- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- МОЛИВ ЗА ОЧИ
Golden Rose - много съм доволна от него.Не се размазва толкова колкото другите и като сложиш си личи идеално,а не е светъл.
Винаги ползвам него.
Много рядко се е случвало да ползвам друг,но все не съм доволна![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Impala![]()
Суетата.Моят любим грях.
Oriflame
+1Първоначално написано от LovelyGirl
![]()
Шофирай разумно - стигни жив!
Avon
Последно си търсих Brooklin,ама не си намерих и си взех Impala,и двата стават така или иначе слагам рядко.
..
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
В момента използвам Flomar и съм мн доволнаимам и на golden rose но не ми харесва...разликата между двата е просто феноменална
а иначе една фр имаше на Brooklin страшен е :P
<3 أحبك الشمس
Хм...преди-Голдън роуз май...обикновено къфто хвана в козметиката,а в наща козметика има най-мн голдън роуз.Ама от както пробвах очна линия вече само това ползвам.Сега си взех...Wet n wild ако изобщо това е фирмата,и съм супер доволна.
На Ейвън са мекички и удобни за слагане и не се оттриват лесно, препоръчвам ти ги !
Аз имам на Ейвън някъв сив с оранжеви портокали...Слагам го само вътре в окото,защото е много мек и пак се размазва
![]()
Шофирай разумно - стигни жив!
Зависи от молива, този на Джилиан е много хубав.
Моят молив за очи е на Голдън Роуз и съм много доволна![]()
и аз съм на тази марка и съм доволнаПървоначално написано от LovelyGirl
![]()
Brooklin доволна съм си от него,много яки седи като го сложиш но след кратко време така ми се размазва ако не го забърша отива чак до скулите и е много гадно,но това може би е от самото ми око защото ми е по влажно. Ще ми кавжете ли някъкъф хубав молив който е специално за тоя проблем ?![]()
One Tree Hill..Forever...Naley..!!!
Друг път....Първоначално написано от Sintya
имам един на Ейван и той да наистина се слага лесно,но още по-лесно се маха
не се размазва мн поне на мен,защото почти постоянно съм с молив и съм свикнала да внимавам мн даже да мигам по-малко
,но само да го докосна с пръсче и го няма-всичко остава по пръста ми
.Според мен най-добрия молив за очи е Импала
Просто това е молив мечта-не е скъп 2,50,слага се доста лесно(мек е но не твърде мн,мек е точно толкова за да си сложи всеки по свой вкус),и гарантирано няма да се размаже както го сложа така си седи,ако съм заета цял ден и цял ден ще седи и няма да мръдне,но това е така защото е водоустойчив и с вода трудно може да се изчисти от очите
.Единственият му недостатък е че е по-специален за острене и не става с обикновена острилка,но просто се купува острилка на Импала,която също е 2,50 и всичко е ОК...
Sa6iTyYy купи си него няма да съжаляваш[/i]
На Golden Rose имам и е баси шита
на Ейвън имам и той е добър,ама най-якият ми е на Brooklin или нещо от сорта беше![]()
и моя е на тая марка ... един златен е отвънкаПървоначално написано от pussycatdolls
Първоначално написано от Sensuality
Импала, импала, това, че е евтин остави, ама щом искаш да ти дращи очите е твой проблем...Първоначално написано от myHeartIsOnlyForYou