- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Резултати от изследвания
ЗдравейтеВъпроса ми е следният ... Ако последно е правен секс миналата сряда (31.12) и днес са правени изследвания (кръв и орина) те показват ли дали дадения човек ще има дете ? мерси предварително
т.7
krem4et0
Никога не спори с идиот, защото ще те завлече на неговото ниво и ще те победи - по-опитен e !!!![]()
![]()
попринцип да, след 24-48 часа можеш да си направиш тест за бременност.
+++ i az taka mislq ama ne sum mn sigПървоначално написано от TPAKTOPUCTA
![]()
въпроса ми беше .. дали тези обикновени изследвания показват нещо .. ?
Никога не спори с идиот, защото ще те завлече на неговото ниво и ще те победи - по-опитен e !!!![]()
![]()
Сперматозоидите в филиопиевите тръбите са способни да оплождат до 5 дни!Така,че мисля че тестът може и да не покаже с точност!Зависи ако е имало риск дали е оплодена или не яйцеклетката![]()
Теста се прави след седмица![]()
Първоначално написано от merediana
права си
до колкото знам оплождането става от 24 часа до 6 дни, и ако си бременна в урината се отделят хормони, по които се определя, че момичето е бременно. така че един обикновен на урината показва наличието на тези хормони и съответно дали момичето е бременно. друг е въпроса, че наистина яйцеклетката може да не е оплодена за 5 дни ...
така че: ДА ако си бременна, може да излезне на обикновенно изследване на урината.
я ти явно си "многоумен/а" че твърдиш толкова сигурно ... при нормално изследване на урината се проверяват оклонението от нормите, а като си бременна според теб какво става?Първоначално написано от merediana
Благодаря много ! Ако има някой, който знае .. нека пишеУсмех на всички
![]()
Първоначално написано от 4epHo0KaTa_Lady
да вземе някой да напише че няма да излезне и да решим проблема
явно мацката това иска да чуе
Това не е вярно! На практика няма как за такова кратко време да се синтезира hCG. Синтезът му започва след прикрепянето на зиготата към матката, а това става 6-7 дни след акта. В началото нивата му са малки и се удвояват на всеки 24 часа.Първоначално написано от niki7y
Към автора(авторката). Дори и при кръвен тест не може да се констатира бременност толкова рано. да не говорим, че при стандартните изследвания май не пускат тест за бременност. Изчакай закъснение на МЦ или 14 дни от акта.