.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 63 от общо 63
    Аз пък като си ги махна с пинсета след това ми остават червени белези и ми излизат идни такива пъпчици червени и чуството е мн гадно.

Ако са само 4 - 5 косъмчета може да си ги махнеш с пинсета.
    www.tuzari.com/tuz.php?name=eli7ooo

Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
    Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
    Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.

Цитирай Първоначално написано от foreverr
    Цитирай Първоначално написано от billytalent
    Цитирай Първоначално написано от ellyto
    Цитирай Първоначално написано от billytalent
    Ходя на козметик с конец ми ги махат след няколко посещения вече нямам нужда,а и не остават следи
    супер и вече не ти ли растат
    Ами вече не след няколко процедури спряха и изобщо не си личи,че са махани,защото от другите неща след време винаги започват да се появяват някакви точки и такива неща така ми казаха козметичките поне де
    Тва за точките и такива работи изобщо не е вярно, защото и майка ми и сестра ми си ги махат от години и нищо им няма.Явно може да е рядко срщано и то само при някои жени.

но как става тая процедура? К`во ти прави козметичката питам защото до сега не съм ходила...

Супер фен Аватара на pinki
    Ми с кола маска и после АКО има тук таме останал го премахвам с пинЦета :P
    От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!

Супер фен Аватара на sladkalady
    Моят съвет е да ги махате или с лентички,или с крем депилатоар ,защото след това косъмчетата са по-тънки.Препоръчвам ви също така след като сте си ги махнали да си сложите хидратиращ крем понеже кожата се изсушава и могат да се появят пъпчици

Не ви ли боли с пинсета?
    Една любов, която пречи ми да спя,
    едни очи, които срутват ми света,
    едни ръце, които толкова желая,
    ти си любов и война,
    ти си болка и съдба,
    само ти.

Цитирай Първоначално написано от BoCupycake
    Цитирай Първоначално написано от macegirl
    A тези лентички на кфа цена варират защото аз съм с пинцета и направо се измъчвам!
    Тея на veet една май е 1.50
    Ама не съм сигурна.
    Дам на вийт майче едната е 1.50, а ла LYCIA са едната е 80 стотинки и маха ВСИЧКО!!!Аз лично съм много доволна от тези на LYCIA даже си взимам по цяла кутийка в която има 6 лентички за 4 и нешто + 2 кърпички подарък, който са за употреба след махането на мустачките.
    Извинявайте за тъпия въпрос, но ще ми е за 1 път и от всичко прочетено до сега избрах лентичките, за премахване на мустачките.. но въпроса ми е от къде да си ги купя, АПТЕКА или КОЗМЕТИЧЕН МАГАЗИН?

Цитирай Първоначално написано от soletkaaa
    Цитирай Първоначално написано от BoCupycake
    Цитирай Първоначално написано от macegirl
    A тези лентички на кфа цена варират защото аз съм с пинцета и направо се измъчвам!
    Тея на veet една май е 1.50
    Ама не съм сигурна.
    Дам на вийт майче едната е 1.50, а ла LYCIA са едната е 80 стотинки и маха ВСИЧКО!!!Аз лично съм много доволна от тези на LYCIA даже си взимам по цяла кутийка в която има 6 лентички за 4 и нешто + 2 кърпички подарък, който са за употреба след махането на мустачките.
    Извинявайте за тъпия въпрос, но ще ми е за 1 път и от всичко прочетено до сега избрах лентичките, за премахване на мустачките.. но въпроса ми е от къде да си ги купя, АПТЕКА или КОЗМЕТИЧЕН МАГАЗИН?
    Май не питаш мене, но ще ти отговоря тъй като знам.Ако искаш на вийт по добре в козметичен магазин, но ако са на lycia каквито аз използвам ги има в патеката.В кутийка са 6 лентички и струват 4 лева.

А през колко време си ги махате с лентичките?

Цитирай Първоначално написано от youRprincesS
    А през колко време си ги махате с лентичките?
    Mи аз не съм обърнала внимание, но при всеки растат с различна бързина.Като видиш че са пораснали млако и ги махай

Аа и още едно тъпо въпросче, за което сорри - За едно махане колко лентички използвате? Една, две или .. ?

Цитирай Първоначално написано от youRprincesS
    Аа и още едно тъпо въпросче, за което сорри - За едно махане колко лентички използвате? Една, две или .. ?
    Eдна, която като се разлепи и става на 2 части/едната е за едната половина на мустачките, а другата за другата половина.

Благодаря ти много.

Супер фен Аватара на KadifWerewolf
    Град
    Я сом ут село!
    s noja gi pera i bradata i si4ko
    Аре си одиме! НА СЕЛО!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си