Цитирай Първоначално написано от Carmen_Kass
Цитирай Първоначално написано от myHeartIsOnlyForYou
Цитирай Първоначално написано от SunSmile
Почистващ гел, серум, маска, скраб....Дори салицилов спирт
После нещо тунизиращо, тоника също е вариант, но има различни серуми, който не са за по - големи жени, както повечето се заблуждават. Има нови серии за млада кожа.
вечер използвай по - мазен, хидратиращ крем, а за през деня матиращ крем или някакъв не толкова мазен, за да не ти лъщи кожата
Салициловият спирт също е вариант, но внимавай да не си пресушиш много кожата, защото почва да се бели... Аз преди го ползвах сутрин и вечер, но вечер след спирта се мажех с много хидратиращ крем с разни витамини и масла и... не ми се пресуши кожата, но вече не е каквато беше преди.
Добрем ама този салицилов спирт сигурно се купува от аптеката Бихте ли ми казали колко струва и как се използва...

Да,от аптеката се купува.Макс. 0.90 лв...на един памук слагаш малко и мажеш въпросните места.
Да, от аптеката. Тук струва около лев 1.20. Не е скъп, но действието му е добро. Като си вземаш спирта питай за някой хидратиращ крем за лице. Аз лично използвам Nivea Soft, като нощен крем, защото най - добре ми понася след почистването със спирт. Мисля, че не е скъп, но точна цена не мога да ти кажа.
тва е най - малката грижа, която може да полагаш за мазната си кожа. Иначе аз изпозлвам и още други мазила, маски, кремове... но и с това може да си пооправиш кожата