- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Мнението ви за новият закон за вечерния час
ДА !!! Съгласна съм и за с всички ръце,крака и т.н.
Омръзна ми да отида на парти и да видя ДЕЦА на 13,14,15,16,17 години,които вми се наливат с алкохол,друсат се и т.н.
Големи били !! Като станат на 18 да си правят каквото искат, дотогава са под контрола на родителите си !!! Прекалено много за разпуснати и разлигавени. Имат нужда от малко контрол !!!
Съжалявам ако някой съм обидила,но ако сега не им се изградат навици и не им се покаже кое е правилно и кое е грешно, кога !? Като станат на 40 ли !?
Хмм..какви навици може да се изграждат на дете на 16-17 години дето до вчера е ходило по дискотеките ??!Първоначално написано от bibonka
Абе те ако искат и до 5 следобед да го напрравят тоя вечерен час, едно дете няма ли акъл в главата, нищо не може да му помогне. За тва късно възпитание съм против, за мене е изгубена кауза
ако не го бяха казали по новините и навсякъде не се беше разчуло хич нямаше да усетя че има вечерен час![]()
МуЗиКа, ЛюБоВ, СпОрТ, ПиЙнЕ и ЯдИнЕ
"Над 18 съм и не ми пука за вечерния ВИ час..."
Като не ви пука, защо аджеба пишете?!![]()
И не ви ли омръзна да използвате едни и същи изрази от типа на "малолетни курвички".Не искате да ги виждате по нощните заведения, а като излезнете по сред бял ден на улицата да не би да виждате нещо по-различно?Чалга каналите пример за морал ли са или именно обратното?![]()
Оценявайте плюсовете на това, че сте пораснали и стига с това пренебрежение.Хора на по 19-20 години говорят така все едно са на по 30-40, а даже и по-възрастни.Какво, като сте били непълнолетни не ви ли се е искало да ходите по дискотеки и да се забавлявате с приятели??
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
na vseki mu se iska da se zabavlqva no az ne moga da razbera kak roditelite go dopuskat nz sig za6toto na6ite sa mn strogi s menПървоначално написано от Seducti0n
Is everybody going crazy?!?
+1 ...Подкрепям те!! ....Тва ако беше закон в някоя друга държава, въобще няма да те пита харесва ли ти или не! ..Все пак нали затова са законите, да се спазват... Хората искат да ни предпазят, виждате колко проблеми има в България, нормално е да наложат някакъв вечерен час......Първоначално написано от Fortuna
btw: Лично мнение..
Не давай положението, в което си, да те промени. Ти го промени! : )
![]()
![]()
.....
Според мен,ако говорим за големите градове не е зле да има вечерен час.Сякви ги има по улиците.Аз живея в малък град,всички се познваме и е тъпо да има вечерен час,при положение,че няма как да ти се случи нещо...
Отделен въпрос са напиванията и надрусванията с които днешната младеж сама си вреди и са неизбежни независимо село ли е град ли е...ама т'ва и с вечерен час не може да се спре.![]()
![]()
Само дето като нечие дете се напие и го блъсне кола и го осакати или по-лошо, ако се напие и се сбие, прибие или по-лошо, родителите ще обвинят държавата. Така тя си е свършила работата. Така както казах и по-рано - никой няма да ходи пред блоковете, за да ви търси или да ви проверява. А в дискотеки да ми се шляят 14-15 годишни е направо противно.Първоначално написано от Baby_b
Първоначално написано от Il_cavaliere_del_male
И аз всяка седмица ставам свидетел на 14-15 годишни напушени и сякви. Според теб тия глупости едно дете като си ги науми значение ли ще има часа? Естествено, че не. Според мен родителите са едни от главните виновници, не да винят държавата.
Тъпо!Тъпо и пак тъпо!Има смисъл от закона,но .... за тея които родителите им не ги контролират и не се интерисуват от тях!Мен ме пускат до по-късно от 10ч. и не спазвам закона,но не мога да разбера защо след каот имам родители,които ме познават добре и могат сами да си преценят до колко да ме пуснат тея тъпанари решиха,че трябва да сме до 10ч. само?
Ми и аз мисля че е тъпо...ама ко да се праи.Пък до колкото разбрах нали можело и с придружител над 18 .Приятеля ми няма 18 но пък има двама от наща компания които имат навършени 18.Даже единия ми е съсед
и по принцип се пребираме с него .Пък и аз не искам да правя кой знае кво.. да се напивам напушвам и тъй.... А и родителите ми ме ограничават до 12 а ся с тея глоби .....неска вече може и да е станало 10
![]()
+1Първоначално написано от dimitar_ak
Гърци турци англичани бият се с дамаджани а съветските пилоти бомбандират ги с компоти
ЗА закона съм.
В тази държава трябва да има правила и закони.
Хубаво е , че вече започват да се развиват.
Защо му е на едно подрастващо ( 11 - 12 г. ) дете да е на улицата късно ?!
Ако има да каже нещо на приятелите си , може да го направи и по Skype ,
телефона или e-mail.
Но по-вечето 11 - 12 годишни стоят на вън , за да се правят на "големи".
Полицията вече обикаля вечер. Макар , че по-вечето не се стряскат.![]()
Има такива педофили , луди и наркомани , че не знаеш от кой ъгъл те дебнат.![]()
Така , че по-добре да си спазваме закона малко или много , защото после някои ще пускат теми : " ПОМОЩ бременна съм " , " ПОМОЩ вчера вечерта един ... " и т.н.![]()
ее начиии 200 пъти прочетох.. "писна ни от малолетни курвички на по 15" а през деня ги гледате като .. незнам като кво като сложат 10 метровите токовве и двата тона фон дю ден....в нашия град не се спазва много ммного на 14 съм ии си стоя до 11 е все пак не е много ноо...а закона е хипер тъп кво след 1 месец ставаш на 14 и трябва да се прибираш в 8.. пък и тук полицайте не проверяват смисъл ние висиме на едни пейкии полицай никога не са минавали....наистина има хора които са на по 15 и се наливат с алкохол като разпрании..но за тва са виновни сервитиорите кат го видиш че нали е "пикла" що му даваш бее..??
..хаха пък пълнолетнитее..сигорна съм че и вие като сте били на 15 сте искали това.. а сега какво всички са много принципни..моля ти се .. не на мене тия..
![]()
.. за кой ли път молби и разкаяние..позната сцена нищо новo и мразя себе си за наказание защото те обичам твърде многоо..![]()
Бе я " f*ck em " Ще си хода къде си искам .. до сега не си вършиха работата полицаите,сега ще я вършат ..
Давам пример: Група цигани пребили няколко приятелки по незнайно каква причина,момичетата отишли в районното и казали на полицаите.. а те отговорили "Ние нищо не можем да направиме" .Като не са направили нищо що сега да прават нещо![]()