- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Мнението ви за новият закон за вечерния час
Даа ..... прав си.Генерал Бандитов като че ли е спазвал всички закони.Той дори сега не го прави камоли предиПървоначално написано от Lysit0
![]()
mn si oboroten za tiq 15 godinkiПървоначално написано от DieselBlood
nema da ti cepat basma q...
Ти да видиш ако наистина те хванат. Такава глоба ще одрусат на вашите, че няма да те пуснат да си покажеш носа след 6 вечерта. Ама и да не стане, когато някой батко на 20 години ти бие 2 шамара и ти обере 50те стотинки по джобовете в 3 през нощта, да видим така ли ще мислиш.Първоначално написано от DieselBlood
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Ма въпросът не е всеки полицай да пита "ти би ли се напил, ако нямаше вечерен час" или нещо друго. Аз съм за вечерния час, дори за тва децата да се прибират до 8 часа. Се пак полицаите ходят по дискотеки, не пред блоковете на хората. На мен ми беше много смешно и направо презрително гледах на нещата от тоя сорт допреди 2 години, когато лятото на селото ми, забравено от бога, че и от дявола място, където бяхме седнали пред училището, което не е в центъра на селото, и дойде полицай и ни искаше лични карти. ВСички го познавахме, но не е там въпросът. Той ни каза да се прибираме, защото така е трябвало. Аз го направих не защото няква кука ми го е казала, а защото ми се спеше. На следващия ден се издирваше някъв ненормалник, който пребил 3-ма от приятелите, които бяхме там. Те бяха в близкия град в болницата с счупени от няква тръпа крак и ръка, единия беше и с кръвоизлив в главата. В днешно време се продават навсяъкде и на всеки огнесрелни оръжия. А ако този клиничния случай имаше такова? Тогава какво? Моите приятели нямаше да са вече живи ли? Пък плюс това зимата поне 2 часа преди 20.00 е вече достатъчно тъмно...Първоначално написано от jambo_bs
P.s. Не искам да се заяждам, обаче вместо авторът на темата да беше висял до нам си колко часа в дистотека, чийто собственици познавал, и го проверявали куки, които пак така познавал, можеше дза понаучи кога се слага кратък и кога пълен член....
Ами мен вечерният час не ме грее защото съм над 18, обаче и на по-малко като бях, бях за него. Мои познати които тогава буквално не се прибираха сега като имат всички свободи живота им се струва ужасно тъп. Ужасно грозно е като изляза и гледам 15-16 годишни момиченца пияни по дискотеките- едвам се крепят на краката си. На тия години акъла на човек си е детски...колкото и да се е нагласил и намазал и напил...
Е не може да не те грее, защото след време и ти ще имаш деца, а сега сигурно имаш познати и роднини, които не са на 18...
Е това време няма да е скоро обаче си мисля, че от гледна точка на децата ще бъда лош родител - не мисля, че бих ги оставила да се шляят нощем. За мен ограниченията съм си ги поставяла винаги самата аз, защото от 14 годишна живея сама в друг град и нашите не са ми казвали какво да правя.Няма да казвам какво доверие ми се е имало винаги. Обаче по клубовете нощем тръгнах на 18. Не мисля, че нещо съм изпуснала.
Защото не си.. пълно е с разни пишлемета, дето като на 13 са се разбързали да порасват. Един път едни в една градинка, дечурлига групичка се подиграваха на едно друго момче, което беше забило поглед в земята, а те само го ебаваха. Заслушах се, шот по принцип имам навик и да си вра носа насякъде, и се оказа, че те го ебават затова, че той бил, видите ли още девствен.И не се стърпях, отидох и ги питах на колко са години, един вика 12, другите по 13-14. Исках да се изсмея, ма така се шокирах, че не успях. Викам им "и по колко мацки сте оправяли сега?" и един вика "ми то моето не беше точно... ми такова, то тя само ме бараше.." един друг вика "ми аз не съм" и е такива някви отговори, че накрая се оказа, че никой не е правил секс, а на оня пич му светна личицето и си тръгна най-демонстративно, когато видя една своя приятелка, която му се метна на врата, за да му каже здрасти. Мно се изкефих на ония, дето изглеждаха като яли конски фъшкии
![]()
![]()
Ами да-така еАз пък на 15 поради липса на компютър вечер ходех на зала. Там работеха мои приятели на по 19-20, но какво от това. Знам, че са били истински приятели защото като станеше 9- 9:30 ми спираха pc-то и си ме изпращаха в нас.
според мен тоя закон го направиха, защото когато сме на улицата (непълнолетните) никой не носи отговорност за нас и ако не дай си боже стане нещо виновни ще сме ние, че не спазваме закона и родителите ни, че са ни пуснали. и така държавата остава невинна. А аз съм за вечерния час, защото е смешно някакви си пикльовци на 14-15 години да се шляят из улиците и дискотеките до сутринта. Като бях по-малка не мислех така, ама сега като се сетя осъзнавам колко смешно е било да се правя на голяма![]()
В едно издание на Дисни:
- "Аладине, кучи сине!"Първоначално написано от SuNsEt
Аз съм "за", защото съм с ужасни впечатления за по-малките и всеки опит да бъдат ограничени е добър според мен.
+ Да ви е гадноооо!
"Совите не са това, което са.."
Аз също съм против такива 12 13 годишни пияни "не много умни майки на малки ярета" - ОВЦИ които се пукат от купон в заведенията след като след 2 часа спорове с охраната са ги пуснали.Но мисля че законът трябва да важи за тези които са под 14 и 15 някъде с изключения да се правят.Но от 16 нагоре не виждам защо.Аз също като бях по малък 6 клас тогава съм ходил по дискотеки (тогава ходих само на една) но бях с приятели които ме пазеха а и не съм се напивал,а и след време вече познавах целия персонал на дискотеката.
Например защото (отговор на "след 16 не виждам защо") точно в нашата държава възрастта не е особено определяща за умствения ти капацитет, който пък от своя страна е определящ за това как ще се държиш и кво щи е поведението. Сиреч, няма значение на 16 или на 26 си, като си дебил, ще си се държиш дебилски. И квото и да кажете законът си е факти е един от малкото смислени напоследък приемани закони, пък по един друг по-важен закон си пълнолетен на 18. Това поне няма да се промени... или поне не скоро. Примирете се.
Много смислено е измислен.Едните в 20:00 другите в 22:00.Първоначално написано от Il_cavaliere_del_male
Бахти управляващите имаме
![]()
чудесно си е- детиняците вкъщи след 22. Ама родителите дето си мислят, че като дадат пари и са си изпълнили всички задължения са виновни за този ситуация. Нито управляващите, нито полицията могат да ходят по домовете да възпитават децата.
адски глупаво е... даже и акт отнесох една вечер
на 17 да не мога да отида на дискотека ... нямам думи...
turn unthinkable to reality..
^В Син Сити ше си намериш някой богат чичко - земи го за придружител.
Three rings for the elven kings...
J.R.R. Tolkien
Голяма глупост налиПървоначално написано от Euphoriant
![]()
Ест, че можеш да отидеш на дискотека, аз си ходя редовно, просто има си начини да се заобикалят какви ли не забрани... но това, че се нарушават, не значи че не са правилни.
да и аз си ходя. .. но се пак е кофти с тия проверки и тн.
turn unthinkable to reality..
Аз съм на мнение че този закон е нереален. В един голям град децата сеършват училище към 18:00/19:00 чеса, е айде сега ми кажете как едно дете което не живее плизо до училището си ще се прибере за по малко от час?! Какво да не то да е виновно че е на вън след 20:00 чеса?!
Или друг пример през лятото се стъмва по-късно сега честно ли е според вас едно дете на прага на 14 когато е началото на така наречените "бурни гдини" да се прибира в 20:00 чеса като дечицата на 10/11 ?!
Towaa e PULNA tupotiq.. Kak moje do 17 godini da ti se razreshawa da sedish nauwnka samo do 10 wecherta.. ! A puk deca na 13 godini nawunka do 8:00 ..pulna oligofreniq![]()
![]()
Nqma smisal.. Chudqt se i te weche kwo da izmislqt ..
С риск някой от малолетните във форума да ме напсуват ще кажа, че е добре да има вечерен час, защото като знам 14-15 годишни как се напиват и ходят с разни идиоти... и в буквалния смисъл ги изкарват все едно са животни... а бе грозна гледка, какво да ви кажа...
It Was Forever & Ever Remember?
http://vbox7.com/play:d302dc39
http://vbox7.com/play:e4ca2c9a
http://www.teenproblem.net/teenid/Kostadin_682
Abe roditelite qvno sa stanali dosta liberalni 6tom puskat decata sami po diskotekiteVsi4ki se mislqt super porasnali ama to vedn1j stava belqta ...Az s1m za ve4erniq 4as - na 16 s1m
Is everybody going crazy?!?