- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- мислили ли сте за самоубийство
Твърдо НЕ!![]()
And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..
Опитът за самоубийство се нарича Суициден опит, съответно суицидни мисли!
М не, нямам такива помисли и не съм имала - животът е дар!
Не..
just be
they say learning to love yourself is the first step,
that you take when you want to be real..
face up to the fact that you are who you are
and nothing can change that belief
Случвало ми се е ,имах смелостта.Но не ми се влиза в подробности . (:
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
мен пък ме е страх да си посегнаПървоначално написано от FlashMX
![]()
Kaname senpai <3
Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
Първоначално написано от FapFapINC
Първоначално написано от ElinoOor
Аз не мисля. че е за страхливци. За да посегнеш на живота си трябва да имаш голяма смелост... да натиснеш спусака ( примено ) като осъзнаваш, че в следващия миг няма да те има, няма да дишаш, изобщо да съществуваш... или пък, ако не умреш, следва болка, агония и дори срам. За да се самоубиеш трбва да си готов да умреш или да посрещнеш това, което ще ти се случи, ако не умреш.
Мм аз не съм мислила за самоубийство. Нямам смелост да си представя как си причинявам болка. Пък и като си помисля, че един ден няма да ме има... направо изтръпвам, не искам да умирам.
Не
In the eye oft the storm but I ain't scared
Cause after the storm There'll be calm somewhere![]()
old nick: lori
Минавало ми е през ума,което е нормално,но никога не съм мислела да го направя или пък да съм планирала.Ъпсурт.Това е много глупаво нещо и не е решение за нищо.Напротив.Едно момиче наскоро (мир на праха му) тук от Дупница се хвърли от 4 етаж, и какво постигна с това? Почина.Всички проблеми отминават, но да сложиш край на живота си е непоправимо.
![]()
да...за което имам 1 милион причинино само това,нищо повече...
![]()
+1Първоначално написано от NoCaption
"Времето лекува всичко, времето го отнася и накрая има само мрак. Понякога откриваме други в мрака и понякога отново ги губим" - С. Кинг
*
"Когато човек има цел, просто трябва да го прави и лошо, ако го боли" - С. Кинг
*
"...each new stage in life, each new level of maturity attained, also marks a kind of small death, the loss of a little person no less loved."
От скоро разбрах, че не съм наред с нервната система (това го признавам съвсем сериозно и за тийнейджър приемам нещата твърде на сериозно). Когато се съберат 2-3 проблема и нямам смелост да ги реша съм решавал да правя какво ли не. Веднъж направих грешката - изгълтах доста хапчета и бях готов да умра, явно обаче Господ искаше да се справя с проблемите, нищо не ми стана от хаповете и му благодаря, че ми даде втори шанс. И до днес имам проблеми, но до последно ще се боря, не съм толкова голям страхливец!
Една линк към гледна точка за самоубийството, която според мен е от Архиепископ Йоан Шаховски (името се среща и като Йоан Шаховской и Йоан Шаховский). Преводът е от руски език
http://www.zhivavoda.dir.bg/_wm/libr...fb100291a7696a
не, прекалено много се обичам
http://www.panoramio.com/user/598821
it's all a theatre and i'm never myself..
Не .. защото ме е страх какво ще стане после .. живота го няма, и те няма на земята незнаеш къде отиваш, а като се преродиш няма да помниш нищо ... искам да си изживея живота пълноценно![]()