- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Дали сексът на първата среща е грешка
Ми .. не винаги е така , но има и такива "момченца" .. Пък .. ако се познавате от преди това , но сте били само приятели .. тогава не виждам проблема ...![]()
МИ повечето ми приятели са момчета и мн пъти сме говорили на тая тема...уверявам те никой не гледа с добро око на такива момичета..
Ама на мене ми е пределно ясно .. просто ми стана интересно ((:
Как не бе ?
--------------
And why every hood nigga feed off evil?
Answer my question before this bullet leave this Desert Eagle!
Знаеш ли поне как се казваПървоначално написано от Barbaronche
Иначе не няма да имаш сериозна връзка с него. Едвали иска някоя 15 годишна пикла дето спи с първия ... сорру опитай на друго гише
![]()
"Ако се страхуваш, че ще бъдеш критикуван не казвай нищо, не прави нищо, бъди нищо."
моето мнение е че може и да се получи..но трябва да му докажеш,че имаш нещо в главата,а не мислиш само за секс.Защото той най-верояно може да си помисли "е,щом спа с мен тогава,може би ще спи и с друг"а мъжете колкото и само за секс да мислят (в повечето случеи не във всички) искат жена която ще си е само за тях ... Така че дерзай! От опит глава не боли..Успех !![]()
.... Ничия .....
5 страници обиди и спорове. Престанете!
т.2 и т.9
Всеки е с различна гледна точка. Някои предпочитат секса на първа среща - други не! Ти сама решаваш за себе си. :P Аз лично съм противПотърси това момче, вижте се, опознайте се... и дано се получи. Успех.
![]()
I am myself, and I make my own ways!!! =)))
секс за първа среща за мен си е чиста курволетина![]()
![]()
![]()