- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Пластична хирургия
Аз доколкото знам не трябва и даже май е забранено да се извършват подобни операции на толкова млади хора...много се учудих като прочетох това.Първоначално написано от nejnaDROGA
Иначе и аз не харесвам силикон в устните и гърдите. Седи много неестествено.
1)ЗА!!!Но за тези,които коригират вродени недостатъци(може и придобити-счупен нос..)и които правят хората по-самооверени,а не да се комплексират
2)Да бих си направила,за сега бих искала само да ми приберат ушите..Те са супер мънички,но са щръкнали и ме е срам да си вържа косата или нещо такава..само пусната няма друг начин просто искам да ги скрия от всички
За това на тях не нося обеци....Бе то това си ми било голям комплекс
Даже може би си мисля,че за в бъдеще няма да искам да се женя,защото булките никога не са с пусната коса,а все им правят някакви прически назад..
Успокоявам се единствено като видя някое момиче по-зле от мен
Понякога си мисля,че по-добре да имах крив нос и хубавки уши,защото на повечето хора носът им има някакъв дефект..
3)Не познавам такива хора...
^az puk haresvam bulki s pusnati kosi.....oba4e tova da ne se omuji6,zaradi pri4eksata e....mnogo osnovatelna pri4ina![]()
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
1.За или против разкрасяващата пластична хирургия сте?
-ЗА!
2.Бихте ли си направили пластична операция ?Къде и защо?
-Да...
3.Имате ли познати, които вече са си направили подобни интервенции?
-Не
--> За или против разкрасяващата пластична хирургия сте?
За.Ако човек има нужда,иска да подобри нещата и има възможност,защо не.
--> Бихте ли си направили пластична операция ?Къде и защо?
За сега мисля,че нямам нужда.
--> Имате ли познати, които вече са си направили подобни интервенции?
Не.
myHeartIsOnlyForYou, сестра ми като булка беше със спусната коса. А аз нямам никакво намерение да крия къдриците си под кок, който ще ме състарява допълнително. И без това няма да се оженя на 23-4.