- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Удължават зимната ваканция???
Вярно ли е, че има предложение заради снега и заледяването ще ни удължът ваканцията. Тук в моя град се носи такъв слух
офф кажи от кой град си веее![]()
![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Баси майката![]()
От кои град си за Бога?!Писна ми е...Офф
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
стз
Според мен ще имаме грипна,защото мин година като имахме стачка ваканцията беше по-дълга,пък ся супер малка и заради тоя студд може да има грипна.В повечето училища го правят с цел икономия пък някъде има и аварии повечко.![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Съмнявам се...
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
+ Аз също! Нали трябва да мръзнем! Кой ще ни даде ваканция, според министъра ставаме ,,нагли''!Първоначално написано от scoobydors
Първоначално написано от ScionOfStorm
И мен ме съмнява тоя ЦЕНЗУРА министър да даде допълнителна ваканция.........ако имаше начин, би направил така че да не излизаме от училище, да учим денонощно, без междучасия, и да ядем в час (без да излизаме от класната стая, мама ще носи да ни храни, а ние ще пишем в тва време).А и никва тоалетна.......в гащите![]()
![]()
![]()
Ще ми се, деа![]()
nicolepcd
Хах,няма такова нещо ... или поне аз не съм го разбрала?!
Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .
i na menПървоначално написано от elsy
![]()
Fall down seven times..
Stand up eight.
Ех Ех момко...немците не ти деистват добреПървоначално написано от NaskoKaulitz
![]()
Хахахаха, ти пък и ядене. Оптимист.Първоначално написано от NaskoKaulitz
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Деца, ваканциите ви за годината няма как да се повече от 46 работни дни......толкова е платената отпуска на учителите.......За зимната ваканция всеки е пуснал до сега по 3 дни отпуск за декември и 1 за януари (10-ти, който трябва да се работи, но е неучебен). За междусрочната са 2 дни, за пролетната - 10-тина.....от лятната ваканция ли да ви орежат? Всичко е добре обмислено....
Иначе и на мен не ми се ходи на работа утре, но миналата година в Свищов имаше 2 метра сняг и пак нашето училище е работело.......
На мен не ми се ходи утре на училище, но и да искам не мога. Тук има сигурно 20 см най-малко сняг и няма кой да изчисти. Хубаво ще е да ни увеличат ваканцията![]()
някой би ли проверил в сайта на МОН, че аз не мога да го отварям![]()
Няма какво да проверяваме, ще се учи утре и точка!
П.П. Трябва да се надяваме на чудо (да навали за един ден поне 2 метра сняг) за да не се учи.
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
Няма да има одължение никаде няма такава информация затова утре като зомбита сички такър-такър айде на даскало.![]()
Demons Are Waiting For You
Stahlgewitter 4ever *bow* *bow*
Първоначално написано от serafin
![]()
![]()
ми то може да не е от утре, от вторник или сряда, целия януари
![]()
![]()
![]()
В нашето училище е ужасно много е студено.Мръзнем всеки ден и на мен лично ми е много студено.![]()
Da be,i posle da skysqt proletnata vakanciq!A ne,po-dobre sega,otkolkoto kogato e toplo ve4e,da stoim zatvoreni v selskiq kambrige![]()
Живей така,че като умреш дявола да ти постави свещ!
http://www.tagsmaker.com/your_image....1c25a18c42.jpg
за жалост едва ли ще я удължат ..
искам ваканцияя бее!
не ми се става пак в 6:00 часа сутрин![]()
![]()
Надявам се да измислят нещо до утре, сега се връщам и мога да кажа, че пътищата са ужасни. В някаква статия пишеше, че градския транспорт закъснявам с 5-6 минути, но не ми се вярва да е само толкова.
Важното е да се хлъзгаме (60 човека са приети в болница със счупвания само за 1 ден в София), да мръзнем, докато чакаме закъсняващия градски транспорт и да ни е гадно.
Ех, преди ваканцията беше до 8-9-10, а сега до 4ти![]()