- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Изпускане при анален секс
zdraveite!taa waprosa mi e goworihme si s edna fr i tq mi kaza, 4e pri analen sex ..moje da po4nem da se naakwame smisul takaw ne mi stana mnogo qsno, no tam ima li nqkakwo muskul4e..deto ni pomaga da se zdurjim kato hodim do toaletna..? .. i za towa "muskul4e" kogato penisut go dokoswa to s wremeto se razhlabwa i moje da ne moje da se zdurjame i da po4wame da se naakwame.. sajalqwam 4e taka wi go opisah ama tolko razbrah i az ..moje li ako ima nqkoi tyk koito znae neto powe4e neka obaqsnii .. mersi predwaritelno![]()
Защо да ти казваме когато можеш сама да пробваш... От практика се разбира най добре![]()
ACϟDC
Ми до колкото знам е възможно да започнеш да се наакваш след време![]()
+1 и също в началото е възможно и да мускулчето може да ти се разхлаби и да не можеш да се сдържаш!Първоначално написано от Armeika
ела ще тестваме![]()
nqma nujda .. ne hareswam analniq sex ..Първоначално написано от krasivia
![]()
В 8-ми клас ни разправяха ,че това е поправимо - операция !!! Нема файда ргоспод си е направил п*тка на жената за чии да я оправям в гъза освен ако не е много навитак , а това е рядкост.
imash si i drugi dupki
izpolzvai tqh![]()
![]()
И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...
Ми така е като търсите вече коя дупка да използвате....
За мене тази си има друго предназначение и секса не е в списъка![]()
Пълни глупости! Не е възможно мускула се разтяга и след това се свива! Можеби е имала впредвид повреме на секс... да нормално е получава се вакум.
абе кви са тия работи ... все едно като имаш два пъти запек и няма да можеш да се сдържаш ... кои ви пълни главите с тези глупости ???
НЯМА ТАКОВА НЕЩО, едиствената опасност от изпускане е ако правите по- груб анален секс и момчето го извади много бързо, тъй като се получава вакум.
az ne pitam za mene a za poprincip zashtoto sa mi razkazwali za takiwa slu4kiiПървоначално написано от merediana
...
Възможно е.
Live 2 Ride And Ride 2 Die.
Honda - The Power Of Dreams!
a klizmata zaduljitelna li e pri analen sex i boli li 1-wiq p1t?![]()
ena ot gospojite v edno daskalo razkazala che pri geiovete se poluchava taka ot neprekasnatiq seks otzad .. nz kolko e vqrno![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I'm the one Love me ...
Първоначално написано от TPAKTOPUCTA
Съгласна съм,обаче понякога и без рязко вадене и по груб анален секс също се получава.Но и при по-груб и рязко вадене също не е задължително,че ще се наакаш...
Виж колко си тъп и неграмотен.Хвани първо малко се запознай с анатомията и след това пиши глупости, няма как да се оцапаш с л*йна освен ако нарочно не се изака върху теб (сори)Първоначално написано от N0Rull5
![]()
Клизмата не е задължителна естествено, хубаво е същия ден да си ходила по голям нужда и всичко да е ок със стомаха ти![]()
ДДЗ..прайла съм анален и не ми се е случвало..немога да ти помогна![]()
![]()
![]()
- А какво става когато любовта свърши?
- Нищо - каза той.
- Защо?
- Защото тя не свършва - каза той.
тфа е гнусно веееееееее бъдете внимателни ...бахти хората даже темата е отвратителна ......YOU SUCK![]()
МуЗиКа, ЛюБоВ, СпОрТ, ПиЙнЕ и ЯдИнЕ
Това ми се случило ако го правиш всеки ден, по няколко пъти с два петинса наведнъж![]()
Иначе няма такова нещо.
За това ако правищ анален секс 1-во се прави клизма.. да не стани някой гаф..Първоначално написано от niki7y
![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
emi az sym chuval che ako toi te stegne ili udari po silno v babrecite i napravo moje da mu se iztropkash na huqПървоначално написано от niki7y
![]()
Вярно е, ама след години практика!Първоначално написано от Rofl4e
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
Това са Пълни Глупости бе!!! Ще кажиш че сте на 69 и сте правили само анален секс, че знаете толкова много...Първоначално написано от scoobydors
![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Глупости, абсолютно невъзможно е бе хора, хванете прочетете малко преди да пишете дебилщини. Това "мускулче" е едно от мускулчетата в човешкото тяло с най- кратка памет, ако мога така да се изразя, тоест ако примерно 1 месец не го правиш отзад дупето ти "забравя" и следващия път когато го правиш ще ти е като за пръв![]()