- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Мазна кожа :@
Кожата ми е мазна и нз и аз как да я почистяНямам мн пъпки,защото ползвам Розова вода и тя ги изчисти,ама аз просто понякога като се погледна в огледалото и я виждам една такава мазна ..Имам черни точки само по носа
Простоискам с нещо да я почиствам и виждам,че розовата вода ми действа мн добре,но явно не е достатъчно...Та бихте ли ме посъветвали за някаква серия от продукти с масло от рози ли нз нещо такова с рози,защото виждам че ми действа добре
![]()
Що не пуснеш още една тема,а?
И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !
Зависи си от кожата... мойта козметичка ме намаза 2 пъти с тоя спирт и така започнах да се беля, че ми се еба майката.Първоначално написано от BallFace
Едва се оправих.
Авторката може да си прави парна баня с лайка, после да си изтиска черните точки и накрая маска с хума и кисело мляко. Дерматологът също е вариант.
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
+ почистващ гел
+ тоник
+ матиращ хидратиращ крем
I Love
Vania
Kabakova
kratko to4no i qsnoПървоначално написано от BoRe
![]()
http://www.teenproblem.net/teenid/Ou7taControL
.. .... . the beLLs of c0caine3.. cocaInee.. . . coca!n3e . ... <33
az tiq ne sum gi 4uval prez jivota siПървоначално написано от BoRe
![]()
The Spark
Първоначално написано от 5StaR
![]()
![]()
![]()
http://www.teenproblem.net/teenid/Ou7taControL
.. .... . the beLLs of c0caine3.. cocaInee.. . . coca!n3e . ... <33
Почистващ гел, серум, маска, скраб....Дори салицилов спирт
После нещо тунизиращо, тоника също е вариант, но има различни серуми, който не са за по - големи жени, както повечето се заблуждават. Има нови серии за млада кожа.
вечер използвай по - мазен, хидратиращ крем, а за през деня матиращ крем или някакъв не толкова мазен, за да не ти лъщи кожата
Салициловият спирт също е вариант, но внимавай да не си пресушиш много кожата, защото почва да се бели... Аз преди го ползвах сутрин и вечер, но вечер след спирта се мажех с много хидратиращ крем с разни витамини и масла и... не ми се пресуши кожата, но вече не е каквато беше преди.
![]()
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
Добрем ама този салицилов спирт сигурно се купува от аптекатаПървоначално написано от SunSmile
Бихте ли ми казали колко струва и как се използва...
Първоначално написано от myHeartIsOnlyForYou
Да,от аптеката се купува.Макс. 0.90 лв...на един памук слагаш малко и мажеш въпросните места.
http://princessmagazine.tumblr.com/ --> my blog
Препоръки,мнение,критика...
Да, от аптеката. Тук струва около лев 1.20. Не е скъп, но действието му е добро. Като си вземаш спирта питай за някой хидратиращ крем за лице. Аз лично използвам Nivea Soft, като нощен крем, защото най - добре ми понася след почистването със спирт. Мисля, че не е скъп, но точна цена не мога да ти кажа.Първоначално написано от Carmen_Kass
тва е най - малката грижа, която може да полагаш за мазната си кожа. Иначе аз изпозлвам и още други мазила, маски, кремове... но и с това може да си пооправиш кожата![]()
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
10xПървоначално написано от SunSmile
![]()
Честно да ви кажа на реклами не вярвам но имам в момента Про Актив дето го рекламират постоянно и работи прекрасно. Имах същия проблем като теб, мазна кожа и от време на време някоя пъпчица ми излизаше. Някаде от Нова Година на сам го ползвам и за 1 седмица ми оправи кожата. Не е мазна и следи от пъпки нямам.
Дори да си купиш почистващ гел и маска за лице трябва постоянство а не да го направиш един път и да очакваш чудеса.![]()
Недей прекалява с миенето.. стимулираш мастните жлези да произвеждат повече мазнина .. Прочети за прекалената хигиена
ако ползваш салицилов спирт, го прави само сутрин или само вечер, но не повече от един път дневно. спирта е силен и бързо изсушава кожата, а понеже тя е мазна - колкото повече се изсушава, толкова повече мазен секрет произвежда, и ефекта ти става обратен. спирта е за почистване и дезинфекция след края на деня. той няма да премахне появилите се черни точки, но поне ще предотврати в голяма степен появата на нови.Първоначално написано от BallFace
съвета ми е да потърсиш маска за проблемна кожа. аз използвам маска със цинк на Лореал веднъж седмично и съм доволна. спирта е допълнително средство за да поддържаш кожата си, но не и лекарство
най - добре да идеш на дерматолог.той ще ти каже какво да ползваш
Аз също съм с Много мазна кожа какво ли не опитвах,Взех си Душ-гел за тяло ''Fa'' с лимонена трева и Olive Milkна мен ми помага :P
![]()
Можеш да плачеш, затова, че си е отишъл...
Или да се усмихнеш, затова, че си го имал и
да продължиш напред!
аз се мажа с някакъв спирт дето е 15 % салицилов спирт и останалите проценти не знам какъм..и не изсушава кожата. Действа много добре. А докато имаш пъпки все ще ти е мазна кожата.
Александър (h)
Стига тая толерантност.
България над всичко!
Mi 4esny da ti kaja i moita koja e mazna![]()
Izpolzvah kakvo li ne -rozova voda,edni dr po4istva6ti ,no ni6ty.....
Imah i mn pupki ,no nai nakraq si kupih edna seriq na Clinic(ot 3 4asti),prodava se v Beuty Zona v CCS-a.Ontna4alo ne vijdah efekt i zamazvah polojenieto(mnogoto pupki) s fonduten
no f momenta kojata mi e spr ,iz4estena no produljavam da si q po4istvam (primerno sutrin i ve4er).Deistvitelno mn mi pomogna,dano i na tewe da pomogne
![]()
![]()
rozovata voda ne izu6ava tq samo po4istva no ovlajnqva toest tq ti q omaznqvaПървоначално написано от myHeartIsOnlyForYou
![]()