- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Срам ли ви е да си признаете ?
Не ме е срамДаже се гордея
Както казаха преди мен - това е признак за акъл в главата
![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
от съвсем скоро не съмПървоначално написано от suitable
и не ме е било срам да кажа преди почти никой не е вярвал
![]()
![]()
еми не то няма нищо срамно в това да си девствен/а![]()
то няма но винаги ще се намери някой от втория ред който да се изсмее....Първоначално написано от saromanwife
е.. sory но не ме валнува мнението на набори от шоуто
Бях малка, когато правих секс за първи път (в представите на някои може и да не съм била-16 без няколко месеца) и по-скоро ме е срам от това(е чак срам не, но съжалявам), отколкото ако сега бях девствена. Повечето момичета, които познавам (16-17 год.) са девствени, но не мисля някой да се срамува от това.А и друго нещо ме интересува-защо трябва да коментирам с някой дали съм правила секс или не, това си е мой проблем.Разговори за секс, да, но такива признания нужни ли са?
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
според мен няма никакво място за срам...
е,наистина в тея `тийн среди` е направо за електрическия стол да си на 13/14/15 и да си още девствен,като го кажеш на някой съученик с поглед те убива. xD
и така,никога не ме е било срам да си го кажа x]
за всичко си има време.
това,че има такива,които бързат да пораснат си е техен проблем ;]
just be
they say learning to love yourself is the first step,
that you take when you want to be real..
face up to the fact that you are who you are
and nothing can change that belief
Еми честно казано мен ме е срам, даже, че не съм девствена![]()
Всички се правите на много честни и достойни. Но съм сигурна, че ако сте/когато сте били девствени и всеки около вас разправя какво е правил, как го е правил и колко се е изкефил не сте си признавали с гордо вдигната глава че сте девствени. Особено пред приятелки!! Все едни вие сте по- тъпи и по- ограничени е*ати, че всеки се ч*ка само вие още не сте пробвали....![]()
Оф снимките ги има качени в една друга тема, банални станахтеПървоначално написано от van94n
![]()
Ами и двете са човешки неща и не мисля, че са неща , от които да се срамуваш :P Всеки е бил и девствен..всеки е минал през това ..Сегаа ако вече някое момиченце на 12 годинки , което са го минали* всички от квартала..нормално да се срамува ..Но пък от девствеността не мисля, че трябва да се срамуваш
![]()
- А какво става когато любовта свърши?
- Нищо - каза той.
- Защо?
- Защото тя не свършва - каза той.
Жалък си...Първоначално написано от van94n
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
Не ми се е случвало да съм в такава компания дето всички са се чукали..но защо да не си признаеш какъв си?Защо да лъжеш или да се правиш на такъв ,какъвто не си ,за да се харесаш на някви си хора..?Ако са ти фр никога няма да те карат да се почувстваш длъжна да се наебеш..и да ти е кофти,че си девствена...Първоначално написано от Lolitta
Винаги съм си признавала като са ме питали, че съм девствена..И сега си казвам ,че не съм..Тфа са 2 нормални неща и няма значение на колко години си или какви приятели имашш ..Живота си е твой и си имавреме и точен момент за всичко !
- А какво става когато любовта свърши?
- Нищо - каза той.
- Защо?
- Защото тя не свършва - каза той.
В днешно време наистина тряя се гордеемПървоначално написано от Biskfitka
![]()
за срам е,че малолетни се хвалят с това кой с кого се е чукал![]()
Айде и аз да израза своето мнение по темата.
Присъединявам се към "клуба" на девствените. Дали се срамувам от това, че съм девствен - щом го споделям тук с вас пред всичката тази аудитория - НЕПредпочитам девствен, но здрав и когато му дойде правилново време, с правилния човек това може да се промени.
А затова, че повечето биха се присмяли бих казъл само едно:
Предпочитам да съм девствен, отколкото да съм минал сумати народ с някоя полова болест..![]()
Аз се пазя за след сватбата.
--------------
And why every hood nigga feed off evil?
Answer my question before this bullet leave this Desert Eagle!
Да но преди е било друго, а сега днешната младеж расъждава по съвсем друг начин.. и за това се е*ът на такава възраст..Първоначално написано от roksana_1
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Първоначално написано от Biskfitka
Хахахаха... то си е вече за гордост да ти кажа![]()
Относно темата на пича- не знам на колко си години, но няма от какво да се срамуваш, че си девствен все още... и твоето време ще дойде не се плашиА ако ти се отвори възможност- действай. Не си мисли, че тия дето са девствени на 20-25 години са герой !
|rTm|RaZgRaD.TeAm.#AwP_MaS7eR#PsIhO-MaN
Никога не съм се чуствал тъпо когато съм бил дествен ..
но когато бях дествен ми се искаше мн да пробвам .. чуството е както да искаш да караш кола преди 18 знаеш че не ти е време но го правиш![]()
Така го усещах ..
Офф брато цял ден стоя пред компа в работата позволи ми тва удоволствие в кащи да не внимавам и да си чаткам 700 удара в минута
Ся всеки ако седни да внимаа щи пиша и точки и запетаимарзи ме
![]()
Двете ми най-добри приятелки изгубиха девствеността си след мен, на възраст след 18......Първоначално написано от Lolitta
Не виждам нищо срамно в това да си дествен, но просто е голяма глупост, някои да разправят с кого са били, и какво са правили ,а всъщност да са дествени, ето това е срамного, да си измисляш.
В суxа пyтка, KУP не влиза!
+1