- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- ???за женските мустачки???
A тези лентички на кфа цена варират защото аз съм с пинцета и направо се измъчвам!
Тея на veet една май е 1.50Първоначално написано от macegirl
Ама не съм сигурна.![]()
с кола маска .. си ги махам.. и съм доволна..![]()
Щурей на воля - сега те има [!]...Направи всиЧко онова,което някога ти е минавало преЗ главата--сега те Има!Води се от Чувствата и емоциите,не се подвеждай от разУма.НАслади се на Всяка капЧица живоТ!
az 4uh za nqkvi proceduri pri kozmetik bolqlo no p1k sled tova ne rastat blizo 4-5 meseca koeto e dosta po-udobno!![]()
![]()
![]()
Mi az sum si mahala nqkolko po-tumni kosumcheta s pinseta i gi maham 4-5 meseca i veche nqmam nikakvi
gilllette mach 3 turbo rlzzzzzzzzzz![]()
I'm not a little pervert..., I'm a big one!
Kakuv e tozi krem v AVON ne sum go vijdalaПървоначално написано от Ou7taControL
![]()
DaПървоначално написано от ana19
![]()
и аз вече от около 3 годиниПървоначално написано от angelcheeee_93
http://www.jivotno.com/wild-angel
С пинсетка нямам много затова не ми се налага да извършвам тази процедура често.
Дам на вийт майче едната е 1.50, а ла LYCIA са едната е 80 стотинки и маха ВСИЧКО!!!Аз лично съм много доволна от тези на LYCIA даже си взимам по цяла кутийка в която има 6 лентички за 4 и нешто + 2 кърпички подарък, който са за употреба след махането на мустачките.Първоначално написано от BoCupycake
аз с пинсетка ...![]()
Ами вече не след няколко процедури спряха и изобщо не си личи,че са махани,защото от другите неща след време винаги започват да се появяват някакви точки и такива неща така ми казаха козметичките поне деПървоначално написано от ellyto
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
Тва за точките и такива работи изобщо не е вярно, защото и майка ми и сестра ми си ги махат от години и нищо им няма.Явно може да е рядко срщано и то само при някои жени.Първоначално написано от billytalent
Първоначално написано от galu6a
+1![]()
Form is temporary, Glory is forever / Формата е моментна, а класата - вечна. (=
аз имах мъхче , не си личеше но мен ме дразнеше и започнах да си го махам с кола маскаиначе обмислям идея да ида няколко пъти на козметик да ми го махнат с конец и да изчезне
) а пък и с кола маска не е болезнено :P и бързо става
Еми,аз ходих на фотоепилация 5 пъти(през 23 дни).Имаше ефект-на места спряха да растят...но спрях процедурата и сега с кола-маска.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
Че какво ще стане, ако жена използва бръсначка?
Също интересен факт е че се пише "пинцета", но явно доста от вас не го знаят.
А на каква възраст започнахте да си ги махате![]()
![]()
Дали си гад или тарикат - все тая ... пак ще мога с душата ти да си играя
Никога не съм обръщала внимание на това, пък съм и руса и не личи.