.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 33 от общо 33
    Според мен е много яко, но всеки си има различно виждане за нещата

Един съученик (не го харесвам особено .. даже не ми е приятел) ми беше написал веднъж ода озаглавена "Принцесо моя"
    колкото и да не го харесвам ми стана много хубаво като го прочетах, даже още си го пазя.
    ноо иначе любовно писмо не съм получавала, но много ми се иска.. даже се надявам приятеля ми скоро да ми напише някое

Супер фен Аватара на gabi_94
    В 6ти клас бях написала писмо на едно момче...обаче едно момиче му каза, че съм аз и мн ме беше срам Даже не исках да ходя на училище от срам...той ме гледаше мн странно, винаги...даже и сега(9 клас съм), винаги като ме засече ме гледа некво опулено Абе детска му работа...
    Иначе мисля, че доста момчета биха се зарадвали...Дори да не го покажат, според мен всеки човек би се зарадвал... Аз също бих...
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Цитирай Първоначално написано от bebchence
    Ами аз съм момиче но много ще се изкефя на писмо,любовно или стихче посветено на мен,или обяснение,ама да е по оригинално не като малките деца
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

зависи от момчето..

Аз съм писала на приятеля си така, но бях взела няколко готини картички, излях си чувствата в тях и ги сложих на различни места, където да не се виждат много, но да знам, че той ще ги намери На него много му хареса идеята, а и скоро, понеже се преместихме да живееме заедно забелязах, че ги пази все още
    Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!

амии .. зависи си от момчето ..
    ако то те харесва или обича сигурно много ще се зарадва ..
    а пък ако е някой бройкаджия с единствената цел да вкара колкото се може повече момичета в леглото сии .. би му било смешно ..
    аз съм момиче .. не съм получавала такова писмо .. но много бих се зарадвала ако получа ..

Не знам дали е демоде и не ме интересува, но ако получа такова писмо определено много ще се зарадвам и ще си го пазя дълги години

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си