.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 47 от общо 47
    Град
    Ямбол
    Може да е такъв тип човек. Не всички момичета са лигли.

Life's too short.. too short to live it as a bad person!

ne misla 4e e tolkova da se izfuka pred priqtelkite si 6toto... mm ne prosto sam sig 4e ne e zaradi tfa... ama qvno... kakto se kaa... izgubila e interes predpolagam... i neska specialno... kat ze mi govori razni gluposti naprao... vika mi ako naprai6 nz si kfo 6e izlqza s edi si koi si... aphf

tq sama postoqnno si kaa 4e e ligla tai 4e...
    I don't care what they say, I'm inlove with you...

Голям фен Аватара на Remini
    Цитирай Първоначално написано от Vandeta
    ne misla 4e e tolkova da se izfuka pred priqtelkite si 6toto... mm ne prosto sam sig 4e ne e zaradi tfa... ama qvno... kakto se kaa... izgubila e interes predpolagam... i neska specialno... kat ze mi govori razni gluposti naprao... vika mi ako naprai6 nz si kfo 6e izlqza s edi si koi si... aphf
    Може би си търси причина да скъсате....И все пак послушай съвета ми(бъди с нея...но се дръж като нея)
    К'во да направиш- пубертети.Гледа ме като Симеон 3-ти!

nadqqm se da ne si tarsi pri4ina da skasame... i kakto kaa oki 6e proam utre blagodarq za saveta a ako nqkoi ima opit s takova ne6to da dade nqkfi sveji saveti

Blagodarq predvaritelno

Имам един приятел със подобен на твоя проблем....той мн си обичаше приятелката ама тя все се правеше на много недостъпна... командваше го постоянно.... и това го виждаха всички и веднъж една приятелка на момичето й каза малко повече да си го гледа и да не е толкова дръпната ..за да не и го земат ии тя малко се поосъзна като видя че почна да го губи...ама той я остави най накрая... след това тя беше много мила с него....повече от всякога и преди няколко дена пак се събраха и има промяна....та съвета ми е да й покажеш че всъщност тя не ти е единствената кандидатка..и както тя те заплашва че ще излиза с други...така и ти можеш.. и ти желая успех...дано всичко да стане както искаш

Ai deca Blagodarq mnogo na SI4KI sled nqkoi drug den 6e vi kaja kfo e stanalo :P 6toto parvo trqq da si pomisla ne6to da ne sam naprail nqkfa glupost 6toto posle 6e mi kaje 4e az sam bil vinoven ama... spx nadqqm se 4e 6e se opraim

kakto kaah ve4e Blagodarq mn na si4ki i samo 1 posleen vapros :P da sme naqsno de :P da i se drapna 6e re4e... da prava kato neq nali taka?

Ami da... za da vidi tq kak se 4uvstva6....

aphf maikoo... neska kat bqhme 2-ta nz kfo i stana ama be6e mn mn qko be6e... mn po-... mila... bez da praa po4ti ni6to... be6e mn mila i... ddz prai6e to4no kfoto trqq :P imam predvdi postoqnno si me gu6ka6e.. celuva6e me... mm sq 6e viim tiq dni ako prodaljava da e taka naprao cena nqma i se pak za sno6ti blagodarq :P

Мега фен Аватара на koalka
    Ми, говори първо с нея, като те мъчи нещо, а не пиши по форумите!
    Само тя може да ти каже причината за държанието си.

Смятам,че трябва да я оставиш мъничко намира.

Град
    София
    Пропускаш момента с притеснението! Аз съм имал приятелка на твойте години и тя се държеше по същия начин. Чувства може да има, но "шубето е голям страх".
    Don't tell me what I can or can't do !

Град
    Italy, Milano, Via Ettore Ponti #??
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Ми, говори първо с нея, като те мъчи нещо, а не пиши по форумите!
    Само тя може да ти каже причината за държанието си.
    +1

Дай и малко спокойствие и я остави сама.

Град
    втората звезда вдясно и все направо до сутринта!!
    Цитирай Първоначално написано от PreciousDiamond
    Еми .. може просто да има нужда от малко въздух момичето
    ... Nokishikitoka Lowe Tokimeki ...

Цитирай Първоначално написано от Blab
    Много сте зле, бе!
    Момичето не ще да прави секс на 14, като всички останали пикли!

Повече от фен Аватара на reni7o0o
    Цитирай Първоначално написано от evelinka1122
    мхм ясно... ами може да й го намекнеш това, че тя все се дърпа... но по деликатно виж ти си прецени как, да не вземе да си разсърди... или пък кажи на някой приятел да й намекне за поведението.... в смисъл и той уж така да я базикне... иначе друго решение не мога да измисля за проблема ти.... успех
    що пък да се дърпа...??? може да е срамежливо момичето и да и трябва да свикне...ама пък от друга страна щом правите два месеца трябваше да е свикнала Нз защо не и кажеш че просто искате да поговирете... Питай я има ли нещо което я притеснява, което да не и харесва, нещо което да я измъчва...или някакви ттакива въпроси. Не бъди мн директен де :P Аз например така правя (и съм правила) ... викам приятеля си да поговорим. Първо го питам има ли нещо което трябва да знам или иска да ми каже и ако мълчи като пън и видя че се притеснява да говори почвам аз...и така докато омекне :P

taka sq parvo za tiq gore deto kazaha govoril sam s neq probval sam razli4ni ne6ta... ne var6i osobeno rabota a ne moje da mi obqsni... kazva mi 4e nz...
    Za tfa da q ostava na spokoistvie... ne sam se opitvam da q izqm... i ne sme po 30 4asa na den zaedno... ne mislq 4e e ot tfa a i kakto kaah neska tq se darja mn huavo i na dvamata ni be6e mn qko... ama nz 6to qvno e taka samo ot vreme na vreme...
    a i m/u drugoto neska i kazah 4e trqq govorim tiq dni...

Според мен това си е до характер..Тяя на колко години е ? Може още да не е свикнала толкова с теб ,че да се отпусне напълно..Всичко си зависи от това какъв е човека..Може би тя е такава ..! Не знам..Или пък ти трябва да се отдръпнеш малко от нея. Ще намериш решението .. ще видиш
    FUCK OFF

Цитирай Първоначално написано от yahhooo
    Ако се сърдиш по-често тя по-често ще те целува

аз съм същата...с бифшия ми приятел постоянно се карахме заради това, казваше ми че съм била студена, че не съм му обръщала внимание, че съм стояла като пукал и само той идвал да ме прегръща и цлеува и тнт...не че не съм го обичала или пък ми е била неприятна тази близост обаче като излизаме на кафе насам натам ми е мн по-приятно да си говорим да му споделям и такива неща някаква психическа близост а не физическа..не казвам въобще никаква близот ама не и баш постояно хванати за рачичка прегърнати да се натискаме и тнт...момента когато трябва да се набляга на това е преди по време след секс, а не постоянно просто за всяко нещо си има време и място

Град
    на плажа =)
    Ами говори с нея. Не ние трябва да се поправим, а тя. Не е толкова трудно.

И една моя фр се държеше така с гаджето си и накрая той я заряза, заради тва... А тя просто беше мн срамежливо момиче и ...някак дори и в края на първия месец (издържаха само месец) тя още не се беше отпуснала...Просто е до характер.
    . . . supercalafragalisticexpiellidosous ♥ . .

Цитирай Първоначално написано от aaasdfghjklll
    аз съм същата...с бифшия ми приятел постоянно се карахме заради това, казваше ми че съм била студена, че не съм му обръщала внимание, че съм стояла като пукал и само той идвал да ме прегръща и цлеува и тнт...не че не съм го обичала или пък ми е била неприятна тази близост обаче като излизаме на кафе насам натам ми е мн по-приятно да си говорим да му споделям и такива неща някаква психическа близост а не физическа..не казвам въобще никаква близот ама не и баш постояно хванати за рачичка прегърнати да се натискаме и тнт...момента когато трябва да се набляга на това е преди по време след секс, а не постоянно просто за всяко нещо си има време и място
    И аз съм същата...При мен се получи точно същото.Наистина както вече някой спомена,не всички момичета са лигли .

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си