- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Дали не иска само секс..?
не му вярвай .. ще патиш.. не му пускай колкото и готин да е.. или неустоим.. :P
Тва е хубавоПървоначално написано от divanetyyy
![]()
Дано само да не те прави на луда с тази..честност.. и сега да се чувстваш виновна,а той да играе ролята на мъченик едва ли не...и по тоя начин без да се усетиш пак ше влезнеш в трапаама...дано не е така
![]()
Punisherrr, и аз така мисля. И що за наглост да говориш с девствено момиче за секс на 2-рата среща!? Изчакай месец, поцелувайте се, намекни й. Та вие не сте се научили да се целувате един друг като хората, а секс ще правите. Ако ще и 5 години да не е правил-не е редно да повдига въпроса изобщо. Инициативата в такава ситуация трябва да дойде от момичето. само и единствено от него. без преди това да се е намеквало, а още по-малко натяквало че трябва да се прави секс.
ти си прави каквото искаш, но отложи секса, дакото не решиш, че той е човекът, че той заслужава да му отдадеш девствеността си, че той винаги ще си остане първия в твоя живот, ако ще да имаш после още 20 мъже. Помисли и реши ТОЙ ЛИ Е?
Не го познавам, че да мога да кажа обективно мнение.Момичето ти е казало хубави неща, обаче да иска на втората седмица да му пусне девствено момиче и е малко прибързано.Моят съвет - не ходи другата седмица у тях или пък иди, но не правете нищо.Ако не е ядосан и не каже оставям те тогава, значи си заслужава.Ако се ядоса, че втори път го отблъскваш - ясно е за какво е бил с теб.Успех =) И мисли преди да направиш нещо, защото можеш да съжаляваш дълго време![]()
Първоначално написано от krem4et0
![]()
![]()
И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...
Знам,не съм чаак толкова наивна..и никога не отдавам на някой пълно доверие,винаги си имам едно наум..И затва..аз му казах,че ще почакаме колкото ми е нужно,за да съм сигурна,че няма да съжалявам,че ми е първият..![]()
spored men porazpitai o6te hora,koito go poznavat
Аз съм разпитала..това момичето,където е от моя клас го познава отдавна..и ми каза,че няма по-сериозно момче от него..и въобще не съм сгрешила,че съм тръгнала с него..питала сам и приятелите my..всички едно и също ми казват..
![]()
давайте бе деца мой любете се един живот се живей !!!![]()
МуЗиКа, ЛюБоВ, СпОрТ, ПиЙнЕ и ЯдИнЕ
И той е човек ... иска да мушне ...
Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.
оооооо не мога повече![]()
![]()
иска да ти целуне пъпчето....ама от вътрешната страна
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
според мен е с теб заради секса, ама знам ли.. може и развръзка да има![]()
Hold me and love me, just want touch you for a minute.. Baby three seconds is in it for my heart to quit it ;]]]
Ами според мен след като не си готова недей прави нищо!Ако наистина е сериозен и те обича , както ти е казал значи и когато отидете у тях и ти му откажеш отново ще те разбере ! Само недей прибързвай , защото после наистина може да съжаляваш ужасно много !
Успех !
![]()
Първоначално написано от divanetyyy
Охоу ,бахти фена.След 3-4 дена и вече пръстче (well done).Ти дори не го познаваш (как сте тръгнали изобщо и дали го харесваш)Твоята приятелка - сериозен човек е (я си провери приятелката дали наистина е или те праща при някой да те отвори и да ти излезе именце)И все пак не го познаваш О.о - за мен това е доста идиотско да тръгнеш с някой ,който едва познаваш ,но живота си е твой и какъвто си го направиш проблема си е твой.Благодаря ,че го прочете (ако си го направила) и със здраве : )
ами не му давай и така ще разбереш най-добре чувствата му /ако има такива/ако до няколко месеца не те е зарязал, значри не му е САМО за секса
Глупаче малкооо ходите от 6 дена а той постоянно ти говори за секс айде сама намери отговора дали иска секс от теб ........... днес секс утре кой знае какво, небъди толкова глупава нека първо си го заслужи .....
Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса!
При положение, че си девствена и че си на 16, според мен вече ти е време но щом ти говори такива мили неща навярно иска да те вкара в леглото.Но ти му обясне че още не си готова и че искаш време.Но е нормално в днешно време всички сме се разлюбилиаа и само да ти кажа за всичко си има време, хубавите неща стават бавно
![]()
Казваш сериозен билАз мисля,че не е така.Защо само ти повтаря,че иска някои неща,защо не те остави ти сама да решиш.Вие ходите само от няколко дни във връзката ви дори не може да става дума за обич.Според мен ти си поредна играчка за него,ще вземе това,което иска и чао.
Ако съдбата ти е обърнала гръб,просто я изчакай да се наведе!!!
http://www.nahrani.com/
Олее щом още на 5я ден е искал секс,сметни.Моя приятел до 2я месец не ми е говорил за секс...Според мен иска само да те ч*кне и да ходи при друга,ама знам ли...не всички са такиваИначе успех,дано да разбереш какво иска/не иска
![]()
What i want is obvious , what i love is unique
Дадоха ти възможно най-изчерпателния и обективен отговор! Темата може да се закрие... реши какво да правишПървоначално написано от krem4et0
Успех ти пожелавам!
![]()
Опознай го и тогава реши дали да му даваш или не
Много объркахте момичето . . . Аз съм със едно момче от 4 месеца вече бях на същото място като теб още на първата седмица той ми го пойска сех,но аз не бях готова и карахме само на пръстчета през това времедаже още сме така още не се чувствам готова да го направя с него
Но ти сама си прецени сама си реши дали си готова за това
![]()
Не преставам да се бoря, страх0вете си аз побеждавам, и когато силно страдам,враговете си даже не мразя! Може да се уморявам, но намирам сили да кажа ПРОДЪЛЖАВАМ ....
Говори ти мили думи иска да те омае за да те вкара в леглото и после като му омръзнеш след 1-вия 2-рия път или просто те иска за бройка ще те зареже...
почти всички момчета са различни ... едно говорят , друго искат ... абе ако не си готова недей колкото и да го харесваш все пак не си заслужава ако ти е първият да те н**** и да те зареже .. почакайте няколко месеца и ако найстина си готова и той не те е зарязал тогава вече...![]()
Няма как да разбереш, освен да му се отдадеш и:
А) Да го оставиш да те нарани, брутално.
Б) След това да си се обичате и да сте неразделни супер много време.
Всички хора имат нужда от такива връзки(говоря ако е провал)...Че след това как ще разбереш, когато някой те лъже или не..когато те обичат или не...