.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 61

Изпускане при анален секс

zdraveite!taa waprosa mi e goworihme si s edna fr i tq mi kaza, 4e pri analen sex ..moje da po4nem da se naakwame smisul takaw ne mi stana mnogo qsno, no tam ima li nqkakwo muskul4e..deto ni pomaga da se zdurjim kato hodim do toaletna..? .. i za towa "muskul4e" kogato penisut go dokoswa to s wremeto se razhlabwa i moje da ne moje da se zdurjame i da po4wame da se naakwame.. sajalqwam 4e taka wi go opisah ama tolko razbrah i az ..moje li ako ima nqkoi tyk koito znae neto powe4e neka obaqsnii .. mersi predwaritelno

Град
    По балкана някъде..
    Защо да ти казваме когато можеш сама да пробваш... От практика се разбира най добре
    ACϟDC

Град
    София
    Ми до колкото знам е възможно да започнеш да се наакваш след време

Мега фен Аватара на Rofl4e
    Цитирай Първоначално написано от Armeika
    +1 и също в началото е възможно и да мускулчето може да ти се разхлаби и да не можеш да се сдържаш!

Град
    Чаfдар Етрополе
    ела ще тестваме

Цитирай Първоначално написано от krasivia
    ела ще тестваме
    nqma nujda .. ne hareswam analniq sex ..

В 8-ми клас ни разправяха ,че това е поправимо - операция !!! Нема файда ргоспод си е направил п*тка на жената за чии да я оправям в гъза освен ако не е много навитак , а това е рядкост.

Супер фен Аватара на AutumnTears
    Град
    Between the Standing Stones
    imash si i drugi dupki
    izpolzvai tqh

И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...

Супер фен
    Ми така е като търсите вече коя дупка да използвате ....
    За мене тази си има друго предназначение и секса не е в списъка

Пълни глупости! Не е възможно мускула се разтяга и след това се свива! Можеби е имала впредвид повреме на секс... да нормално е получава се вакум.

Град
    София
    абе кви са тия работи ... все едно като имаш два пъти запек и няма да можеш да се сдържаш ... кои ви пълни главите с тези глупости ???

НЯМА ТАКОВА НЕЩО, едиствената опасност от изпускане е ако правите по- груб анален секс и момчето го извади много бързо, тъй като се получава вакум.

Цитирай Първоначално написано от merediana
    Това са пълни глупости. Няма да се впускам в обяснения, но това, за което говориш не може да се случи от няколко опита. Трябва да практикуваш анален секс всеки ден по няколко пъти в продължение на години, за да се получи ефекта, за който говориш.
    Пък кой знае? Може и да греша.
    az ne pitam za mene a za poprincip zashtoto sa mi razkazwali za takiwa slu4kii ...

Възможно е.
    Live 2 Ride And Ride 2 Die.
    Honda - The Power Of Dreams!

a klizmata zaduljitelna li e pri analen sex i boli li 1-wiq p1t?

ena ot gospojite v edno daskalo razkazala che pri geiovete se poluchava taka ot neprekasnatiq seks otzad .. nz kolko e vqrno
    I'm the one Love me ...

Цитирай Първоначално написано от TPAKTOPUCTA
    абе кви са тия работи ... все едно като имаш два пъти запек и няма да можеш да се сдържаш ... кои ви пълни главите с тези глупости ???

НЯМА ТАКОВА НЕЩО, едиствената опасност от изпускане е ако правите по- груб анален секс и момчето го извади много бързо, тъй като се получава вакум.

Съгласна съм,обаче понякога и без рязко вадене и по груб анален секс също се получава.Но и при по-груб и рязко вадене също не е задължително,че ще се наакаш...

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от N0Rull5
    Цитирай Първоначално написано от niki7y
    a klizmata zaduljitelna li e pri analen sex i boli li 1-wiq p1t?
    Ако искаш ебача ти да си извади уя и да види лайна по него,и няма да го бърка-няма смисъл от клизма
    Виж колко си тъп и неграмотен.Хвани първо малко се запознай с анатомията и след това пиши глупости, няма как да се оцапаш с л*йна освен ако нарочно не се изака върху теб (сори)
    Клизмата не е задължителна естествено, хубаво е същия ден да си ходила по голям нужда и всичко да е ок със стомаха ти

ДДЗ..прайла съм анален и не ми се е случвало..немога да ти помогна
    - А какво става когато любовта свърши?
    - Нищо - каза той.
    - Защо?
    - Защото тя не свършва - каза той.

Фен Аватара на TeCHo0o0
    Град
    San Rafael, Ibiza :))
    тфа е гнусно веееееееее бъдете внимателни ...бахти хората даже темата е отвратителна ......YOU SUCK
    МуЗиКа, ЛюБоВ, СпОрТ, ПиЙнЕ и ЯдИнЕ

hottie
    Guest
    Това ми се случило ако го правиш всеки ден, по няколко пъти с два петинса наведнъж
    Иначе няма такова нещо.

Цитирай Първоначално написано от merediana
    Това са пълни глупости. Няма да се впускам в обяснения, но това, за което говориш не може да се случи от няколко опита. Трябва да практикуваш анален секс всеки ден по няколко пъти в продължение на години, за да се получи ефекта, за който говориш.
    Пък кой знае? Може и да греша.
    az ne pitam za mene a za poprincip zashtoto sa mi razkazwali za takiwa slu4kii ...
    За това ако правищ анален секс 1-во се прави клизма.. да не стани някой гаф..
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Re: Изпускане при анален секс

zdraveite!taa waprosa mi e goworihme si s edna fr i tq mi kaza, 4e pri analen sex ..moje da po4nem da se naakwame smisul takaw ne mi stana mnogo qsno, no tam ima li nqkakwo muskul4e..deto ni pomaga da se zdurjim kato hodim do toaletna..? .. i za towa "muskul4e" kogato penisut go dokoswa to s wremeto se razhlabwa i moje da ne moje da se zdurjame i da po4wame da se naakwame.. sajalqwam 4e taka wi go opisah ama tolko razbrah i az ..moje li ako ima nqkoi tyk koito znae neto powe4e neka obaqsnii .. mersi predwaritelno
    emi az sym chuval che ako toi te stegne ili udari po silno v babrecite i napravo moje da mu se iztropkash na huq

Град
    Ямбол
    Цитирай Първоначално написано от Rofl4e
    +1 и също в началото е възможно и да мускулчето може да ти се разхлаби и да не можеш да се сдържаш!
    Вярно е, ама след години практика!

Life's too short.. too short to live it as a bad person!

Цитирай Първоначално написано от scoobydors
    Цитирай Първоначално написано от Rofl4e
    Вярно е, ама след години практика!

Това са Пълни Глупости бе!!! Ще кажиш че сте на 69 и сте правили само анален секс, че знаете толкова много...
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Град
    София
    Глупости, абсолютно невъзможно е бе хора, хванете прочетете малко преди да пишете дебилщини. Това "мускулче" е едно от мускулчетата в човешкото тяло с най- кратка памет, ако мога така да се изразя, тоест ако примерно 1 месец не го правиш отзад дупето ти "забравя" и следващия път когато го правиш ще ти е като за пръв

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си