други такива -.-
Не мога да ти кажа къде се намира химена, но мога да те уверя, че момиче само може да разбере дали е там или не, поне приятелката ми го правеше, но как - не знам. Успех!
В суxа пyтка, KУP не влиза!
твоята приятелка да не е на 10 години....Първоначално написано от bebeshok
![]()
Аре заебете я тая тема бе. Глейте от кога е. Оная дори не влиза вече, за да чете коментарите.
А ле да ти кажа тя изобщо не крие, че не е с богата сексуална култура, именно за това пита. И не смятам, че трябва да си прайте изводи от рода на "май ще съжаляваш" тя си го знае и без да й го натяквате!Първоначално написано от nejnaDROGA
Някои хора толкова са се вживяли във виртуалното пространство, че целият им живот минава там. Толкова навътре са го взели, че за тях е жизнено важно да се месят дори където няма какво да кажат. Ама, че нали това е ТЯХНОТО място. Техният двор, те там се сабират и това е тяхната компания и ако някой зададе глупав въпрос веднага се надпреварват кой да се заяде с него първи - защото това е ТЯХНОТО място на живот.
Дори да затапите момичето което е задало глупав въпрос нищо смисленно няма да се случи във вашият живот.
По темата. Най вероятно не те е отворил. Няма понятие като накриво - освен ако не е объркал дупките и не е мръднал малко по назад.
Пробвайте пак но този път да е трезвен. Освен ако важното за теб е да ти няма химена а не да си направиш кефа.
И на мен нещо подобно ми се случи първия път...За тва пробвах втори път и се получи..Първоначално написано от Morphia
Пробвайте пак и тва е (:
"Fear is stronger than love.Trust nobody." Tupac Amaru Shakur (:
Now you see him, now you don't..
They got me starin at the world through my rearview
Go on baby scream to God, he can't hear you ...
1.пробвай пак и ще видиш
2. няма кой знае какво значение дали го е направил или не освен ако не искаш да се фукаш ( съжалявам ама е станало масова практика). Девственността е повече душевно състояние.
3.все някой ден трябва да се примириш с гинеколога- не ядат хора и не им прави впечатление това, което им показваш![]()
Не прочетох останалите мнения,не знам на колко си години,но според мен въпросът ти е достатъчно брутален за да ме наведе на мисълта,че ти липсва елементарна сексуална култура за да правиш секс!!!
Преди да зададеш въпрос :www.google.bg
Ако не намериш отговор:Ask?!
Темата е далеч от тъпа. Особено като обърнем внимание на изказването на x3eme. Вече съм спорила с един къде точно е хименът и се съмнявам, че повечето тук знаят отговора. Ако беше така, щяхте да го кажете, докато се подигравате на момичето.Първоначално написано от aka6a_vamp
ПП: CanyH, изумяваш ме понякога...всъщност...винаги ...
Само като прочета заглавието, особено онази съдържателна част "и други такива", ми става ясно..![]()
В ЖИВОТА НЯМА "РЕСТАРТ" БУТОН...
Темата е от 2009...Авторката отдавна е прежалила девствеността си,а като съдя по действията и,вероятно и бройката и е станала по-голяма от годинките![]()
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!