.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 61 от общо 61
    Цитирай Първоначално написано от byezz
    ми да бе миличка ... както си ходиш с кусата поличка .. и опп изпод нея до 15см токче се появява едно такова .. дето не му е там мястото ама не се притеснявай .. баткото дето ти скъса прашчиците в кенефа на дискотеката преди малко ше го събере
    те такива не ходат с къси поли

Абе, вие, като ходите по голяма нужда всеки ден, замисляли ли сте се, че лайната ви са колкото 1 хуй, че и по-големи Пък още незнам за някой дето неможе да се сдържа... Може да стане това само ако мускула се повреди, което е мн рядко и трудно постижимо.. трябва да сте ебах тия животни

Град
    Go Skate Day ! ! !
    Може да стане само ако го извади много бързо...
    www.skatepark.bg

I like myself I love myself and if I had a pussy I would fuck myself !

Град
    ffffffffffffffffffffLurttlandiiaaa;
    Цитирай Първоначално написано от sKa73r4o93
    Може да стане само ако го извади много бързо...
    тя не пита за тва , а пита дали, ако правим анален секс РЕДОВНО може да почнем да се наакваме..
    inna - fall .mp3 (musiicc)

Голям фен
    Град
    Варна
    За туи нещо дет го питаш е наи вероятно да се появи ако редовно (всеки ден ) правиш анален секс в продължение на 2-3 години тогава може да стане това.Такаче неси мисли че като го направиш 10-20 пъти и ще стане .

Цитирай Първоначално написано от Mona_90
    Според мен може и да има малко истина ,но въпреки всичко ми се струва абсурдно.Може по време на самия секс,непосредствено след ваденето да се наакаш или презрватива да е поомазан.
    +1

Град
    pernik
    Цитирай Първоначално написано от Milena_Pld
    Цитирай Първоначално написано от sensationwhite
    ако няяякога решиш да правиш, гледай да е с някой сигурен, който няма да раздуха, щото тука с една фр имаше такъв случей и ся я е срам момичето от тях да излезне... като цяло знам че повечето момичета не са фенки главно заради болката (която най-често се проявява при невнимателен или неопитен партниор) или точно заради въпросното насиране.. сами преценете риска и дали си заслужава... не е скрито обаче, че 90% от мъжете умират за по-тясната "забранена" зона
    Според мене няма от какво да я е срам.И аз съм се насирала няколко пъти и мене са ме раздухвали дори из целия форум и в даскало и кво нищо...Всяко чудо за три дни.Кажи и да не и пука и главата горе.
    абе вие чували ли сте за клизма? ако има клизма е кеф и за двамата, почти не мирише и е чисто и няма да се посирате

има мого такива теми потърси
    `Cause I needed
    I need to hear you say
    That I love you
    I have loved you all along

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си