.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 67

Колко от тук СА ДОБРЕ запознати?

Колко от тук СА ДОБРЕ запознати с опасностите от секса без предпазни средства и от къде са запознати с рисковете?
    Всичко е позволено... стига да не ни хванат! ;]]

Град
    в мечтите ти
    Аз мисля, че съм добре запозната.Има едни такива неща, наречени книги, в които е обяснено всичко
    ...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...

Град
    София
    Всички са запознати, но не всички се замислят за това.

Град
    2 крачки пред ТЕБ !!!, България
    Повечето предполагам са запознати или имат познания в тази област. Аз примерно преди години като навлязох в пубертета и като взе да ми става личното оръжие се разрових информация четох разни статий и наляво надясно абе с 2 думи интересувал съм се за да не стават после гафове.

всеки е запознат,обаче всеки си мисли:'на мен няма да се случи'.
    Think.Believe.Dream.DARE[!!!]

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Абе уж всички са запознати, но понякога виждам из форума дооооста сериозни пропуски..
    Аз лично доста неща научих и от този форум, доста неща четох из интернет, от книжки честно казано не съм се образовала особено..
    Факт е, че повечето знаят за рисковете, но преди секс всеки така се е увлякъл във всичко, че забравя и не му пука, и рискува.. и така..
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Ако не ти се рови из книги.. гледаай цял форум все ще намериш някоя тема.. пък и за това умните хора са измислили интернета
    " I do not know with what weapons World War III will be fought, but World War IV will be fought with sticks and stones. " Albert Einstein

Град
    in my world!
    ами мога да кажа че добре съм запозната доста съм чела и т.н още преди да го правя все пак трябва да се образоваш малко
    ...It's my life and it's now or never,
    I ain't gonna live forever....

Re: Колко от тук СА ДОБРЕ запознати?

Цитирай Първоначално написано от xplay
    Колко от тук СА ДОБРЕ запознати с опасностите от секса без предпазни средства и от къде са запознати с рисковете?
    толкова съм запознат че да се съберете всичко тинейджъри тук с вашите знания няма да стигнете и 1/10 от това което знам

Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от Lolitta
    Всички са запознати, но не всички се замислят за това.
    Suglasqvam se nai-mnogo s tazi teza i podkrepqm s moi dovodi: naistina seki iska da si napravi kefa i seki znae 4e bez kaput e po qko za tfa mn malko hora se zamislqt predi samiq sex ot kolkoto sled tova ... misli se s perspektiva za jivota ..
    Life is too fast to listen to slow music.

И аз почти всичко научих от тук

Мега фен Аватара на amatorium
    Vseki si misli, che e zapoznat.
    Eating isn't cheating - Arnold

Голям фен Аватара на glamouros
    Аз не съм много добре запозната, но от този форум определено научих повечето неща които знам за сега. Искам да науча и още неща и предполагам че или ще се разрова из гугъла, или за по лесно ще си купя някоя книга. Честно казано до сега не съм се замисляла доколко съм запозната с рисковете.
    Разбира се тук трябва чуство,
    понякога и лицемерен плач
    Ебнята също е изкуство,
    не всеки е добър ебач.

и аз съм запозната от часовете по биология,и от тоя форум

Град
    В сърцата на хората.
    Аз се учим от чичо гоогле.Там всичко пише....

В YouTube има една мацка, която доста детайлно дава отговори на интересни въпроси. Та стига да знаете английски може и нейните клипчета да гледате.

Като търсите канали пишете kicesie и ще ви излене като първи резултат Kicesie's Sex Ed.

Щех да дам директен линк, ако не бях получил честитка, че като нов потребител не мога да пускам линкове......

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Какво те интересува?

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Не могха да кажа чак добре запозната... Знам някои основни болести, рискув период (овулация) и още няколко дребни неща... Така се отказвах от френската любов... КАто разбереш, че риска от рак на гърлото и устната кухина нараства 8 пъти (или 80% беше) и бързо бързо ти минава мерака за всякакви глупости... а и си е гнусничко

Цитирай Първоначално написано от raichEbaichE
    всеки е запознат,обаче всеки си мисли:'на мен няма да се случи'.
    Точно това е проблема..
    - А какво става когато любовта свърши?
    - Нищо - каза той.
    - Защо?
    - Защото тя не свършва - каза той.

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Еми запозната съм......Иии не съм чела книжки..всичко чета от нета и най-често от форума..
    Шофирай разумно - стигни жив!

Голям фен Аватара на GerYy
    Цитирай Първоначално написано от miloto_girl_4e
    Абе уж всички са запознати, но понякога виждам из форума дооооста сериозни пропуски..
    Аз лично доста неща научих и от този форум, доста неща четох из интернет, от книжки честно казано не съм се образовала особено..
    Факт е, че повечето знаят за рисковете, но преди секс всеки така се е увлякъл във всичко, че забравя и не му пука, и рискува.. и така..
    +1

Мега фен Аватара на Rofl4e
    Мисля ,че съм добре запозната!Повечето да не кажа почти всичката информация я знам от интернет.. (майка ми не знаеше ,че водя полов живот ии може би за това не ми е разказала тя..!Но след като разбра веднага ми обясни всичко ..презервативи,хапчета и т.н.)

Аз се смятам за много добре запознат, а колкото до това от къде съм запознат, мисля че в училище, интернет, разни филми .... абе в общи линии си е доста рисковано.

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    аз мисля че много от тук са запознати но както каза Кремчето правят пропуски
    аз лично не се имам за много запознат но доколкото мога се опитвам да понауча това онова

Темата беше с цел да видим кой ще си признае, че не е запознат.
    Всичко е позволено... стига да не ни хванат! ;]]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си