- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Харесвате ли си трите имена?
ako namerite vtora Viteriq mi kajete![]()
![]()
И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...
На теб кой ще ти направи детеПървоначално написано от IrrieSkyline
![]()
Баща ми веднъж ми даваше пример с написването на някакъв документ и написа инициалите ми АКМ и се учуди че е "Автомат Калашников Модернизиран", въпреки че този модел на мен не ми харесва![]()
Ебаси аз мислех, че само аз искам мойте изруди да се казват Александър и Александра![]()
ПТ. ИИА - Инна Иванова Аврамова :“ мми биват![]()
Не, тъпи са![]()
nicolepcd
Е, тва ще да е още по-голям кефПървоначално написано от IrrieSkyline
![]()
[23:35:32] Big toN каза: просто ти си си няква такава леко побъркана
Доста е яко, да.Първоначално написано от gree_girl
![]()
mindscan
do sega ne se bqh zamislqla no mnogo si gi haresvam ne gi davam na nikoi-monika-mnogo mi e gotino i ne se sre6ta seki den moito ime ozna4ava edna edinstvena i az naistina sam mnogo razli4na 6toto sam skorpion i drugite skorpioni sa razli4ani ot men az prosto kakto mi e imeto sam edna edinstvena mnogo si mi e qko imeto monika marinova dimitrova<--- for my name
camp rock is the best
и ти си мн яка, като ти чета поста...![]()
П.П. Моника се среща толкова рядкоооо. Също както Георги, Александър, Габриела, Мария и всякакви подобни.
mindscan
Съвсем не. Всеки трети индивид от женски пол носи името Гергана - т'ва е причината, поради която не ми допада. Фамилията ми също е често срещана. Единствено презимето ми харесва.![]()
You are broken, I can fix you...
Името ми си ме кефи... фамилията е уникална, бащиното също не е често срещано а малкото ми име си го харесвам много![]()
Браво бе, трите най-разпространени български имена..Първоначално написано от BallFace
![]()
Аз моите си ги харесвам. Бащино име като моето не се среща често в българия. Първото ми име е супер разпространено, но не ми пука.. А събрани инициалите ми са М.М.М.![]()
Йеееееей чудееееснооооо, ти си великаааааааа.. а на колко си години?Първоначално написано от monchy1122
Иниациалите ми са ДНК, което си е много готино.
иначе като малка доста ме бъзикаха и за личното име, и за фамилията.
голям рев бях ревала.
вече съм над тези неща и си харесвам името, благозвучно е.
пък и името е просто етикет и не те определя като личност
П.П. Мама да искала да ме кръсти Теди![]()
което пак си ми харесва /що не ме е кръстила така/
Значи не си единствената потребителка с такова собствено имаПървоначално написано от InnchetO
не си ги харесвам..
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Кристина Григорова Асенова, ами харесва ми... защо да не ми харесва.
Във пяната на муле със самар,което е скопено със ритници,във лигите на котарака стар,без кьорав зъб, със белнали зеници,(затуй лови насън маймуни с трици!)...
Чувал ли за такова нещо като ирония?!Първоначално написано от BallFace
mindscan
Харесвам си ги, осебено фамилията.
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
моето си ме кефи ,шото е различно и е рядко срещано,презимето не е кой знае какво,но пък си е мое ,и фамилията е рядко срещана.Бе имената до голяма степен влияят върху самочувствието на човека ,според мене де![]()
аз от мойте съм си доволна в крайна сметка
Да, харесвам си ги, не са трудни за произношение или пък смешни и не ме бъркат
Не... много са дълги Мария-Магдалена Александрова Цветанова.. и извън България никой не може да ги произнесе като хората.за това използвам първото и последното
кво да се прави..иска ми се нещо като Ани късо ама..късно е
![]()
Ся и ЕГН ли да си давам?Иначе много си обичам първото - Любо(мир)
![]()
Нито едно от трите не харесвам, но съм прекалено свикнала вече, за да ги сменям.
нннндаае, и аз.Първоначално написано от colymoly
иначе си ги харесвам ; )
особено фамилията - завършва на "-ска"![]()
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride