- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- ???за женските мустачки???
Аз пък като си ги махна с пинсета след това ми остават червени белези и ми излизат идни такива пъпчици червени и чуството е мн гадно.
Ако са само 4 - 5 косъмчета може да си ги махнеш с пинсета.
www.tuzari.com/tuz.php?name=eli7ooo
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
Първоначално написано от foreverr
но как става тая процедура? К`во ти прави козметичкатапитам защото до сега не съм ходила...
![]()
![]()
Ми с кола маска и после АКО има тук таме останал го премахвам с пинЦета :P
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
Моят съвет е да ги махате или с лентички,или с крем депилатоар ,защото след това косъмчетата са по-тънки.Препоръчвам ви също така след като сте си ги махнали да си сложите хидратиращ крем понеже кожата се изсушава и могат да се появят пъпчици![]()
Не ви ли боли с пинсета?![]()
Една любов, която пречи ми да спя,
едни очи, които срутват ми света,
едни ръце, които толкова желая,
ти си любов и война,
ти си болка и съдба,
само ти.
Извинявайте за тъпия въпрос, но ще ми е за 1 път и от всичко прочетено до сега избрах лентичките, за премахване на мустачките.. но въпроса ми е от къде да си ги купя, АПТЕКА или КОЗМЕТИЧЕН МАГАЗИН?Първоначално написано от foreverr
![]()
Май не питаш мене, но ще ти отговоря тъй като знам.Ако искаш на вийт по добре в козметичен магазин, но ако са на lycia каквито аз използвам ги има в патеката.В кутийка са 6 лентички и струват 4 лева.Първоначално написано от soletkaaa
Mи аз не съм обърнала внимание, но при всеки растат с различна бързина.Като видиш че са пораснали млако и ги махайПървоначално написано от youRprincesS
![]()
Аа и още едно тъпо въпросче, за което сорри - За едно махане колко лентички използвате? Една, две или .. ?
Eдна, която като се разлепи и става на 2 части/едната е за едната половина на мустачките, а другата за другата половина.Първоначално написано от youRprincesS
s noja gi pera i bradata i si4ko![]()
Аре си одиме! НА СЕЛО!