.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 71

МОЛИВ ЗА ОЧИ

Споделете каква марка черен молив за очи ползвате. Защото моя нещо не се личи като си го сложа и се чудя какъв да си взема. Вие сте

Golden Rose - много съм доволна от него.Не се размазва толкова колкото другите и като сложиш си личи идеално,а не е светъл.
    Винаги ползвам него.
    Много рядко се е случвало да ползвам друг,но все не съм доволна
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Град
    Там където никой от вас не е бил =[;
    Impala
    Суетата.Моят любим грях.

Мега фен Аватара на Rofl4e
    Вземи си на Golden Rose ili Brooklin

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Цитирай Първоначално написано от LovelyGirl
    Golden Rose - много съм доволна от него.Не се размазва толкова колкото другите и като сложиш си личи идеално,а не е светъл.
    Винаги ползвам него.
    +1

Шофирай разумно - стигни жив!

Последно си търсих Brooklin,ама не си намерих и си взех Impala,и двата стават така или иначе слагам рядко.

Супер фен
    Град
    Варна
    ..
    За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]

Фен Аватара на xpreciousx
    Град
    ...somewhere...
    В момента използвам Flomar и съм мн доволна имам и на golden rose но не ми харесва...разликата между двата е просто феноменална а иначе една фр имаше на Brooklin страшен е :P
    <3 أحبك الشمس

Цитирай Първоначално написано от Biskfitka
    Винаги ползвам него.
    +1

+2
    Music=Life ;]

Aз използвам на Манхатън.

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Хм...преди-Голдън роуз май...обикновено къфто хвана в козметиката,а в наща козметика има най-мн голдън роуз.Ама от както пробвах очна линия вече само това ползвам.Сега си взех...Wet n wild ако изобщо това е фирмата,и съм супер доволна.

Супер фен Аватара на Sintya
    Град
    Is 'ur choise
    На Ейвън са мекички и удобни за слагане и не се оттриват лесно, препоръчвам ти ги !

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Аз имам на Ейвън някъв сив с оранжеви портокали... Слагам го само вътре в окото,защото е много мек и пак се размазва
    Шофирай разумно - стигни жив!

Град
    Is 'ur choise
    Зависи от молива, този на Джилиан е много хубав.

Голям фен
    Моят молив за очи е на Голдън Роуз и съм много доволна

Супер фен Аватара на shell
    Град
    София
    и аз съм на тази марка и съм доволна

Brooklin доволна съм си от него,много яки седи като го сложиш но след кратко време така ми се размазва ако не го забърша отива чак до скулите и е много гадно,но това може би е от самото ми око защото ми е по влажно. Ще ми кавжете ли някъкъф хубав молив който е специално за тоя проблем ?
    One Tree Hill..Forever...Naley..!!!

Голям фен Аватара на myHeartIsOnlyForYou
    Град
    In Your Heart
    Цитирай Първоначално написано от Sintya
    На Ейвън са мекички и удобни за слагане и не се оттриват лесно, препоръчвам ти ги !
    Друг път.... имам един на Ейван и той да наистина се слага лесно,но още по-лесно се маха не се размазва мн поне на мен,защото почти постоянно съм с молив и съм свикнала да внимавам мн даже да мигам по-малко ,но само да го докосна с пръсче и го няма-всичко остава по пръста ми .Според мен най-добрия молив за очи е Импала Просто това е молив мечта-не е скъп 2,50,слага се доста лесно(мек е но не твърде мн,мек е точно толкова за да си сложи всеки по свой вкус),и гарантирано няма да се размаже както го сложа така си седи,ако съм заета цял ден и цял ден ще седи и няма да мръдне,но това е така защото е водоустойчив и с вода трудно може да се изчисти от очите .Единственият му недостатък е че е по-специален за острене и не става с обикновена острилка,но просто се купува острилка на Импала,която също е 2,50 и всичко е ОК...
    Sa6iTyYy купи си него няма да съжаляваш [/i]

На Golden Rose имам и е баси шита
    на Ейвън имам и той е добър,ама най-якият ми е на Brooklin или нещо от сорта беше

Цитирай Първоначално написано от pussycatdolls
    BROOKLIN
    и моя е на тая марка ... един златен е отвънка

Супер фен Аватара на lisi4ety
    Град
    Just touched down in London town
    Цитирай Първоначално написано от Sensuality
    Impala

Град
    Is 'ur choise
    Цитирай Първоначално написано от myHeartIsOnlyForYou
    Цитирай Първоначално написано от Sintya
    Друг път.... имам един на Ейван и той да наистина се слага лесно,но още по-лесно се маха не се размазва мн поне на мен,защото почти постоянно съм с молив и съм свикнала да внимавам мн даже да мигам по-малко ,но само да го докосна с пръсче и го няма-всичко остава по пръста ми .Според мен най-добрия молив за очи е Импала Просто това е молив мечта-не е скъп 2,50,слага се доста лесно(мек е но не твърде мн,мек е точно толкова за да си сложи всеки по свой вкус),и гарантирано няма да се размаже както го сложа така си седи,ако съм заета цял ден и цял ден ще седи и няма да мръдне,но това е така защото е водоустойчив и с вода трудно може да се изчисти от очите .Единственият му недостатък е че е по-специален за острене и не става с обикновена острилка,но просто се купува острилка на Импала,която също е 2,50 и всичко е ОК...
    Sa6iTyYy купи си него няма да съжаляваш [/i]
    Импала, импала, това, че е евтин остави, ама щом искаш да ти дращи очите е твой проблем...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си