.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 41 от общо 41
    Цитирай Първоначално написано от mettalium
    Оргазъммм!!!!!!
    Браво това е ОТГОВОРА !!
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Град
    София
    hahahahahaha
    ♥ I trusted you.. my mistake ♥

зависи от погълнатото количество алкохол, ако питате мене Първия път малко повечко ми беше дош ъл, ама не съжелявам, честно казано. Има момичета, които казват, че мега много ги е боляло, други не ги е боляло, ама аз съм деграде и попийнах малко заради тази причина и почти нищо не усетих
    "Реалността е фалшива, мечтите са истински"- 2pac

Голям фен
    Град
    Плевен дге!
    Айде да влезнете да четете...къде wiki, къде google...
    Вагината не се разширява от полови контакти, а от раждането на жената.
    Е може да се разшири естествено, но ако главата на пениса е колкото една на бебе... Ама кой търпи!
    Няма разширяване а има привикване към болката. Така пише Wiki-то...

97% от младото населението на България не могат да смятат, ако си от останалите 7% сложи това в подписа си!

Цитирай Първоначално написано от x3eme
    като гледам никой не ти отговори и въпреки че не съм момиче ще се опитам да ти обясня
    някой усещат болка други пък не усещат нищо
    добавяне по темата ще бъде само разтягане на локуми
    Кратко точно ясно

Честно казано всичко зависи от приятелят ти. Той може да направи така че да ти хареса, но може да направи така че и да те отблъсне за известно време. Най-важното е да е търпелив и да не бърза. Ако бързо иска да влезе - ще те боли, ако бавно - пак може да те боли, но по-малко. Но се преживява, това е приятна болка. Не се притеснявай ако и следващите няколко пъти те боли или пък се появява кръв. Това е нормално. Така че просто му намекни да не бърза.
    Тва не съм го писал аз, намерих го в гугъл, може и да ти е полезно.
    Това е още нещо.
    http://www.puls.bg/forum/viewtopic.php?f=19&t=7936
    Точно за 3 минути се намира необходимата информация

Скайп - dark_elf2

порастни първо :P

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от Minerva
    порастни първо :P
    ha, kato te gledam teb mai o6te ne si porasnala, a ako si zna4i mn zle za teb, za6toto porasni se bi6e bez T , demek porasni, a ne porasTni !!!! puu, negramoten narod

хубаво де имаш едно извинение от мен

Hmm , dosta malko znam za devstvenata cipa. Iam 1 vupros i mislq 4e se vpisva gore dolu v temata (ako ne e taka se izvinqvam predvaritelno). Dnes edna priqtelka mi kaza 4e cipata trqbvalo da se sk1sa s pr1sti vmestu s penis. Az i se izsmqh v liceto i kazah 4e ne e taka , no da popitam za po sigurno .

Цитирай Първоначално написано от DaNTeS
    Hmm , dosta malko znam za devstvenata cipa. Iam 1 vupros i mislq 4e se vpisva gore dolu v temata (ako ne e taka se izvinqvam predvaritelno). Dnes edna priqtelka mi kaza 4e cipata trqbvalo da se sk1sa s pr1sti vmestu s penis. Az i se izsmqh v liceto i kazah 4e ne e taka , no da popitam za po sigurno .
    Няма значение от какво ще се скъса ципата. Най- важното е да се скъса и да не пречи повече при проникване на половия орган на мъжа.

Град
    Търговище
    Цитирай Първоначално написано от mettalium
    Оргазъммм!!!!!!
    - Това не е вярно.

По темата: не знам - ципата ми на дупето си сиди още
    В суxа пyтка, KУP не влиза!

Ама на теб много ти отговаря ника на акъла! Каква ципа имаш пък ти- най-много някоя залепнала лайняна да имаш отзад друго не

Скайп - dark_elf2

Мен лично изобщо не ме боля,имаше си кръв,иначето нищо толкова не съм усетила.

emi probvai i 6te razbere6 v pove4eto sly4ai mnogo boli

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си