- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Имате ли си животно вкъщи?
...i ako imate ,kakvo e?Pitam za6toto skoro si vzeh morsko svin4e,mn obi4am jivotnite...
НяМаАаМм
nicolepcd
iMaM sI kOtInC3333
![]()
Fall down seven times..
Stand up eight.
Nямаm жiVotно вкъShtи.
Vsи4ko квоto doйde V nаs mre. Axahaxa.
Inache si otglejdam edin hipopotam v nas.
Gologlav s mustaci, kara taksi, obichame, gleda si me, galim go po korem4eto, zapovqdva, kreshti, vrqka, perem mu slipovete, chistim lainata, gotvim mu.
JIVOTNIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!
Pulen bozainik!
Dobre, che oshte ne e po4nal da se razmnojava che togava si ebaaaalo maikata hahahahahahahaha
ВкАщИ си нямам животно.
Наще не ми дават куче или котка,брат ми е алергичен от храната за рибки.Хамстери съм имала-всички бяха много палави,бягаха от клетките и ядяха цветята на мама. Имах няколко костенурки,всички измряха...![]()
Нямам, а много искам куче. Но приятеля ми не иска за сега.
Оправи заглавието а![]()
Вчера гледахме една белгийска овчарка, ама си замина за затвора на мама убавицата - http://store.picbg.net/pubpic/FD/8A/...1535cffd8a.JPG А иначе си имам един пръдльо, който се брои за куче.
Имам куче, второ куче, което е на брат ми, но аз се грижа за него, хамстер, навън имам и зайци и още едно куче и... пилета.
Имам куче и котка,а сега си събирам пари за хъски![]()
И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !
зайчееее![]()
Размерът, рожбе, ИМА значение ))
.: machoka :.
Зайо, котарак и куче.
имах 5 и пете умряха
не напада ли хамстераПървоначално написано от tqnko
![]()
Имам мнооого такива, не ми се изброява, защото ме мързи в момента....
Във пяната на муле със самар,което е скопено със ритници,във лигите на котарака стар,без кьорав зъб, със белнали зеници,(затуй лови насън маймуни с трици!)...
да,имам си въшките и мишките![]()
за съжеление нямам![]()
за сега не![]()
;]